Farmville Kapatıldı...Bu Ne Zihniyet :S
-
farmtown oynayın daha iyi.
-
farmvillenin kapatılış sebebini bilmiyorum aama : uygulamanın üyesi günde 2 milyon kişi artıyordu bu dehşet bir rakam.
şuan 54 milyon aktif kullanıcısı varmış :C
telekomda böyle bir uygulama yapsa keşke engeleyeceğine.
-
sebebi:
Telekomünikasyon Başkanlığı'nca uygulanan kararın gerekçesi : "5651 sayılı yasa uyarınca katalog suçlar kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuksal değerlendirme sonucunda ortaya çıkan karar" olarak açıklandı.
yeterli mi bu açıklama???"Telekoma kafam girsin" bence tahribat banner sloganıda bu olmalı... :|
-
link varmı hangi oyun bu ben de oynuycam :D siteyi kapatıp reklam yapıyolar :D
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Lan olm kapatılmı diyoz neyle oynayacan? :D aslında bu oyunun tam linkini vtunnel veya ktunnele koyarsak belki ordan oynatabiit... Tam linki koymaya gerek bile yok facebooka vtunnelden gir ok...
İyiki başlamamışım oyuna :P :D
-
bune aq. ya. bukadar emek boşamı gidecek? 19 leveldim ben :|
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------Lan olm kapatılmı diyoz neyle oynayacan? :D aslında bu oyunun tam linkini vtunnel veya ktunnele koyarsak belki ordan oynatabiit... Tam linki koymaya gerek bile yok facebooka vtunnelden gir ok...
İyiki başlamamışım oyuna :P :D
girdim oynuyorum bile :D benim inekler komşunun bahçeye felan dalar mı? :D komşu yok zaten şimdilik bişi olmaz :D süper oyunmuş :D -
[alinti]
Son günlerin gözde bilgisayar oyunu FarmVille'e erişim Tarım ve Köy işleri Bakanlığı'nın itirazı üzerine engellendi. "Çiftçi Mallarının Korunması Hakkındaki Kanun" uyarınca yapılan itirazın gerekçesi ise ilginç, kullanıcıların 'Online Üretici Sertifikası'na sahip olmaması...
Telekomünikasyon iletişim Başkanlığı'na gönderilen dilekçede FarmVille uygulamasının sertifikasız çiftçiliği özendirdiği vurgulanarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında siteye erişimin engellenmesi talep edildi.
[/alinti]
ahaha nfs oynamak icin de ehliyet mi alacagiz? -
dns si sağlam olanlay oynuor ben gibi:)
bence ttnet tekiler bunu oynuodu patron da kızdı kapattırdı aq:D
-
DNS: 208.67.222.222 / 208.67.220.220