Fatih Sultan Mehmed Han !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

Allah razı olsun böyle bi videoyu paylaştığın için.

Umarım içimizdeki jakobları da müslüman isminde sırtımızdan hançerleyen kafirleri de parçalayacak yeniçeriler vardır.  Ama inşaallah onlar geç kalmazlar...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bizim burda tuzla sınırında FATİH Otağında zehirlenmiş.

belediye her yıl yazın festival yapıyor fatih otağında güreş en başta olmak üzere. bi ara çok reklam olmuştu 10 bin ton pilav döner ayran ücretsiz diye :)))

15yaşından sonra pek gitmedim iş vs. halen devam ediyor. video muhteşem olmuş 3 kıtaya nam salmışız hey gidi hey

Avrupa hun devletini kuran ATTİLA da bir geberesice tarafından zehirlenmişti. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Filmden pek farki yoktu..Hani belgesel ya da filmini yapsalar sinemada izlenme rekolari kirabilir bence..

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

Tuğra,bunu sinema boyutunda fantastik bir eser olarak düşünmemek lazım. Tabiki ziyadesiyle güzel ve tarifi imkansız olur ama benim asıl anlatmak istediğim anlatamıyor olmamız. Bu ülkenin çok ünlü film yapım şirketleri var, bir sinema otoriyesi olan imdb.com bile bunlardan övgüyle söz ediyor. İlk yorumumdaki iliklerimize kadar zehirlenmisiz sözü tam olarak hepsini özetliyor aslında.Atalarımızın bize bıraktığı milyonlarca güzelliği elimizle itip dışarda olanu makul ve cazip görüyoruz.Benim tarihe dair tek dileğim bir takım şeylerin tekerrür etmesidir...

Paylaşım için teşekkürler,bu ülkede senin gibi düşünenleri görmek,onur ve gurur verici.

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

ulen ne safız biz ya. elimizde böyle tarihsel başarılar var elimizde böyle senaryoyla yazılamayacak kadar güzellikte tarihimiz var ve bunu film yapıp insanlara veremiyoruz. yazıklar olsun bize yazıklar olsun  fatihin torunlarına.

helal olsun bu videyoyu hazırlayana, bu kadarı bile tüylerimizi diken diken etti. 

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Harika olmus abı yapanın elıne saglık

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    helal olsun çok güzel olmuş ama yazılar biraz daha yavaş geçse daha güzel olurmuş çok zor okudum.

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Tek kelimeyle muhteşem bir video...

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nadir gelir böle video...

fatih tam anlamıyla anlatılmış bence...

eyv. ortak

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

bence bu videonun devami gelmeli harika olmus yaa.. hadi gencler tahribat haberlerde okudum . kodlama bilen arkadaslar su pardusa bi el atin bakalim bos vakitlerinizde..

haberin adreside burasi  :  http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=1441 

saygilarimla.. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 6348 Toplam Mesaj: 32