Fatih Sultan Mehmed Han !!!
-
Allah razı olsun böyle bi videoyu paylaştığın için.
Umarım içimizdeki jakobları da müslüman isminde sırtımızdan hançerleyen kafirleri de parçalayacak yeniçeriler vardır. Ama inşaallah onlar geç kalmazlar...
-
bizim burda tuzla sınırında FATİH Otağında zehirlenmiş.
belediye her yıl yazın festival yapıyor fatih otağında güreş en başta olmak üzere. bi ara çok reklam olmuştu 10 bin ton pilav döner ayran ücretsiz diye :)))
15yaşından sonra pek gitmedim iş vs. halen devam ediyor. video muhteşem olmuş 3 kıtaya nam salmışız hey gidi hey
Avrupa hun devletini kuran ATTİLA da bir geberesice tarafından zehirlenmişti.
-
Filmden pek farki yoktu..Hani belgesel ya da filmini yapsalar sinemada izlenme rekolari kirabilir bence..
-
Tuğra,bunu sinema boyutunda fantastik bir eser olarak düşünmemek lazım. Tabiki ziyadesiyle güzel ve tarifi imkansız olur ama benim asıl anlatmak istediğim anlatamıyor olmamız. Bu ülkenin çok ünlü film yapım şirketleri var, bir sinema otoriyesi olan imdb.com bile bunlardan övgüyle söz ediyor. İlk yorumumdaki iliklerimize kadar zehirlenmisiz sözü tam olarak hepsini özetliyor aslında.Atalarımızın bize bıraktığı milyonlarca güzelliği elimizle itip dışarda olanu makul ve cazip görüyoruz.Benim tarihe dair tek dileğim bir takım şeylerin tekerrür etmesidir...
Paylaşım için teşekkürler,bu ülkede senin gibi düşünenleri görmek,onur ve gurur verici.
-
ulen ne safız biz ya. elimizde böyle tarihsel başarılar var elimizde böyle senaryoyla yazılamayacak kadar güzellikte tarihimiz var ve bunu film yapıp insanlara veremiyoruz. yazıklar olsun bize yazıklar olsun fatihin torunlarına.
helal olsun bu videyoyu hazırlayana, bu kadarı bile tüylerimizi diken diken etti.
-
Harika olmus abı yapanın elıne saglık
-
helal olsun çok güzel olmuş ama yazılar biraz daha yavaş geçse daha güzel olurmuş çok zor okudum.
-
Tek kelimeyle muhteşem bir video...
-
nadir gelir böle video...
fatih tam anlamıyla anlatılmış bence...
eyv. ortak
-
bence bu videonun devami gelmeli harika olmus yaa.. hadi gencler tahribat haberlerde okudum . kodlama bilen arkadaslar su pardusa bi el atin bakalim bos vakitlerinizde..
haberin adreside burasi : http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=1441
saygilarimla..