Fatih Sultan Mehmed Han !!!
-
Güzel hazırlanmış, hazırlayan arkadaşın eline koluna sağlık. Umarız asil atalarımza yakışan bir geleceğe sahip oluruz.
-
bu arada bu videonun.. fonunda calan muzik kimindir.. harika bir parcaymis.. bilen varsa soleyebilirmi yasa rapid linkini.
saygilarimla..
edit: pardon yaw metakafede ki postlarda yaziyormus :D
-
tek kelimeyle-mükemmel
-
allahım o müthiş kartalın yavruları olma şerefiyle müşerref kıl...
-
harika bi video ya harika :(
-
elin gavurunun tarihi yok adamlar vatansever yok bilmem ne ne filmler çeviriolar bizim gerçek hakiki tarihimizi anlatan 3 kıtada yıllarca hüküm süren osmanlıyı anlatan bir film serisi yapılmalı tarihi bir film olmanın yanında birde dünyaya gövde gösterisi olur bence böyle filmlerin varlığı dünyanın osmanlının nefesini ensesinde hissetmesini sağlar maziye tekrar dönerler diye düşünüyorum :)
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------elin gavurunun tarihi yok adamlar vatansever yok bilmem ne ne filmler çeviriolar bizim gerçek hakiki tarihimizi anlatan 3 kıtada yıllarca hüküm süren osmanlıyı anlatan bir film serisi yapılmalı tarihi bir film olmanın yanında birde dünyaya gövde gösterisi olur bence böyle filmlerin varlığı dünyanın osmanlının nefesini ensesinde hissetmesini sağlar maziye tekrar dönerler diye düşünüyorum :)
-----------------------------
boşverin hocam atalarının soylarının değerini bilen kişi çok az artık ülkemizde Allah tan FATİH istanbul u almışda bi zamanlar osmanlı gibi bi devletin varlığını önun hatrına kabul ediyor..avrupalılar övmese bizim atalarımızı biz hepten yok ederdik onların meraklısıyız ya onlar demese inanmayacağız çok yazık
çok kemikleri sızlıyor bu adamların hala daha çıkmış bi kaç hödük ben bi Fatih i tanırım diyor o kartal ın yavrularını tanımıyor cahil (ler) !!
-
Ey Türk; Üstte gök çökmedikçe, Altta yer delinmedikçe, Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön!!!
-
abi siz neden bahsediyosunuz biz neredeyse ecdadımızdan utanacak duruma getiriyolar osmanlıysan geri kafalısın fatihi barbar olarak gösterenler var
-
Istanbul'un fethinin film olmasi guzel olur...