folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Fatih Terim 250 Bin Euro Yu Haketti Mi!



Fatih Terim 250 Bin Euro Yu Haketti Mi!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    valla nurky kardes ayni senin gibi düsünüyor. fatih terime laf söyletmiyordum bu avrupa sampiyonasina kadar gecen süre zarfında. ama avrupa maclarinda kötü futbol oynamanin sinirimden duvarlari yumrukladim. sonunda kazandigimizda ise sinirimden agladim. neden biliyormusun? cünkü fatih hoca gaz verip takımı saha sürüyor baska bisi yapmıyor. ya tutarsa mantigi olsa dicem oda degil. kalıplasmis adamlarda israr etmesi benim moralimi çökertior.. kötü futbol oynayıp dün yenseydik konusmuyor olacaktik diyorsun, genelleme yaparsak dogru söylüyorsun. ama ben avrupa sampiyonasi maclarinda kazandigimiz maclarda dahi fatih terime ettigim küfürleri sayamadim. cünkü gercekten taktiksel anlamda gözle görülecek ve futbo otoriteleri tarafından kabul edilmiş yanlislari yapti. maclari nasil kazandigimizi kendin gördün nurky gecmiste.. adamlari eze eze yendigimizi bir tek isvicre macinda hatirliyorum yada eze eze yenildigimizi.. gönül isterki isvicre macindaki gibi candan yürekten oynasinlar.. ama unutmaki bu hep ayni oyuncularla olmaz.. emre bel. deli ibrahim, vs eski topcular cagiriliyor farkındaysan bu adamlar su an ligde cok formsuzlar.. taktiksel olarak sisteminde nasil işledigini 4-5-1 döndügümüzde nihatın icler acisi halini fatih hoca dahi hepimiz gördük. ibrahim üzülmezin oldugu tarafi ramos yol gecen hanına cevirdi bi gol atmadigi kaldi adamin ya rab. yani karsi takım klas ve dünya stari olmasida cabasi fakat bunu formsuz ve yaslı oyuncularla engelleyemiycenide bile bile bu topcular cagriliyor. uefa kupasi konusunda terime saygim var o zaman ki topcular simdi topcular degil üstat, simdi karsinda rahat nasil olsa milli takıma girecegim diyerektende rahat kisiler var. bunlari önlemekten cok dahada sabitlestiriyor.. değişim her zaman yeni bir çağ demektir. külleri yeniden alevlendirmek değişimle olur.. sabit kalınıyor bunu sende görüyorsun nurky kardes. yani nurky kardes fatih hoca kac para alirsa alsin aldigi parayı hakettiğine bir birey olarak inanmıyorum. onlari ben secmiyorum TFF seciyor. türkiyede sporun patronuyum diyor terim.. yani Türkiyede Futbol hep Kişilerin elinde. buda bizi zarara toplumda futbol anlayisimiza sekte vurarak futbolda gelismemizi engeller... beden eğitimi spor ögretmenliği mezunu olarak spor bilimleri tezimde de bunu kanitlamak icin 2 yılımı verdim. spor biliminin spor ahlakina ters düşen olay Adam kayirmadir.. kendisine yakın hissettigi oyuncular veya oyuncuyu öncelik tanımak basarisizliği yavas yavas getirir.. bu Sadece milli takımda değil... Türkiye nin her yerinde artik resmi bi olgu olmus, onun adamı bunun adami derler hep sporda bosuna demezler..

    yetenekli topcular veya sporculari sekteye ugratmanın en kolay yolu yüzüne bakmamak, ve faaliyetsiz birakmaktır.. Türkiyede bu en güzel örnegini sergiliyor..

    Nurky sevgili Galasarayli renktaşim Fatih hoca benim gözümde uefa kupasini aldigimiz devirde kaldi. seni kırdımsa kötü söz söyledimse affola.. hayirli aksamlar... 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2006
    Erkek
    yok hocam estafurullah ne kötü söz söylemesi..

    Fatih hoca'yı korumuyorum , sadece bu kadar basında malzeme olmasına içim el vermiyor..

    Tartı$ma adabını bilen herkesle tartı$maya sonuna kadar açığımdır :)

    Te$ekkürler.

    [22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2006
    Erkek
    Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------

    neden ? bir sorununuz mu var ?

    yarası olan goçunur derler öyle bir şey mi..

    futbol konusu açmak istemiyorum ama . . .

    -----------------------------
    evet sorunumuz var.sevmiyoruz.emre belezoğlu gibi bir terbiyesizi, bir ırkçıyı, bir teröristi hala milli takım'ın başında kaptan olarak tutmasını hazmedemiyoruz.en kötü zamanında bile tümer'i milli takım kadrosuna alıp avrupa kupasına götürmesini hazmedemiyoruz.

    fatih terim kaprisli bir insandır.onun için insanların ne dediğinin önemi yoktur.atıyorum mehmet topuz diyelim ki rüzgar gibi top oynuyor.ve basın da milli takıma kesin alınacağı gibi haberler yer alıyor.inadına almaz.ben bilirimcilik oynar.gider yerine orta halli bir topçu alır.onuda geçtim hiç bir şekilde kendi takımının a takımına bile çıkamayan adamları alır.

    sevmiyorum.televizyonda görünce sinirlerim bozuluyor.

    gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 3376 Toplam Mesaj: 34