Fatura Ödemelerinizi Nasıl Takip Ediyorsunuz
-
Selamlar şuan 13-15 arası fatura ödemesi oluyor aylık. bunların içinde internet telefon dogalgaz su ödemeleri var.
Otomatik odeme yapmak istemiyorum bazen hesapta para olmuyor.
Takip etmek açısından hangi kolay yöntemi kullanıyorsunuz.
Tek seferde tc den sorgulancak bi sistem gibi birşey varmı
-
Otomatik ödeme talimatım var kredi kartımdan ödeniyor sonrasında kart ekstremi ödüyorum olay bitiyor. Enpara, QNB, Ziraat ve Kuveyt Türk kredi kartıyla otomatik ödemelerde komisyon almıyor.
-
Bankamda hepsi kayıtlı para oldukça sorgulayıp ödüyorum.
akbankta alarm kurma özelliği var fatura çıktımı bildirim geliyor
nays ve vodafone pay da 100 TL kadar iade yaptığı için bazen onlardan da ödeme yapıyorum.
-
Zaruri olanlar otomatikte, elektrik su doğalgaz wifi telefon falan.
Nedense ben de sevmiyorum otomatik işini. Kredi kartından çekiyor.
Diğerleriyse ne zaman aklıma gelirse ödüyorum şeklinde ilerliyor. Bugün 1 nisan mesela. 3-4 otomatik telefon geldi bile faturayı ödeyin nerdesiniz diye. Kendini hatırlattıkça ödüyorum.
Yemek yemeye yetişemiyoruz ki her şeyi takip etmeye yetişelim.
Gerçekten çok distraction var artık
-
Giderler ortak tek tek ödeyip not almaktan bıktım. otomatik ödeme versem takip edemem kredi kartını aktif kullanıyorum.
-
Otomatik ödemede en olmadık zamanda ödemeyi yapıp kartta limit kalmama durumu nedeniyle otomatik ödemeye bir türlü geçemedim.
-
Benimde 10-15 civarı faturam var. Kredi kartina talimat veriyorum.
300 liraya yakin bi tutar kesiyor banka.
-
mkyb bunu yazdı
Otomatik ödeme talimatım var kredi kartımdan ödeniyor sonrasında kart ekstremi ödüyorum olay bitiyor. Enpara, QNB, Ziraat ve Kuveyt Türk kredi kartıyla otomatik ödemelerde komisyon almıyor.
En iyi yöntem bu
-
online sistemden ayarladım hepsi mail veya sms olarak geliyor sonra girip manuel ödüyorum otomatik talimat vermiyorum.
-
hafızamı dinç tutmak için hiçbirini otomatiğe bağlamıyorum veya bır hatırlatıcı kurmuyorum, hatırlamak zorunda bırakıyorum kendimi , çok şükür hiç aksatmadım her bırı farklı tarıhlerde olmak uzere 10un uzerınde benımde varmıs faturam vay be mıllet yazınca farkettım
-
Bütün fatura ödeme bilgileri banka hesabında kayıtlı. Her ayın 5 ile 10 arasında tek tek seçiyorum ödüyorum. Ne kadar gelmiş diye bakıyorum. Genelde hepsi o tarih arasinda geliyor zaten