Fatura Ödemelerinizi Nasıl Takip Ediyorsunuz
-
hocam enpara en hızlı işlemlere eklerseniz, fatura geldiginde yanında ufak bir icon beliriyor.
-
dbcooper bunu yazdı
hocam enpara en hızlı işlemlere eklerseniz, fatura geldiginde yanında ufak bir icon beliriyor.
Bende böyle kullanıyorum.
Enpara da hızlı işlemlerde kayıtlı hepsi. Tıklıyorum kredi kartından çekiyor.
Ama şimdi aklıma takıldı, enpara da kk ile ödeyince komisyon vs kesmiyor dimi? Şimdiye kadar hiç bakmadım da.
-
cuneyd bunu yazdıdbcooper bunu yazdı
Bende böyle kullanıyorum.
Enpara da hızlı işlemlerde kayıtlı hepsi. Tıklıyorum kredi kartından çekiyor.
Ama şimdi aklıma takıldı, enpara da kk ile ödeyince komisyon vs kesmiyor dimi? Şimdiye kadar hiç bakmadım da.
Bende enparadan aynı şekilde kullanıyorum. Şu ana kadar komisyon kesmedi.
-
Komisyon almayan banka kredi kartı ile otomatik ödemede tümü yıllardır. Fatura borcu ödeme diye bir gündemin vs yok yıllardır rahatım. Maaş yattiginda kredi kartı borcumu ödüyorum sadece
-
Hocam yapı kredi kullanıyorum ödemeler kısmında kayıtlı ödemeler şeklinde bir grup yada sayfa oluşturma yerı var her faturayı oraya kaydettim ödeme zamanı sadece mobilden girip abone numaralarına tıklamak ve cıkan borcu ödemek ödediklerin işlem önceliği ile yukarıda kalıyor ödemediklerin de altta kalıyor bu şekil çok kolay oluyor benım için tavsiye ederim
-
bankana kredi kartımdan ödensin diye talimat veriyorsun ve bu tip işlemlerle uğraşmıyorsun, sen sadece banka ekstrenin son ödeme tarihini unutma yeter, onuda unuturum dersen kredi kartım xx nolu vadesiz hesabımdan maaş hesabımdan tahsil edilsin dersin kredi kartın son günü hesapta para mevcutsa çeker alır .
-
takip etmiyorum
-
dbcooper bunu yazdı
Evet, tam 11 faturayı bu şekilde hallediyorum. Haftada 2 defa tümünü deniyorum tek tek.
-
isbankasi uygulamasina kayitlilar ama otomatik odemede degiller. fatura kesildigi anda uygulamadan bildirim geliyor.
-
hanıma devrettim, fatura falan takip etmiyorum :))