folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Fatura Ödemelerinizi Nasıl Takip Ediyorsunuz

Fatura Ödemelerinizi Nasıl Takip Ediyorsunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

hocam enpara en hızlı işlemlere eklerseniz, fatura geldiginde yanında ufak bir icon beliriyor. 

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    dbcooper bunu yazdı

hocam enpara en hızlı işlemlere eklerseniz, fatura geldiginde yanında ufak bir icon beliriyor. 

Bende böyle kullanıyorum.

Enpara da hızlı işlemlerde kayıtlı hepsi. Tıklıyorum kredi kartından çekiyor. 

Ama şimdi aklıma takıldı, enpara da kk ile ödeyince komisyon vs kesmiyor dimi? Şimdiye kadar hiç bakmadım da. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    dbcooper bunu yazdı

Bende böyle kullanıyorum.

Enpara da hızlı işlemlerde kayıtlı hepsi. Tıklıyorum kredi kartından çekiyor. 

Ama şimdi aklıma takıldı, enpara da kk ile ödeyince komisyon vs kesmiyor dimi? Şimdiye kadar hiç bakmadım da. 

Bende enparadan aynı şekilde kullanıyorum. Şu ana kadar komisyon kesmedi. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    improper
    improper's avatar
    Erkek

Komisyon almayan banka kredi kartı ile otomatik ödemede tümü yıllardır. Fatura borcu ödeme diye bir gündemin vs yok yıllardır rahatım. Maaş yattiginda kredi kartı borcumu ödüyorum sadece

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CmD
    CmD's avatar
    Erkek

Hocam yapı kredi kullanıyorum ödemeler kısmında kayıtlı ödemeler şeklinde bir grup yada sayfa oluşturma yerı var her faturayı oraya kaydettim ödeme zamanı sadece mobilden girip abone numaralarına tıklamak ve cıkan borcu ödemek ödediklerin işlem önceliği ile yukarıda kalıyor ödemediklerin de altta kalıyor bu şekil çok kolay oluyor benım için tavsiye ederim 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

bankana kredi kartımdan ödensin diye talimat veriyorsun ve bu tip işlemlerle uğraşmıyorsun, sen sadece banka ekstrenin son ödeme tarihini unutma yeter, onuda unuturum dersen kredi kartım xx nolu vadesiz hesabımdan maaş hesabımdan tahsil edilsin dersin kredi kartın son günü hesapta para mevcutsa çeker alır .

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

takip etmiyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    dbcooper bunu yazdı

Evet, tam 11 faturayı bu şekilde hallediyorum. Haftada 2 defa tümünü deniyorum tek tek.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

isbankasi uygulamasina kayitlilar ama otomatik odemede degiller. fatura kesildigi anda uygulamadan bildirim geliyor.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

hanıma devrettim, fatura falan takip etmiyorum :))

...
Toplam Hit: 1023 Toplam Mesaj: 25
fatura ödeme fatura takip