folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fayansa Akıllı Vida Atılır Mı?



Fayansa Akıllı Vida Atılır Mı?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    Selam gençler. Akşama duşakabini monte edicem. Duvar biraz yamuk. Sik gibi fayans döşemiş ibneler. Bir yerde belki serçe parmak girer. Neyse Profil arkasında çift taraflı bant var ancak duvara vida atmak istiyorum. Dübelle vs. uğraşmamak için videonun birinde fayansa akıllı vida attıklarını gördüm. Sağlam olur mu sizce? Hatta derze denk getirsem de fayansı kırmayayım diyorum. Darbesiz modda delicem, acele etmicem falan önceden dübelle bişeyler takmıştım ama akıllı vida pratik geldi. Tecrübe eden var mı? Banyo tadilat görmüş. Önceki fayans üstüne fayans yapıştırmışlar. İyi tutunur mu bilemedim. Yoksa riske girmeyip dübel mi atsam?


    İmzalamazsam ne olcak?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    Dübel atmalısın ilk başta sıkı gibi görünsede zamanla gevşer


    JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    Dübel +1


    If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irtifa
    irtifa's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Haziran/2014
    Erkek

    darbesiz kullanım ile fayans delebilen şu uçları ile dübel yuvası açabilirsin. Yavaşca fayansı delebilirsin.

     

     

    https://www.amazon.com.tr/dp/B09417YQ4Y?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

     

     

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    Anladım hocalar dübelsiz tavsiye etmiyorsunuz. Teşekkür ettim. Dübel üstüne silikon sıkayım bari oradan su almasın zamanla.

    Tşkl ettim.


    İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2014
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

    Anladım hocalar dübelsiz tavsiye etmiyorsunuz. Teşekkür ettim. Dübel üstüne silikon sıkayım bari oradan su almasın zamanla.

    Tşkl ettim.

    duvarı arkadaşın bahsettiği uç ile dübel boyu kadar del,

    içerisine silikon sık,

    dübeli yerleştir,

    vidayı sık,

    kenarlarda suyu/nemi içeri alabilecek alanlar varsa oralara da silikon sık ve düzgünce yedir.

    Silikon atmazsan oralara giren nem zamanla küf oluşturur pislik oluşur durduk yere.

     

    GodKlaus tarafından 19/Eyl/25 14:00 tarihinde düzenlenmiştir

    3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2015
    Erkek

    Darbesiz modda del fayansı fayans delinince darbeye al. Veya derz arasını del önce darbesiz sonra darbeli yoksa fayans kırılır

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    Beton delme ucu değil mi o zaten? Takım var elimde hallederim. Tek korkum fayans üstüne fayans yaptıkları ve işçilik kötü olduğu için fayans arkasında boşluk varsa fayansı kırma ihtimali yüksek. Delik açınca içine de vida kafasına da profil fayan-mermer aralarına da silikon sıkıcam zaten. Akvaryum silikonu tavsiye etti herkes. Kararma vs yapmıyormuş. Onu kullanıcam. Tekrardan tşkler.


    İmzalamazsam ne olcak?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek

    Eğer duşakabin duvardan duvara ise delmeden silikon ile yapıştır gitsin. Sağı solu delmene gerek yok. Askıda kalmıyor neticede.


    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    fanyans ucu kullanabilirsin yada ince bir matkap ucu dene ilk olarak darbesiz olarak sonra büyüt 

     


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    Fayansa delik açmak pek kolay değil. Önce kağıt bant yapıştırman lazım. Kayar durur kendine de zarar verebilirsin duvara da... Ben geçen 10 tane açtım işkini açınca kolay. Ama dübelsiz asla :)

    Bir de dedikleri gibi DARBESİZ MODDA yapman önemli.

    zeybekustasi tarafından 19/Eyl/25 15:12 tarihinde düzenlenmiştir

    https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 1594 Toplam Mesaj: 27
delik banyo duşakabin dübel akıllı vida