Feci Dolandırıldım...
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------adam türkiyede ise adresini bulup basalım tc yanlış deilse çok işimize yarayabilir bugun sana yarın hepimize bende internet üzeri birşeyler alıp satıyorum
para yatırıyorum vs vs hepimizin başına gelebilir.
-----------------------------Eyvallah hocam ama tc kimliğin doğru olmasına ihtimal bile vermiyorum adam profesyonel dolandırıcı resmen...
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------adam türkiyede ise adresini bulup basalım tc yanlış deilse çok işimize yarayabilir bugun sana yarın hepimize bende internet üzeri birşeyler alıp satıyorum
para yatırıyorum vs vs hepimizin başına gelebilir.
-----------------------------sen böyle bi dolandırıcılık yapacak olsan tc numaranı doğru verir misin?
-
yapacagın şey exploit aldım fln demiceksin, başka birşey için yolladım ama dolandırıldım dersin telefon numarası bu fln filan, adam telefonla nerden aramış ögrenilir, eğer seninle konusmak için şehir değiştirmediyse bu adam yerini bulursunuz gidersiniz ufak bir araştırma ile bulur odunu verirsiniz
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
yapacagın şey exploit aldım fln demiceksin, başka birşey için yolladım ama dolandırıldım dersin telefon numarası bu fln filan, adam telefonla nerden aramış ögrenilir, eğer seninle konusmak için şehir değiştirmediyse bu adam yerini bulursunuz gidersiniz ufak bir araştırma ile bulur odunu verirsiniz
-----------------------------en mantıklısı :|
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Tc Kimliğe göre muşta.. Cuma günü iş bankasına gidip öğrenicem bir kaç tanıdık var umarım bunu ona ödetebilirim.
-
öncelikle geçmiş olsun. tavsiyem , eğer adamın telefon numarasını biliyosan hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulun. o telefon numarasından o adama ya da tanıdığı herhangi birine ulaşılabilir. msn loglarınız bilgisayarda kayıtlı ise onlarda kalsın lazım olabilir.
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------Tc Kimliğe göre muşta.. Cuma günü iş bankasına gidip öğrenicem bir kaç tanıdık var umarım bunu ona ödetebilirim.
-----------------------------dolandırıcı br adamın kimlik numarasını sana verecegini hiç sanmıyorum uraşma bile telefon olayından yola çık
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------buldugun zaman yerini yaz burdan
izmirden de tanıdıkların war (ben)
:D
-
Hocam telefonla 3 mesaj attı bana daha sonra kapattı. Turkcell den nerden arama yapılmış öğrenme şansım var mı acaba
-
Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
-----------------------------buldugun zaman yerini yaz burdan
izmirden de tanıdıkların war (ben)
:D
-----------------------------Eyvallah hocam :)