Feci Dolandırıldım...
-
arkadaşım google da iyi araştırma yapamamışsın
http://cryptosuite.org/forum/scammers/9508-guncel-scammers-listesi-ve-alisveris-yapmamaniz-gereken-kisiler.html
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------o v erileri şak diye şöle veriyolar hdden alıyolar zira sen log tutturmasan bile bilgisayarına bir takım programlarla o konuşmaşları alabiliyosun hatta şöle bir anımı anlatayım.
2003 yılında aldıgım bir telefon vardı kredi kartı ile almıstım, hddyi tarattık geçende, o kredi kartı numarası çıktı. kayıt etmedigi halde..
irc konusmaları çıktı neler neler, HATTA ultima online konusmaları bile çıktı oyun penceresindeki başkada birşey demiyorum ..
-----------------------------ortak program full sürümse bi upload yapıp yollayabilir misin linki?
-
ambient bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım google da iyi araştırma yapamamışsın
http://cryptosuite.org/forum/scammers/9508-guncel-scammers-listesi-ve-alisveris-yapmamaniz-gereken-kisiler.html
-----------------------------o konu benim şikayetim üzerine açıldı tarihine bakarsan...
-
herkese selam.
yapman gereken şu.
========================
bankaya git.bundan 2 gün önce internet sayesinde tanistiğim bir programciya ihtiyacim olan kişisel yazılımi kodlamasi için 600 TL gönderdim.
programci ile 1 hafta konustuk. dürüst birisine benziyordu.
programci bana xyzabcd semtinden ikamet ettiğini soyledi. ve ödemeyi CEP BANK ile yapmami istedi.
bende isteğini kabul ettim ve ödeme işlemini abcd bankasindan yaptim. ödemeyi alan programci bana herhangi bir ürün tesliminde bulunmadı.
tahsilatin yapildigina dair dekont bu. (dekontunu goster) bu paranin ne zaman nerede ve kim tarafindan cekildigini ogrenmek istiyorum.de "daha sonra internetten kişinin tc kimlik numarasini chek ettiğimde muş tan ikamet ettiğini öğrendim ve dolandirldiğimi anladim."[ F1 ] HELP MEkarsindaki kişi haywan deildir. durumu iyi anlatabilirsen her türlü bilgiye sahip olabilirsin...
-
WH0 bunu yazdı:
-----------------------------herkese selam.
yapman gereken şu.
========================
bankaya git.bundan 2 gün önce internet sayesinde tanistiğim bir programciya ihtiyacim olan kişisel yazılımi kodlamasi için 600 TL gönderdim.
programci ile 1 hafta konustuk. dürüst birisine benziyordu.
programci bana xyzabcd semtinden ikamet ettiğini soyledi. ve ödemeyi CEP BANK ile yapmami istedi.
bende isteğini kabul ettim ve ödeme işlemini abcd bankasindan yaptim. ödemeyi alan programci bana herhangi bir ürün tesliminde bulunmadı.
tahsilatin yapildigina dair dekont bu. (dekontunu goster) bu paranin ne zaman nerede ve kim tarafindan cekildigini ogrenmek istiyorum.de "daha sonra internetten kişinin tc kimlik numarasini chek ettiğimde muş tan ikamet ettiğini öğrendim ve dolandirldiğimi anladim."[ F1 ] HELP MEkarsindaki kişi haywan deildir. durumu iyi anlatabilirsen her türlü bilgiye sahip olabilirsin...
-----------------------------Sağolasın who yarın gidicem bankaya.
-
geçmiş olsun exploit satın almak satmak zaten suç :D kardeşim
-
1) yapman gereken kesinlikle dava açmak
2) tc kimlik numarası telefon filan sahte değildir
3) banka dava açılmadan bilgileri vermeyecektir
4) adamın izine ulaşsan bile hırlı mıdır hırsız mıdır bilemezsin manyağı biri çıkar çeker bıçağı takar
5) bütün delilleri toparla cep telefonu mesajlarından banka sliptlerine kadar doğru savcılığa git. ceza mahkemelerine dilekçe ver. delilleri savcıya ver. durumu böyle çözmeye çalış. ceza mahkemelerinin sonuçlanması 8 ay kadar sürer. ardından hukuk mahkemelerine başvuracaksın. burdada bir 8 aylık davan sürer. eğer delilleri doğru sunup durumu anlatabilirsen bu sürecin sonunda paranı faiziyle ve masraflarıyla alırsın.
-
Hocam ben ondan daha deliyim onu bi görsem keşke... 8 ay a kim öle kim kala Türkiye'de çok sağlıklı bir sonuç çıkacağına inanmıyorum.
-
8ayda sağlıklı sonuç çıkmasa bile o telefon kayıtlarından kimlik numarasından suçlu ortaya çıkar. mahkemeden bir cacık çıkmadı kendi yolunla çözersin. türkiyede sağlıklı sonuç çıkmaz sonuçta dolandırıcılık kesin yakalanır 3-5 senede içerde yatar.
-