Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş (Kartal Gol ! Gol ! Gol ! )
-
şimdi 24 yaşındaki bir genç fenerin kupa aldığını hatırlamıyor değilmi? :D ulan fener ne büyük takım ya rekor kırıyo kendi çapında, kupayı bu sene kayseri alacak inşallah :D
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------
bir gs li olarak ne kadar sevindigimi anlatamam :D .. fener sampiyon olmasinda kim olursa olsun amk :D
al benden de o kadar... -
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
bir gs li olarak ne kadar sevindigimi anlatamam :D .. fener sampiyon olmasinda kim olursa olsun amk :D
bir GALATASARAY lı olarak fener olmasında hangi takım olursa olsun zihniyetine bende sahibim :D -
koyu GS liyim...ilk olarak besiktasi tebrik ederim. fakat iyi güzel hosta. fener neden bu tür risk tasiyan yada dönüm noktasi maclarda olaylar cikariyor. ona buna camur iftira atip bu kadar cok celallenior. futbolcusundan tut yönetimdeki adamlar nihat ve mahmut niye her boka ota iftira atip camur atiyor ayip be kardesim. fener daha yenilgiyi kabul edemiyor. taraftarlarina bir dedigim yok ama takim ve yönetim gercekten cok ikiyüzlü. bu kadarda olmaz ki ulen taraftariniza aciyin yaws. yenildiyseniz yenildiniz a.q. susun oturun bir kösede yas tutun. hirs yapin. ne diye bi dünya yaygara yapiyolar. birde mactan sonraki kavga filan gercekten iyice azitti a.q rico ile memonun kapismalari ve digerlerinin. valla ayip a.q bu fenerden türk futboluna bi pok olmaz abi. hakemden bulur federasyonda bulur karsi takimdan bulur. hatta alakasi olmadigi maclara bile burnunu sokmaya kalkar. sonrada hakkimizi yediler derler. hic susmakta bilmezler. ulen yenildiler amma yönetim hala bla bla bla konusuyo. konustukca tüm Türkiyeye daha cok rezil oluyor. cidden duygusal bazda taraftarlarina aciyorum. ve fenere haksizlik yapildiginada asla inanmiyorum. ne ekiyorlarsa onlari biciyorlar simdi. olmayan ekini.
-
gene mi elendik amk.?!
yaş 18,fener'in kupa aldığını göremedim daha..
2043 te alırız diyonuzda bende o zamana kadar yaşamam ölür giderim..
ee şu dünayda herşeyi görüpte fenerin kupa aldığını görmeden gidersem diğer tarafa ayıp olur amk.. -
haahahaahha yorumları okudumda i koyu Galatasaraylı olarak yazoyorym yazımı. Sizdeki ( fenebilbahçedeki bütçe GS de olacakta ahhhhh ahhhhhhh...) Yorumsuz......
-
febeshli muridlerden rövanş rövanş rövanşı bekleyin diyenler vardı :P
kadıköyde rövanş mı olur mk :)) olmadı işte
elazığın en buyuk caddesi tıklım tıklımdı beşiktaş taraftarı inletiodu ortalığı niye bu kadar sevindiklerine bi mana veremedim..ben alıştım artık kadıköyde yenilmioz biz bunlara
harbi ya o mabedi tümerin başına yıktık o köşe bayrağına attığı tekme bi tarafına girdi ya kupa erciyesin olsun varsın...
baki mercimek rulezzzzzzzz :))
febesh playstation oynamaya devam ;)
-
Fener Gene Ofsaytta KaLdı ((:
-
Kanarya Kartala 5 atacakmıs,
Kadıkoyde stada sokmayacakmıs..
Hayalmi goruyorsun yoksa ruyamı,
Çarsı geliyor Çarsı s...... ananı.. -
fenere girdi kupa amk
artık sampiyon olarsak baska bişey daha girecek