folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fenerr Herkezi Yener FENERLİLER BURIYA Galatasaraylılarda Girebilir



Fenerr Herkezi Yener FENERLİLER BURIYA Galatasaraylılarda Girebilir

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ruhsuz
    ruhsuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek
    COMPEDER kardeş sana sonuna kadar katılıyorum ben zaten bugunkü maç hakkında yorum yapmadım fb bizi ezdi resmen 8-0 lık maçtı bu...
    işte benimde dediğim bu mazi mazide kalmıssa 6 muhabbeti yapmasın bazı ezik fenerliler... herkesin senin gibi olursa zati problem olmaz... ama fenerlist007 diye bi ark ben eminimki biz uefa şamp. olunca sinirinden ağlamıştır :) yani dediklerinden bunları çıkartırım...
    Yoksa ben de bilirim ki fb siz Gs Gs siz bi Fb nin anlamı olmaz ;) eyv..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ruhsuz
    ruhsuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek
    bu arada compeder kardeşe bi soru demişki gsde geçmişten başka bişey ee fbde ne var onu söyleyin bana aa bu var diyip boynumu eğecem ya valla...
    bok gibi para mükemmel bi stad ama hala kıçınızın zoruyla ilk sıraya geldiniz.. bumudur fb için başarı ha buysa problem değil ;)
    hadi bizim mazide başarı var sizde?
    ki bence gs için şu durum bile başarıdır avaraj farkıyla 2.lik çünkü PARA YOK YOK YOK YOK... KAPİŞ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek
    ceompeder hocam büyüksün.saidonun atılmasıyla gün doğdu zaten ama ilk yarı 2-0 olan direkleri döven topları cizgiden cıkan takımda bizdik.tamam almısınız 6 sene önce uefayı fakat hep bu başarıya dayanarak o yıldan sonra düşüşe gectiniz ve her düşüşte nasıl tekrar cıkarız demekten cok olsun bizim uefamız var dediniz.sonucta tromso gibi sikindirik takıma elenen bi avrupa fatihi oldunuz.bırakın hocam geçmişi zamanında osmanlıydık her yer bizimdi bizim sözümüz gecerdi tamam bunla övünelim bi yere kadar ama.su anda T.Cye bak nerde olduumuza bak sizinkide o hesap.
    Bırak artık gecmisi hocam şimdiye bak bu topic 4-0 üzerine acıldı bu aksamki mac üzerine acıldı ve onun üstüne konus bana baskanın ne dediğinden bahsetme bana bilmem kac mac önceki hakem hatalarından bahsetme 4 yıl üst üste şamp olduunuzda hakem hatalarından bıkanda bizdik öleki haluk ulusoya gs forması giydirip tribünde fotolarla gezen illallah eden bizdik.Ama bunlar gecti hocam sen bugüne bak.maça bak.dişedokunur bi atağın varmı?iyi oynadınmı?siz sahaya varınızı yoğunuzu koydunuzda fener balıyla veya hakemlemi maçı aldı?
    bugüne bak hocam.ii oynayan golleri bulan tarafa bak birazda sucu kendi takımında kendi başkanında ara hakemde veya aziz yıldırımda deil stattaki küfürlerde deil sen akşamki oyuna bak!

    Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek
    bu arada ağlamadım haberin olsun elin ecnebi takımının gsyi yenmesinden mutlu olmam ben.fb*gs macına bakarım.
    neyden neyi çıkaracağını iyi bil o zaman

    Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek
    ayrıca herşey para ilede olmuyor milyon dolarlık real madridde bi sikim yapamıor şu anda.BJKden cok daha fakir olan genclerbirliği,kayseri şu an bjk ile kapışıosa dur bi düşün.Fakir edebiyatı yapmayın

    Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Bugun 23 nisan neseyle doluyor insan...tamam tartismayin daha falza hadi uyuyun sabahta kardeslerinizi alin kutlamara gidin kardesiniz yoksa komsudan sokaktan 2 tane velet alin gidin :)

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    “Bu ayıp Fenerbahçe’ye yeter!”

    Bu Pazar 23 Nisan. Tüm çocuklar da coşku ve heyecan içinde. Hepsi, bu önemli gün için hazırlanıyor. Gösteriler için çalışmalar devam ediyor. Ama Fenerbahçe Kulübü, Kadıköy’deki yüzlerle ilköğretim öğrencisinin kalbini, tamir edilemeyecek şekilde kırdı.

    İstanbul Kadıköy’deki çok sayıda okulun, gösteriler için çalışma yeri, Fenerbahçe’nin Fikirtepe Altyapı Tesisler’i olarak belirlenmişti. Geçtiğimiz pazartesi günü çocuklar, öğretmenlerinin gözetiminde, neşe içinde yola koyuldu. Heyecan had safhada. Kolay değil, koskoca Fenerbahçe tesisleri onlara açılmıştı.

    Bir çoğu, gönül verdiği takımın formasını giyip tesislere koştu. Ancak onları çok tatsız bir sürpriz bekliyordu. Kapıdaki görevli, sırtında Fenerbahçe haricindeki takımların formasını giyenleri sert bir dille uyardı: “Buraya sadece sarı lacivert forma ile girebilirsiniz. Ya üstünüzdekileri çıkarın, ya da gidin!”

    Hepsi şaşkın, hepsi ağlamaklı. Öğretmenler çaresiz. Ne yapacaklarını bilemediler. Tesislerdeki görevli devam etti: “Kulüp yönetiminden, Aziz Başkan’dan kesin emir var. Bunu uygulamak zorundayız.”

    23 Nisan’a hazırlanmak zorunda olan öğrenciler çaresiz, üstlerindekini çıkardı. Fenerbahçe formalılar hariç. Bazıları üzerlerine bir şeyler giyebildi. Bir kısmı da yarı çıplak kaldı. Hava serin. Titreye titreye çalışmalarını sürdürdüler.

    Oldu mu şimdi? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapılanlar, Fenerbahçe’ye yakıştı mı? Sayın Başkan, gerçekten böyle bir emir verdiniz mi?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ruhsuz
    ruhsuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek
    fenerist07
    ben ciddi olarak kör oldugundan şüphe ediyorum... :D:D:D
    ben saidiuyu dedim çünkü sen hasana laf ettin yani demek istedimki adam anladı bok yere attığını hasan o yuzden atmadı..
    sen ciddi körsün çünkü dedimki fener bizi ezdi 8-0lık maçtı dedim ama herhalde gözünden jkaçmış veya okuman yok kapiş ;) tebrikte ettim sizi ve dedimki gsiçin bu şuan başarıdır eger fb bu kadar para içinde kendini başarılı buluyosa GS kesin başarlııdr çünkü puan farkı yok avaraj farkı var yani gsnin kötü zamanı fbinin iyi zamanıyla başabaş :)
    sen diyosunki eski eskide kalmıs sonra diyounki trömsö bence sen çok tutarsız konusuyosun ben sana burda pendikden falan bahsetmedim ;)
    ayrca diyosunya günümüzüden bahsedelim tamam bahsedelim ozaman fenerbahçe avrupada adam olsaydıda ülkeye puan getirseydi milan 4 yemekle olmaz bu işler avrupada....
    sen bence düşün taşın oku anla sonra yprum yap... :))))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    hacilar tartismadan bitirin bugunu uzmeyin caninizi....mc haci haberin dogruluk derecesi ne? kaynak belirtebilirmisin...oyle bir uygulamanin olduguna inanmiyorum...kaynak versene bi arastiralim..

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ruhsuz
    ruhsuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek
    ayrıca herşey paradır ...
    kullanmasını bilmek önemlidir.
    fb de real gibi göz boyadı sonra avrupada aldı babayı :)
    barça parasını iyi kullandı barça da para olmasın bak bakalım orda adam oluyomu ronaldinho oluyomu...
    para herşeydir kullanmak zeka gerektirir ;)
    sen bence kesin ağlamısındır o maçtan sonra baksana trösö maçından bahsediş şekline bakılırsa ...
Toplam Hit: 6326 Toplam Mesaj: 69