Fethullahçılar Ve Polislik Sınavı
-
FEM
Fetullah Egitim Merkezi
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------
FEM
Fetullah Egitim Merkezi
-----------------------------Fırat eğitim merkezi kayıtlarına bakabilirsin.
-
Esconda bunu yazdı:
Fettullahçı diyeceğine küfür et daha iyi.Vallaha küfür et yemin ediyorum daha iyi.Fettullahçı ne ya! Ortada bir put mu var?
Saçma sapan zırva laflar kullanıyorsunuz o gençlere.Elbet döner dolaşır o laflar size döner emin olun.Fettullahçıymış töbe töbe.
o zaman saygı duyulan kişileri örnek alan insanlara;
Uğur Mumcucu
Özalcı
darvinci
bushcu
türkeşçi
saidçi
uğur dündarcı
adnanmenderesci
O zaman böyle diyelimki.Ülke 20 bin kola ayrılsın değilmi.Ne güzel olur :(
-----------------------------işte hocam insanlar bunu anlayamıyor. böyle gelmiş böyle gidiyor. birilerinin piyonu olmaya alışmış millet. baştakiler ne derse arkadakiler aynısını söylüyor. araştırmadan, okumadan, dinlemeden. insanları şucu, bucu diye yaftalamayı çok iyi bir maharet sayıyorlar galiba.
-
Esconda bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
FEM
Fetullah Egitim Merkezi
-----------------------------Fırat eğitim merkezi kayıtlarına bakabilirsin.
-----------------------------adamlar açıkca yazacakları hali yok herhalde:) bak akp gibi:)
-
NPaX bunu yazdı:
femde kimsenn elinde su soru weya bu soru cıkacak die bir sey yok bn 5 yıl boyunca içlerinde idim 2 yılda dershaneye giderken ew lerinde kaldım hatta 1 yılda ew abiliği yaptım ama soru falan werilmedi werilemezde
hocam sen bosuna kalmıssın güvenlerini kazanamamıssın o zman verilemez falan değil adamlar artık itiraf bile ediyor alıyoruz diye ki nerden biliyorsun diyeceksin kogusumdaki 10 kişiden 7 si öyle aralarındayım yani.. -
Posmort3m bunu yazdı:
NPaX bunu yazdı:
femde kimsenn elinde su soru weya bu soru cıkacak die bir sey yok bn 5 yıl boyunca içlerinde idim 2 yılda dershaneye giderken ew lerinde kaldım hatta 1 yılda ew abiliği yaptım ama soru falan werilmedi werilemezde
hocam sen bosuna kalmıssın güvenlerini kazanamamıssın o zman verilemez falan değil adamlar artık itiraf bile ediyor alıyoruz diye ki nerden biliyorsun diyeceksin kogusumdaki 10 kişiden 7 si öyle aralarındayım yani..
Kimse soru alınmıyor demesin .. dershanenin idarecisinden duydum .. ! -
WoW bunu yazdı:
Beyler bugün bi arkadaşla oturuyoruz arkadaş bugün abilere gidicem dedi bnde niye gidiyon olm fln dedim anlatmaya başladı anlattığına göre işte bu polislik sınavının soruları her yıl bu fethullahçıların eline geçiyomuş ve öğrencilere dağıtıyolarmış bn baya şaşırdım hatta askeriyeye bile girmeye başladıklarını söyledi sonra evde biraz araştırma yaptım şu linke bi göz atarsanız : http://www.aksam.com.tr/2009/09/20/haber/guncel/6840/polis_okulu_sinav_sorulari_calindi_iddiasi.html
Bu arada FEM fethullahçı bi dersane
eğer bunlar bu kadar ilerlettilerse halimiz vahim :S
Bunu demişin de hiçbir ispatı şahit yok niye inanayım inanması da gayet zor gibi:S -
Kaligula bunu yazdı:
bir konuda yazılan bir yorumu yazmak istiyorum.
elimiz kolumuz uzun elhamdülillah.
-----------------------------bende başka bir yorumu yazmak istiyorum.
bizimde başka bir şeyimiz uzun elhamdülillah, icabettiğinde eli kolu uzunların eline koluna çarpıştırmak için böyle yaratılmışız. eellllllhammdüllillahhhh. (ben yazmadım başkası yazmış)
-
rebelpirate bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
Fettullahçı diyeceğine küfür et daha iyi.Vallaha küfür et yemin ediyorum daha iyi.Fettullahçı ne ya! Ortada bir put mu var?
Saçma sapan zırva laflar kullanıyorsunuz o gençlere.Elbet döner dolaşır o laflar size döner emin olun.Fettullahçıymış töbe töbe.
o zaman saygı duyulan kişileri örnek alan insanlara;
Uğur Mumcucu
Özalcı
darvinci
bushcu
türkeşçi
saidçi
uğur dündarcı
adnanmenderesci
O zaman böyle diyelimki.Ülke 20 bin kola ayrılsın değilmi.Ne güzel olur :(
-----------------------------işte hocam insanlar bunu anlayamıyor. böyle gelmiş böyle gidiyor. birilerinin piyonu olmaya alışmış millet. baştakiler ne derse arkadakiler aynısını söylüyor. araştırmadan, okumadan, dinlemeden. insanları şucu, bucu diye yaftalamayı çok iyi bir maharet sayıyorlar galiba.
Aynı tas aynı hamam. -
devlet kurumlarına yahut devletin adalet sistemine Türkiyenin Kuruluş İlkelerine saldıran bir cemaati mi savunuyorsunuz ?
dün britanya bugün birleşik devletleri efendisi olan bir cemaat imi savunuyorsunuz.
niye polis asker içerisine ajan sokmak isterler ? niye toy gençlerin aklını çelip hadi gel sana ders çalıştırcaz mantığıyla kullanırlar ?
defalarca bu konu açılır fakat beyni yıkananların asla kölelikten kurtulduğu görülmemiştir pek azdır.
dini kullananlar şerefsizdir...e bu halde bu cemaatte dini siyasete alet ettiğine göre kat kat şerefsizleşmişlerdir...