folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Fiber İnternet Kampanyaları ?



Fiber İnternet Kampanyaları ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2007
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    FCN bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

    Superonline - Fiber nerelerde var nerden gorebiliriz?

    Uzun sureli tahüt istemeleri insanı caydırıyor.

    Burdanmı$.

    http://www.superonline.net/internet/fiber/nerede

    Bizim burda varmıs, ttnet den her halukarda hızlı demı ?

    üstünü denemedim ama 100mbps'i sorunsuz alabiliyorum. ama fiber değilde adsl varsa bence superonline'a bulaşmayın adsl'de hatta genel olarak ttnet altyapısı kullanan diğer isplerede bulaşmayın gidin paşa paşa ttnet alın veya kablonet. 

    aslında katılmıyorum hocam. 2 yıl olacak nerdeyse superonline adsl kullanıyorum şimdi vdsl'e geçtim. ttnetten epey iyi. mh iyi çalışıyor, sorunlara hızlı müdahale ediyor. hız ve ping olarak ttnetten iyi çünkü aynı ev aynı altyapı ile 3 yıl ttnet kullandım.

    kreyzi olayın içinde değilim fakat bana lanse edileni söylüyorum. Daha önce ikamet ettiğim yerde superonline abonesi olmak için başvurdum. Fiber yoktu,adsl vardı. Olsun dedim ttnetten iyidir en azındn başkalarıyla muhatap olucam.Sözleşme ertesi gün geldi imzalandı,modem bi sonraki gün geldi falan internette 2-3 güne gelir max dediler.Tam 1 ay hergün aynı muhabbet döndü. En son içerden şu cümle geldi "Efendim bizim yapabileceğimiz birşey söz konusu değil adslde sadece önümüzde TTNET'in bize verdiği bir request sayfası var,Bizde ordan request oluşturmakla yükümlüyüz ekstra bişi yapamıyoruz" Ben 1 ay sonra yeter artık internetine de atom fiziğinede lanet olsun diyip herşeyi iptal ettirdim. ertesi gün ttneti aradım.hemen sözleşmeler vs. yapıldı.Genel müdürlüktede bir tekniseyene bayram harçlığı verince bayramın 1. günü geldi internetide bağladı. Fakat daha sonra taşınınca fiber'de tam tersine hizmetlerindan oldukça memnunum.Bu seferde eksik veya yanlış bilgiyle paket kitlemeye çalıştılar 1-2 defa ona dikkat edin.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2007
    Erkek

    Akksiz kampanyalar 99 TL ile çok güzel fiyatları varmış. İsterse 36 ay isterse 48 ay taahhüt istesin hemen alırdım fakat bulunduğum yerde yok maalesef.


    Sadece bi imza..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Aralık/2003
    Erkek

    Şirketlerin uyguladığı hizmetler X Mbps'a kadardır ve güzel bir reklam oyunudur ama aldığınız hizmet herzaman altyapı kalitesi kadardır en sağlıklısı test yapıp aldığınız hıza göre tarife seçmenizdir gereksiz yere alamadığınız nete ücretler ödemeyiniz.


    (M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    fiberi bulmuşsun ucuzunu arıyorsun hocu

    Hem de akk'siz 99 diyor. Amk akk'lik nete 73 tl veriyorum. Bizi bulmuyor abi böyle şeyler işte. 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    25 mbit hız, 150 gb kota + kablo tv 65 tl falan. 

    Uydunet tabi ki bu. 


    Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    İnternet bağlatmadan önce alacağınız hıza https://siparis.vodafone.net.tr/Query/FiberAvailable adresinden bakabilirsiniz. Uydunet hariç hepsi TTnet altyapısını kullandığı için buradaki hızı alacaksınız.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mart/2008
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    İnternet bağlatmadan önce alacağınız hıza https://siparis.vodafone.net.tr/Query/FiberAvailable adresinden bakabilirsiniz. Uydunet hariç hepsi TTnet altyapısını kullandığı için buradaki hızı alacaksınız.

    Adresten arama yapılmıyor,ev numarasından sorguladım 82 Mbs diyorda benim ttnet hattım 16 Mbs kadar ama o bile tam gelmiyorken 82 Mbs hayal bence. Doğru gösterdiğine emin değilim.


    _ICEMAN_
Toplam Hit: 3407 Toplam Mesaj: 28
superonline