Fifa.Com Hacklenmiş..
-
HAYAT İNSANIN DUNYADAKI EN OZEL VARLIĞI ANASIDIR VE BEN ANAMA SOZ GETIRTMEM BU SANA DERS OLSUN AMA SEN BANA O KOTU LAFLARI SOYLEMENE RAĞMEN BENIM SANA KARŞI ASLA KUFUR DALAŞI İÇİNE GIRMEMIŞIM SENDEN TEK RICAM ARTIK BAŞKALARININ ANASINA DIL UZATMA YOKSA O DILOINI KESERLER MUTLAKA OK HADİŞ CANIM BYUEEEE
-
CLK-J35 bunu yazdı:
ARKADAŞLAR BU SOZUMU SOYLEDIKTEN SONRA BANA DALAŞACACKSINIZ AMA BIR DINLEYIN NEDEN YAPTIĞIMI TAMAM ÇOOK SEVIUNDIM BIR TURK FİFA.COM HAKLEMIŞ ALLAHINA KURBAN O TURKUN SEVINDIM SAOLSUN GIDERIM ELLERINI OPERIM
BU SOZUMDEN SONRA ARKADAŞLAR GITTIM O GURUBUN SITESINE NE VAR NE YOK DIYE ADMINNIN MAİL ADRESİNİ GORDUM ALDIM EKLEDIM ILK KONUŞTUĞUMUZ ONA TEŞEKUR ETTIM YAPTIKLARI EMEĞINDERN DOLAYI SONRA KAPATTIM BEN MSN NEYI SONRA İKİNCİŞ KONUŞTUĞUMUZ DA BANA DALAŞINCA SONU BUY OLDU 14,30 YAPILAN ŞAVAŞTA SITESI HACKLENDI BANA KAFA TUTANLARIN SONU BU OLUR EHUEHUEHU http://www.starhack.org/index.php ÇOOKK KAŞINIRSA BIR DAHA FLOOD YAĞMURUNA TUTARIM ADAM OLSUN KESIYORUM FLOODU AYAĞINI DEN K AL YOKSAA KAYDIRIRIM AYAĞINI AL AÇ ŞİMDİ SİTENI YARIN BAKACAM BANA KARŞI BIR AĞIZ DALAŞINDA BULUNURSAN SONRAKI İŞİM SITENI KOMPLE KAPATIRIM AYAĞIN DENK AL MADWORM MUSUNU NESIN WEB MASTER SANADA SOYLIYCEKLERIM VAR
Bide yaptıgın delikanlılıkmış gibi anlatıyorsun olm flood yapmakla ne sanıyon kendini ya alla alla.. -
Sallamayın arkadaşlar fifa.com'U ben hackledim.Yeni bir grup oluşturduk ilk hedefimizde fifa'ydı amma 15-20 civarında düzeltmişler.Bakıyorum herkes sallıyor cevap yazayım dedim. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!!!!!!
-
BENdopra konuşurum kardeşim flood yapmışsam derım değilse değil derim yanı yalan dolanla bır yere gelınmez ama tekrar soyluyorum bana kufur at ama aileme laf soyletmem.Bunu ıyı bıl sıtenı tekrar eskı halıne duzelte bılırsın sana saygım sonsuz ama soyledıklerım kulağına kupe olsun ıkıncısıne ındexsı atarım sıtenıde komple kapatırım ayağını denk al canım kardeşim....
Saygılarımı ıletıyorum ......
-
arkadaslar ben ılk etapta sadece www.limk.com a bakıp gercekten hack edeıldı sanmıstım ama sanırım yalan cunku zone-h da ole bır bılgı yok ve sanırım cok buyuk bır yalan var ortada cunku cok sıtede yayınlanmıs resımler var:)fake kardesler yalan ınanmayın sakın
-
www.starhack.orgStarhacK.OrG Firewall 5.2.3 Devrede........Geçici Olarak bağLantı yapıLamıyor..Lütfen daha sonra tekrar deneyin.....ehuehuehuehueuehueueuehuehuehue : )
-
fifayı bunlar hacklemedıkı mac dan sonra 10 dakıka sonra hackledıler
Ama ısım yazmamıstı
sadece turk bayragı not felan
profesyonel ısı
-
bence screenshotlar photoshop urunu...Baska bi bok deil....Cok dandik gozuıkuor...yapanda iyi yapamamıs yani...
-
AL1 bunu yazdı:
fifayı bunlar hacklemedıkı mac dan sonra 10 dakıka sonra hackledıler
Ama ısım yazmamıstı
sadece turk bayragı not felan
profesyonel ısı
YA KARDEŞİM ADAM HAKLI FİFAYI ÖYLE YOK STARHACKMİŞ YOK MİKİMİNHACKİYMİŞ BÖYLE UCUZ SİTELERİN ADMİNLERNİN Mİ HACKLEDİĞİNİ SANIYOSUNUZ KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE PROFESYONEL İŞİ BU, SİZ FİFANIN SİTESİNİN ÇOK MU DANDİK OLDUĞUNU SANIYOSUNUZ???AYRICA BÖYLE Bİ SİTEYİ HACKLEYEN ADAM KALKIPTA KENDİ SİTESİNİN REKLAMINI YAPMAZ!!!!
AL1 KARDEŞİM HAKLISIN BU KONUDA.
-
dogru ben gördüm index i koydular ama sonra degişti fifa...