Fifa.Com Hacklenmiş..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    tosunun yapdıgı bildiğim reklam yaa!!

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corei
    corei's avatar
    Erkek

Star Hack mi hacklemiş Zuahah derim REALTURK Hackledi...Sitede jpg açığı vardı...
    Index 20 dakka kaldı ...Gazetelerde fotografları da var zone ye ReaLTurK oLaraK bakarsan orda Indexı gorursunuz...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    al işte, taaa hangi ayın konusu gelip mesaj yazıyorsunuz. ben 4 gün önceki konuya mesaj yazmaktan çekinirim millet kasım ayında acılmış topic e mesaj yazar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    index nekdr gercektr orası tartısılır  ama  oy  istiolrdı  sitede  türkiye yollansınmı yollanmasınmı  diye sanırım  bn  türkiyenn lehine denyodn girişmiştm walla muahaha :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karadenizkaplani
    karadenizkaplani's avatar
    Erkek

bu başlığa son noktayı ben koyayım site hacklendi tamam doğrudur ama site 1 gün boyunca düzeltilemedi ve

isveç ipneleri bir gün boyunca İSTİKLAL MARŞIMIZI dinlemişlerdir...

kendim şahit oldum hackleyenleri çok ii tanıyorum nickleride o gün siteye

girenler tarafından görüldü bu yüzden dünya çapında hackerlar (çoğunluğu rus onlara ne oluyorsa aq) arkadaşlarıma savaş açtılar ve siteleri olmak üzere bir çok bilgilerini kaybettiler...

her zaman her yerde kaplanın sesi duyulur...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhack
    byhack's avatar
    Erkek

Bu A. Kodugumun cocukları www.starhack.org Mudur nedir!. A. Kodumunun Ewlatları!. Taklit Etmekten Baska Bişey Bilmiyolar!. a.k Cocukları!. Lejyonerteam 'da Team Kuruluyor Denildi Hemen BunLarda Kurdu Acıklamaları Bile Taklit A. Kodumunun Cocukları!. Bunları Şikayet Edecem Lejyonerteam'a A.k. :@ GörsünLer Ebeesinin A..... rını!..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gulyabani
    gulyabani's avatar
    Erkek

dieeeeeeeeeeeeeeeyyyyttt! dağılın layn!

fiffa.com u ben hackledim.

:))

-karamurat benim!

-karamurat benim!

-hayır karamurat benim!

--Karamuratların hepsini zindana atın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhack
    byhack's avatar
    Erkek
    Bu Arada http://www.starhack.org Elıne Verilmiştir Hayırlı Ugurluı Olsun!. ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qline
    Qline's avatar
    Erkek

arkadaşlar hepiniz boş konusuyorsunuz..Türkiyede bir iş yapılmışsa bunu bütün hack siteleri kıskanıyor.Starhack den degilim ben onları kıskandıgımda yok.Bu konu kasımda acılmış aslında gündem yapmak gerek yok ama bi kaç cevap vermek istiyorum..Ben 2 aydır starhack ve bütün hack sitelerine takılıyorum.Fifa.com hacklendiginde adamlar msn de nickinin sonuna yazdılar ve ben canlı canlı gördüM.ayrıca Bütün haber kuruluşları kendi pc sinden hack ile ilgili screen yeyınladı..Fifa.com starhack.rog hackledi.Bu konu burada biter.He birde buradaki bir kaç aptal arkadaşa sözüm var.Yok starhack hacklenmiş filan hepsi masal bana kanıt gösterin...Starhack dil uzatmak için daha iyisini yabacaksınız.Adamlar fifayı america üniversitesini symantec.com ve binlerce dk sitesi hackledi.Bu işler forumlarda racon kesmek ile olmuyor..İcraat yapacaksın al işte adamlar içraat yapmış

Siz daha iyisini yapın adamlara dil uzatma hakkınız olsun...He bu arada bir şapşal arkadaş flood yapmış güvenlik duvarı devreye girmiş hackledigini sanıyor bu kadarda lamer olunmaz .Gülmekten yerlere düştüm

Saygılar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    uhamauhauha qline, sen su forumlarin bi eski topiclerini de okusana... oyle bilmeyenlere racon kesmekle olmaz o is... senin o lamer dedigin adam senin gibi 100 adami cebinden cikarir... alemde icraat ariyosan dogru yerdesin... yok artizlik yapicaksan baska mekana kocum..
Toplam Hit: 10469 Toplam Mesaj: 37