Fifa.Com Hacklenmiş..
-
tosunun yapdıgı bildiğim reklam yaa!!
-
Star Hack mi hacklemiş Zuahah derim REALTURK Hackledi...Sitede jpg açığı vardı...
Index 20 dakka kaldı ...Gazetelerde fotografları da var zone ye ReaLTurK oLaraK bakarsan orda Indexı gorursunuz... -
al işte, taaa hangi ayın konusu gelip mesaj yazıyorsunuz. ben 4 gün önceki konuya mesaj yazmaktan çekinirim millet kasım ayında acılmış topic e mesaj yazar..
-
index nekdr gercektr orası tartısılır ama oy istiolrdı sitede türkiye yollansınmı yollanmasınmı diye sanırım bn türkiyenn lehine denyodn girişmiştm walla muahaha :)
-
bu başlığa son noktayı ben koyayım site hacklendi tamam doğrudur ama site 1 gün boyunca düzeltilemedi ve
isveç ipneleri bir gün boyunca İSTİKLAL MARŞIMIZI dinlemişlerdir...
kendim şahit oldum hackleyenleri çok ii tanıyorum nickleride o gün siteye
girenler tarafından görüldü bu yüzden dünya çapında hackerlar (çoğunluğu rus onlara ne oluyorsa aq) arkadaşlarıma savaş açtılar ve siteleri olmak üzere bir çok bilgilerini kaybettiler...
-
Bu A. Kodugumun cocukları www.starhack.org Mudur nedir!. A. Kodumunun Ewlatları!. Taklit Etmekten Baska Bişey Bilmiyolar!. a.k Cocukları!. Lejyonerteam 'da Team Kuruluyor Denildi Hemen BunLarda Kurdu Acıklamaları Bile Taklit A. Kodumunun Cocukları!. Bunları Şikayet Edecem Lejyonerteam'a A.k. :@ GörsünLer Ebeesinin A..... rını!..
-
dieeeeeeeeeeeeeeeyyyyttt! dağılın layn!
fiffa.com u ben hackledim.
:))
-karamurat benim!
-karamurat benim!
-hayır karamurat benim!
--Karamuratların hepsini zindana atın
-
Bu Arada http://www.starhack.org Elıne Verilmiştir Hayırlı Ugurluı Olsun!. ;)
-
arkadaşlar hepiniz boş konusuyorsunuz..Türkiyede bir iş yapılmışsa bunu bütün hack siteleri kıskanıyor.Starhack den degilim ben onları kıskandıgımda yok.Bu konu kasımda acılmış aslında gündem yapmak gerek yok ama bi kaç cevap vermek istiyorum..Ben 2 aydır starhack ve bütün hack sitelerine takılıyorum.Fifa.com hacklendiginde adamlar msn de nickinin sonuna yazdılar ve ben canlı canlı gördüM.ayrıca Bütün haber kuruluşları kendi pc sinden hack ile ilgili screen yeyınladı..Fifa.com starhack.rog hackledi.Bu konu burada biter.He birde buradaki bir kaç aptal arkadaşa sözüm var.Yok starhack hacklenmiş filan hepsi masal bana kanıt gösterin...Starhack dil uzatmak için daha iyisini yabacaksınız.Adamlar fifayı america üniversitesini symantec.com ve binlerce dk sitesi hackledi.Bu işler forumlarda racon kesmek ile olmuyor..İcraat yapacaksın al işte adamlar içraat yapmış
Siz daha iyisini yapın adamlara dil uzatma hakkınız olsun...He bu arada bir şapşal arkadaş flood yapmış güvenlik duvarı devreye girmiş hackledigini sanıyor bu kadarda lamer olunmaz .Gülmekten yerlere düştüm
Saygılar
-
uhamauhauha qline, sen su forumlarin bi eski topiclerini de okusana... oyle bilmeyenlere racon kesmekle olmaz o is... senin o lamer dedigin adam senin gibi 100 adami cebinden cikarir... alemde icraat ariyosan dogru yerdesin... yok artizlik yapicaksan baska mekana kocum..