Fıkra Meraklısına

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elektra
    elektra's avatar
    Dişi
    stifler yanı espırıden anlıyoo bıde ışı bılıyon varsa alalım senden bır fıkra

ben elektra deil Gevher"im
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    bir akıl hastanesinde iki deli kendi arasinda konusuyormus

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    yanlislik oldu neyse biri digerine sormus suzgeci ne yaptın?Diğeri cevap vermis çöpe attim Peki neden.._?Delik desik oldugu icin:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Kızılderili çocuk babasına soruyor:
    -Baba diğer milletlerin ne güzel adları var : Ali, Ay, Hans, Tom.... Hepsi kısa kısa isimler. Bizimkiler, sanki birer öykü. Gece uluyan çakal, gün doğarken uçan kartal, bunlar ne biçim adlar?
    -Bak yavrum, kızılderili adları, gerçekten bir öyküdür ve güzeldir. Örneğin, küçük kardeşin Dolun Ay, ay dolunay halinde iken, annen yanıma geldi, birlikte olduk, o güzel çocuk doğdu.. Erkek kardeşin, Çakan Şimşek; annenle bir gün gezerken, sağanak halinde yağan yağmurdan kurtulmak için girdiğimiz mağaranın ağzında, şimşekler çakarken annenle birlikte olduk ve o kahraman kardeşin, Çakan Şimşek oldu. Ablan, Bahar Çiçeği; ilkbaharda annenle otların arasında koşarken, birlikte olduk ve o güzel çocuk, Bahar Çiçeği oldu. Şimdi anladın mı Yırtık Prezervatif ?:dd
    ilk duydugumda attigim kahkaha hala kulaklarimda:))))))))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elektra
    elektra's avatar
    Dişi
    darkii superdaha baska varsa alayım arkadaslar yazanlar daha varsa bılen komık fıkra alayım tekrar yazanlardan

ben elektra deil Gevher"im
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    Temel ingiliz fransız bi adaya ulaşıolar.Tam kurtulduk derken yamyamlar yakalıo hepsini ayrı bi odaya atıolar hepsinin odasına bir maymun koyuyolar diyorlarki en çok çoğaltan kurtulur.1 sene geçio ingilizin oday bakıolar 5 maymun zıplıo sona fransıza bakıolar 7 maymun doğurtmuş yamyam başı dioki bu türklerin uçkuru düşüktür şimdi kapıyı açacaz 20 aten maymun üstümüze sıçrıcak bi açıolar bi tane oda yamuk yumuk bişi bi gözü yok kolu yamuk vs soruyo lider noldu temel niye böle oldu diye temelde diyoki:
    Hass.... ordan ipnetor erkek maymunu vermişiniz siz buna şükredin:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    fadime demişki
    gel demiş temel bu gece evde kimse yok
    temel gitmiş kapıyı çalmış bakmış hakkaten kimse yok

bunu hers der anlatırdı hoca beynime işledi :@

arkadaşım konu geyik bölümünde olmalı :P
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smartboy999
    Smartboy999's avatar
    Erkek
    iki deli hastahenenin havuzunun balında oturuyorlarmış birisinin elinde de bir adet kesme şeker varmış o deli şekeri tutup suya atmıs ve sonra suyun tadına bakmış yanındakine dönüp
    - " eee bunun tadı hiç değişmedi ki" demiş yanındaki de
    - " salak karıstırmadın ki " :)

Aşk,karsındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla,hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zaman dilimidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Geyik bölümüne taşısakta konuyu sonrada oradaki fıkraları da teker teker okusan elektra daha verimli olmaz mı ?
    DB'nin de içine edilmese hani? Nasıl olur ?

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    yazılan msj +18 içerik taşıdığından dolayı editlenmiştir..!!

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 5094 Toplam Mesaj: 41