folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Filistin İçin Göbek Attılar

Filistin İçin Göbek Attılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Desiqner bunu yazdı:
    -----------------------------
    Çarpıtılmış haber 2 kişi yaptı diye genele yayılıyor...

akp den kınama yada bi eleştiri gelmediğine göre genelide o şekilde düşünüyor ? ayrıca en az 14 kişi gözüküyor resimde iyi bak

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Lathedarkman bunu yazdı:

Desiqner bunu yazdı:

akp den kınama yada bi eleştiri gelmediğine göre genelide o şekilde düşünüyor ? ayrıca en az 14 kişi gözüküyor resimde iyi bak

Senin kapasitende budur hocam birşey deniLmez. Akpliler İnsan Değilmi ? Yani bu Türkiye'nin %50'si İnsan deilmi onamı getiryorsunuz.Ak parti en fazla bu konuda hassasiyeti olan parti öyle konuşmakla oLmuyor işler...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Desiqner bunu yazdı:
    Lathedarkman bunu yazdı:

Desiqner bunu yazdı:

Senin kapasitende budur hocam birşey deniLmez. Akpliler İnsan Değilmi ? Yani bu Türkiye'nin %50'si İnsan deilmi onamı getiryorsunuz.Ak parti en fazla bu konuda hassasiyeti olan parti öyle konuşmakla oLmuyor işler...

Asıl kapasite meselesini sen ortaya koydun şimdi akpliler insan değilmi yazmışsın benim ağzımdan böyle bir laf mı çıktı ? KAFASI KOLU KOPAN İNSANLAR CAN ÇEKİŞİRKEN, DÜNYANIN YÜREĞİ YANARKEN bu şekildemi yardım toplanır söylesene ? hani hassasiyet ?  2 kişi mi 14 kişimi var resimde iyi bak bide.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Erkek
    Desiqner bunu yazdı:
    Lathedarkman bunu yazdı:

Desiqner bunu yazdı:

Oynayıp göbek atmaları . Örfden adetdendir . Helal olsun. arkadaşlar ona bişey demiyorki ,  Orda ne için toplanılmış? Yardım için .Ordada oynuyolarsa ben bunlara salak derim apdal derim cahil derim . Bu haberi duyan filistinli kardeşlerimiz bizden utanıcak , Bunlar insansa  ben hayvanım:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    ßir Türban Fetişisti oLarak bırakın kopsun sıkmabaşLar diyorum,nasıLda kıvırtıoLar Ohşşş yirim yirim :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    arkadaş Ak partinin hangi teşkilatı  yapıyorsa aynen sövün ama genele yayıldığında durum yanlış oLuyor...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    Desiqner bunu yazdı:
    Lathedarkman bunu yazdı:

Desiqner bunu yazdı:

akplilerde insan tabi ama şerefsiz vatan haini , amerikan mandası ve israil taraftarı olmaları, hırsız arsız ve yüzsüz olmaları, vatanın ümüğünü sömürmek kanını emmek , parçapincik edip dağını taşını bile satmak için örgütlenmiş olmaları ve örgütlenmelerinin bizzat abd tarafından finanse ediliyor politikalarının vaşingtondan tebliğ ediliyor olması dışında onlarda senin benim gibi insan buna kuşkum yok. demek bu ülkeni %47 si bağımsızlık istemiyor, demek bu %47 yozluktan yobazlıktan sömürülmekten yana oy kullanıyor yada ne yaptığını idrak edemeyecek düzeyde şuursuz 

işte al müslümanlıklarıda bu kadarmış , ben bu kafir(!) halimle  - ki bu forumda hep gebersin araplar diye yazmışımdır - çıkıpta zil takıpta oynamam orda müslümanlar öldü diye ,  artık bunun adı başka bişeydir.  

Demogoji yapmayı sanat sandınız resmen ya %47'yi aşağılayan zihniyet kendini aşağılar.Arkadaşım diyorumki böyle Sokaktan duyma laflarla eleştiri yapmayın.İsrail Yalakası olsalar Filistin'in durumuna göz yumarlar.İzle bakalım en fazla Ateşkes için kim uğraşıyor.Bırakın size öğretilenleri sen bana Amerika'ya boyun eğmeyen bir tane Başbakan göster? Kim oLursa olsun Türkiye'nin başına geldiğinde aynı politikayı devam ettirmek zorunda yoksa 2.seçimi göremez.Bu ülke böyle ne yapabilirim ? ne yapabilirsin ? Halimize şüKretmiyoruz gerçekten oradaki kadınlar göbek attı diye bütün Akp'lileri damgalamanızın mantığı nedir onuda çözemedim başkada yazmıyorum çünkü konu sapıyor artıK...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Adalet ve Kalkınma Partisi'nin tabanından taa en üst kadrolarına kadar bir ideoloji etrafında değilde, çeşitli menfaatler etrafında toplanmış olduğunun güzel bir örneği.

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    bla bla bla...

deliriyorsunuz yemin ederim.akp'nin halk tarafından neden bu kadar tutulduğunu düşündükce gözünüze uykular girmiyor.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:
    bla bla bla...

deliriyorsunuz yemin ederim.akp'nin halk tarafından neden bu kadar tutulduğunu düşündükce gözünüze uykular girmiyor.

tamamı ile olay bu :D

Toplam Hit: 3169 Toplam Mesaj: 31