Filistin İçin Göbek Attılar
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
Çarpıtılmış haber 2 kişi yaptı diye genele yayılıyor...
-----------------------------akp den kınama yada bi eleştiri gelmediğine göre genelide o şekilde düşünüyor ? ayrıca en az 14 kişi gözüküyor resimde iyi bak
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------akp den kınama yada bi eleştiri gelmediğine göre genelide o şekilde düşünüyor ? ayrıca en az 14 kişi gözüküyor resimde iyi bak
Senin kapasitende budur hocam birşey deniLmez. Akpliler İnsan Değilmi ? Yani bu Türkiye'nin %50'si İnsan deilmi onamı getiryorsunuz.Ak parti en fazla bu konuda hassasiyeti olan parti öyle konuşmakla oLmuyor işler... -
Desiqner bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
Senin kapasitende budur hocam birşey deniLmez. Akpliler İnsan Değilmi ? Yani bu Türkiye'nin %50'si İnsan deilmi onamı getiryorsunuz.Ak parti en fazla bu konuda hassasiyeti olan parti öyle konuşmakla oLmuyor işler...
-----------------------------Asıl kapasite meselesini sen ortaya koydun şimdi akpliler insan değilmi yazmışsın benim ağzımdan böyle bir laf mı çıktı ? KAFASI KOLU KOPAN İNSANLAR CAN ÇEKİŞİRKEN, DÜNYANIN YÜREĞİ YANARKEN bu şekildemi yardım toplanır söylesene ? hani hassasiyet ? 2 kişi mi 14 kişimi var resimde iyi bak bide.
-
Desiqner bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
Senin kapasitende budur hocam birşey deniLmez. Akpliler İnsan Değilmi ? Yani bu Türkiye'nin %50'si İnsan deilmi onamı getiryorsunuz.Ak parti en fazla bu konuda hassasiyeti olan parti öyle konuşmakla oLmuyor işler...
Oynayıp göbek atmaları . Örfden adetdendir . Helal olsun. arkadaşlar ona bişey demiyorki , Orda ne için toplanılmış? Yardım için .Ordada oynuyolarsa ben bunlara salak derim apdal derim cahil derim . Bu haberi duyan filistinli kardeşlerimiz bizden utanıcak , Bunlar insansa ben hayvanım:D
-
ßir Türban Fetişisti oLarak bırakın kopsun sıkmabaşLar diyorum,nasıLda kıvırtıoLar Ohşşş yirim yirim :W
-
arkadaş Ak partinin hangi teşkilatı yapıyorsa aynen sövün ama genele yayıldığında durum yanlış oLuyor...
-
xz bunu yazdı:
Desiqner bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------akplilerde insan tabi ama şerefsiz vatan haini , amerikan mandası ve israil taraftarı olmaları, hırsız arsız ve yüzsüz olmaları, vatanın ümüğünü sömürmek kanını emmek , parçapincik edip dağını taşını bile satmak için örgütlenmiş olmaları ve örgütlenmelerinin bizzat abd tarafından finanse ediliyor politikalarının vaşingtondan tebliğ ediliyor olması dışında onlarda senin benim gibi insan buna kuşkum yok. demek bu ülkeni %47 si bağımsızlık istemiyor, demek bu %47 yozluktan yobazlıktan sömürülmekten yana oy kullanıyor yada ne yaptığını idrak edemeyecek düzeyde şuursuz
işte al müslümanlıklarıda bu kadarmış , ben bu kafir(!) halimle - ki bu forumda hep gebersin araplar diye yazmışımdır - çıkıpta zil takıpta oynamam orda müslümanlar öldü diye , artık bunun adı başka bişeydir.
Demogoji yapmayı sanat sandınız resmen ya %47'yi aşağılayan zihniyet kendini aşağılar.Arkadaşım diyorumki böyle Sokaktan duyma laflarla eleştiri yapmayın.İsrail Yalakası olsalar Filistin'in durumuna göz yumarlar.İzle bakalım en fazla Ateşkes için kim uğraşıyor.Bırakın size öğretilenleri sen bana Amerika'ya boyun eğmeyen bir tane Başbakan göster? Kim oLursa olsun Türkiye'nin başına geldiğinde aynı politikayı devam ettirmek zorunda yoksa 2.seçimi göremez.Bu ülke böyle ne yapabilirim ? ne yapabilirsin ? Halimize şüKretmiyoruz gerçekten oradaki kadınlar göbek attı diye bütün Akp'lileri damgalamanızın mantığı nedir onuda çözemedim başkada yazmıyorum çünkü konu sapıyor artıK... -
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin tabanından taa en üst kadrolarına kadar bir ideoloji etrafında değilde, çeşitli menfaatler etrafında toplanmış olduğunun güzel bir örneği.
-
bla bla bla...
deliriyorsunuz yemin ederim.akp'nin halk tarafından neden bu kadar tutulduğunu düşündükce gözünüze uykular girmiyor. -
fatihack bunu yazdı:
bla bla bla...
deliriyorsunuz yemin ederim.akp'nin halk tarafından neden bu kadar tutulduğunu düşündükce gözünüze uykular girmiyor.
tamamı ile olay bu :D