folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Filistin İçin Göbek Attılar

Filistin İçin Göbek Attılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek
    akpye laf atıcam tüm akpliler böle değil diyecek bi laf yok hayatlarında hayat görmemiş acı görmemiş ortam görmeiş tümdeğerleri okudukları kitaplardan öğrenen değerlerin teoride kaldığı insanlar topluluğu ..böyle insanları gördükçe aklıma darwin geliyor..:L

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    bencede ates düştügü yeri yakar.Zaten onların gobek atmaları bişeyi değiştirmiyor ağlamarıda bişeyi değiştirmez burda önemli olan o paranın filistine gitmesidir.İssterlerse seks partisi yapsınlar ama parayı yollasınlar.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    öff bayıyosunuz artık

Konumu silenlere inat kürdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    Adalet ve Kalkınma Partisi'nin tabanından taa en üst kadrolarına kadar bir ideoloji etrafında değilde, çeşitli menfaatler etrafında toplanmış olduğunun güzel bir örneği.

Ağzına sağlık.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    İsrailin misket bombasına ithafen misket parçası gelsin.Daracık daracııkk sokakklaarrr çocuklaarrr miskettt yuvarrlarrr israill miskett yuvarrlarr.Ben bu partiye oy vermedim allah kahretsin istemiyorum hiçbirini.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    ne denilebilirki şimdi bunlara allah akıl versin  bu beyinsizlere.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chass
    Chass's avatar
    Erkek

okadar yorum içinde herkes yemiş ulan kim dedi salağın biri açıyo aptalca ne üdüğü belirsiz bir salama haber armutlarda tek tek atlıyo kim gözüyle görmüş söyleyin bakalım ..malsınız ya

nedne okadarda faydalı kermesler seminerler yaptılar yardım topladılar neden bu konuyu açan avanak arkadaşım onlar hakkında ufak bi konu açmamış

çamur at izi kalsın bizim tbt deki armut kardeşlerde atlasın :)

Sanat için soyunana alkış tutan eller allah için kapanana neden zulmeder...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Chass bunu yazdı:

okadar yorum içinde herkes yemiş ulan kim dedi salağın biri açıyo aptalca ne üdüğü belirsiz bir salama haber armutlarda tek tek atlıyo kim gözüyle görmüş söyleyin bakalım ..malsınız ya

nedne okadarda faydalı kermesler seminerler yaptılar yardım topladılar neden bu konuyu açan avanak arkadaşım onlar hakkında ufak bi konu açmamış

çamur at izi kalsın bizim tbt deki armut kardeşlerde atlasın :)

Alttaki linkler Kapak Olsun..

http://www.gundem-online.com/haber.asp?haberid=66974

http://www.bizimgazete.org/haberler/Turkiye.1/AKP__Gobek_Atarak__Filistin_e_Yardim_Ediyor/6895.html

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=382542

http://www.haberforum.net/?p=2425

http://www.haber3.com/news_detail.php?id=440992

http://yorum.milliyet.com.tr/Yorumlar.aspx?HaberKod=S_1048335

http://www.haber10.com/haber/152580

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Desiqner bunu yazdı:
    Lathedarkman bunu yazdı:

Desiqner bunu yazdı:
    Çarpıtılmış haber 2 kişi yaptı diye genele yayılıyor...

akp den kınama yada bi eleştiri gelmediğine göre genelide o şekilde düşünüyor ? ayrıca en az 14 kişi gözüküyor resimde iyi bak

Senin kapasitende budur hocam birşey deniLmez. Akpliler İnsan Değilmi ? Yani bu Türkiye'nin %50'si İnsan deilmi onamı getiryorsunuz.Ak parti en fazla bu konuda hassasiyeti olan parti öyle konuşmakla oLmuyor işler...

akplilerde insan tabi ama şerefsiz vatan haini , amerikan mandası ve israil taraftarı olmaları, hırsız arsız ve yüzsüz olmaları, vatanın ümüğünü sömürmek kanını emmek , parçapincik edip dağını taşını bile satmak için örgütlenmiş olmaları ve örgütlenmelerinin bizzat abd tarafından finanse ediliyor politikalarının vaşingtondan tebliğ ediliyor olması dışında onlarda senin benim gibi insan buna kuşkum yok. demek bu ülkeni %47 si bağımsızlık istemiyor, demek bu %47 yozluktan yobazlıktan sömürülmekten yana oy kullanıyor yada ne yaptığını idrak edemeyecek düzeyde şuursuz 

işte al müslümanlıklarıda bu kadarmış , ben bu kafir(!) halimle  - ki bu forumda hep gebersin araplar diye yazmışımdır - çıkıpta zil takıpta oynamam orda müslümanlar öldü diye ,  artık bunun adı başka bişeydir.  

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    vatan toprağını karış karış satıp , Türk devletinin yerine amerikan mandası getirmeyi amaçlayan bu yoz yobaz tüccar - damarlarında Türklükten bir damla bulunmayan Atatürk düşmanı bu partiyi nasıl savunuyorsunuz anlamış değilim, tek açıklamanız sokaktaki milyonlarca kendinden habersiz , hangi gezegende yaşadığını bilmeyen cahil cühela sürünün oylarını almış olmakmı ? Bu toplumu yeterince eğitememiş ve kültür ile kendine bağlayamamış olması , toplumuna karşı yanlış politika gütmüş olması Türk devletinin suçudur ama bu suçun cezası "biz Türkler" olarak devletimizi yok edelim emperyalizme sığınalım değildir.. Ayrıca akp ne gibi bir protestoda bulundu livni ye laf yetiştirmek dışında, millet alışverişte görsün diye çıkıp iki laf söyledi sizde hemen israil karşıtı sandınız, sıkıyorsa chavez gibi sınırdışı eder tüm idari ilişkileri durdurusun israil ile  en azından bunun lafını etsin. Türkiyenin sağcısı solcusu iktidar olmaya aday bu ülkeyi yönetebilecek kapasitede bir siyaset çıkaramadı çok doğru, bunda hepimiz suçluyuz ama bunun çözümünün bırakalım ABD yönetsin oldğunu sanmıyorum.

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 3339 Toplam Mesaj: 31