Film Gibi Rüya
-
Dün akşam öle bir rüya gördüm ki sanki geerçek gibi . rüyamda bir kızla nasanın binasınada filan araştırma yapıyoz. her yer bilgisayar filan falan uzayı araştırıyormuşuz. sonra birden bu yaratık binaya girip herkesi öldürmeye

başladı . .. sonra herkes kaçmaya başladı. ben bi odadan bi odaya filan giriyom orada beni yakalıyor. sonra bana diyor diğer arkadaşlarından 3 kişiyi öldürürsen seni affederim diyor beni senin gibi yaratık yaparsan tamam diyorum. bırakıyor tabi bu yaratık görünmez oluyor, önüne geleni kesiyor. birden binadan bi grup insanla kaçıyoruz ... bi evin önüne geliyoruz birde ne görelim aslan .. hemen bize saldırmaya başlıyor. bi kaç kişiyi parçalıyor. oradan kaçıyoruz.. evin yanından merdivenle çatıya çıkıyoruz... çatıda bir boru var herkes geçiyor ben boruya sığmıyorum.. sonra borunun üstüne çıkıyorum . boru ormana çıkyor ... hep birlikte kaçıyoruz.. sonra yaratığın sözü aklıma geliyor . bunu herkese anlatıyorum sonra yukarı doğru tırmanıyoruz .. bu yaratık karşımıza çıkıyor... niye 3 kişiyi öldürmedin diye bana saldırıyor. tarzan gibi sarmaşıkla aşağı doğru sallanıyorum yaratıkta arkadamdan görünmez olarak geliyor... ormanda ilerliyorum bir ağacın arkasına saklandım beni görmeden gidiyor . ortaya çıktım sonra farketti beni yakkalladı .. tam o sırada rüya bitti ...
-
Fazla amerikan filmi seyrediyosun heralde hocam..
-
böle rüyalar çok görüyorum .. film gibi aynı
-
gerçekten de film gibi, sonlara doğru baya heyecanlandım
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
böle rüyalar çok görüyorum .. film gibi aynı
-----------------------------
yattığın odayı ve yönünü değiştir görmezsin bir daha :D -
obaaaa rüyaya bak sen, kamyonu devirmişsindir artık aehfzduhfuae :D
-
bilader okuda yat
-
Cok uzun bir rüya görmüşsün hoca :) ben bile etkilendim
-
muhtemelen popon acikta kalmistir. ki havalarin sicak oldugunu dusunursek uzerinde bir carsaf gibi birsey vardi ruyanda boruya sigmadini soylemissin az biraz kilolu oldugun kanisina vardim. eger gece uyurken keskin guclu bir osuruk saldiysan carsafin altinda sirkilasyon yapan osuruk poponun usumesine sebebiyet vermis ve sende bu ruyayi gormus olabilirsin.
-
rüyada predatör görmek;günah işleyeceğine delalet eder.
-
Rüyanda kontrol sendemiydi yoksa izliyomuydun?