Film Önerisi Yapabilir Misiniz?
-
http://www.imdb.com/title/tt0425210/
hem kadrosu iyi, bruce willisi morgan freman lucy lu ,
hem konusu cok guzel
hemde sonunda senin istedigin gibi şaşırtıyo, herseyi sonda anlıyosun
izlemeni tavsiye ederim
-
Lorenzo'nun Yağı
Okuyucu
Benjamin Button'un Sıradışı Hikayesi
Hayat Güzeldir
Üç Renk: Beyaz
Üç Renk: Mavi
Üç Renk: Kırmızı
Pandora'nın Kutusu
Schindler'in Listesi
Yeşil Yol
V For Vandetta
Yaban Çilekleri
Çizgili Pijamalı Çocuk
Özellikle kalın yazılı olanları izlemelisin
-
hocam hepsini boşwerin tambi film
YENİLMEZ 3
YENİLMEZ 3
YENİLMEZ 3
YENİLMEZ 3
YENİLMEZ 3
mutlaka izleyin beyler -
beyler burda yazılı olanların %30 unu tahminen daha önce izlemiştim... %30 unuda indirdim indirdiklerimin yarısınıda izledim arkarkaya :) beğenmediğim olmadı ... Özellikle
İnto the wild deki çocukta tıpatıp kendimi gördüm. oğlan bnm yapmak istediklerimi yapmıs filmde :) hatta konu acmıstım uzun zaman önce yalnız yasamak istiyorum diye resmen benim o çocuk :D o yuzden çok beğendim :))
Lorenzo'nun Yağı
Okuyucu
Benjamin Button'un Sıradışı Hikayesi
Hayat Güzeldir
Üç Renk: Beyaz
Üç Renk: Mavi
Üç Renk: Kırmızı
Pandora'nın Kutusu
Schindler'in Listesi
Yeşil Yol
V For Vandetta
Yaban Çilekleri
Çizgili Pijamalı Çocuk
Özellikle kalın yazılı olanları izlemelisin
kalın yazılı olanları indireceğim bugün ama içlerinden vandeta ve yeşil yolu izledim...Click indireceğim...Orphan indireceğim...Arkadaslar bunlar bitince yeniden konu acmak istemiyorum bildiğiniz istediğime uygun filmleri yada şunu izlemeden ölme ! :) dediğiniz filmleri yazarsanız sevinirim..BenX i izleyeniniz olmustur o film beni çok etkilemişti mesela...Şuana kadar önerdiğiniz filmlerden izlediklerimin hiç birinde ağlamadım sadece birazcık hüzünlendim... Duygusal filmler tercihimdir... Bekliyorum -
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
12 Maymun;
Ölümcül bir virüs tüm dünyayı tehdit etmektedir. 1996'da 5 milyar kişinin ölümüne neden olan bu virüs, 2035'te dünya nüfusunun yalnızca %1!ini hayatta bırakmıştır. Bu virüsün etkilerinden korunabilmek için insanlar yer altında koloniler kurarak yaşamaya başlar.
Bu virüsün üstesinden gelebilmek için mahkumlardan James Cole, zaman makinesiyle geçmişe gönderilir. Yanlışlıkla 1990 yılına gönderilen Cole, bilimadamları için virüs hakkında araştırma yapar.
Daha sonra zaman yolculuğunu sürdüren Cole, 1996'da akıl hastanesine alınır. Burada Dr. Kathryn Railly ile tanışan Cole, onu içinde bulundukları duruma inandırmaya başlar.
-----------------------------Çok acıklı bir bilim kurgu. Şiddetle tavsiye ederim.
12 Monkeys- We did it :)
-
tek kelime
Apocalypto
-
GAMER filmini izlemeni tavsiye ederim ekşın dolu ve bir o kadar da etkileyici bir filmdir kendileri. Teknolojinin ileride gelebileceği tehlikeli durumu konu almış bir film. Kesinlikle harika bir film.
-
burda yazılı filmlerin %90 ının indirmiş bulunmaktayım... %50 sinide izledim sizlerden film önerisi yapmaya devam etmenizi istiyorum. Beyler yalnız izlediklerim içinde kötü olanlarda vardı önerilenlerden :)) ama söylemeyim arkdaslara ayıp olur. Unutamadığınız sizi çok etkileyen ya ağlatan yada çok korkutan yada çok düşündüren veya meraklandıran yani derinden etkileyen filmler istiyorum... Teşekkürler
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------
İnto the wild'ı izlemeden sakın ölme..
-----------------------------bu arada izledim ve beğendim gercekten... tam bnm istediğim hayatı istiyormus adam bi an filmde kendimi gördüm gercekten tşk ederim önerdiğin için...