Film Önerisi Yapabilir Misiniz?
-
Çok iyi konu olmuş bi ara indireyim izlemediklerimi.
-
Oyuncu
http://www.sinemalar.com/film/6224/Oyuncu/
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
AntiSeptiK bunu yazdı:
İnto the wild'ı izlemeden sakın ölme..
-----------------------------bu arada izledim ve beğendim gercekten... tam bnm istediğim hayatı istiyormus adam bi an filmde kendimi gördüm gercekten tşk ederim önerdiğin için...
-----------------------------Ne demek hocam. Öyle bi filmki insan kendi hayatını sorguluyo. bi an acaba bende diyosun. sonra yemiyo :)
-
orphan Gercekten mükemmel bir filmmiş. izledim ve yazıyorum şuan izlemeyenler için yazmıcam nasıl oldugunu ama kesinlikle izleyin :))
-
up3 burda yazan fimlerin çoğunu izledim bi kaç tane kaldı onları izleyince ne izlicem ben :)) film izlerken tüm dertlerimi unutuyorum bana film önerin arkladaslar :)
edit: Okuyucu filmini az önce izledim sabah yani kate oscarın hakkını vermiş filmde gercekten... bu ne oyunculuk bu ne senaryo.. duygusal güzl bir film bende tavsiye edeyim :)
-
Hocam komedi olarak 3 İdiots diye bir film var. Kesinlikle öneririm :)
-
OldBoy Şimdiye kadar izlediğim en iyi film.
Film için biraz araştırma yapman yeterli
-
veba filmi güzeldi :)
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
AntiSeptiK bunu yazdı:
İnto the wild'ı izlemeden sakın ölme..
-----------------------------bu arada izledim ve beğendim gercekten... tam bnm istediğim hayatı istiyormus adam bi an filmde kendimi gördüm gercekten tşk ederim önerdiğin için...
-----------------------------Ne demek hocam. Öyle bi filmki insan kendi hayatını sorguluyo. bi an acaba bende diyosun. sonra yemiyo :)
-----------------------------İnto the wild turkce dublajını indirebilecegimiz link verirseniz sevinirim...
-
arkadaslar burda yazanların çoğunu izledim. ve baska şu filmi izlemeden ölme dediğiniz filmleri yazabilir misiniz. aksama kadar boşum S: