Filmler Tartisalim??
-
Madem konu zortlamış :D 300 Spartalı'nın kan efekleri Mortal Kombat 4 gibiydi lan. Fışkırıyor yere düşüyor ama yerde iz bırakmıyor, kayboluyor bi süre sonra fdsda.
-
Kardes dabbe konusunda katılırm saw beni sarmadı ama seveni çok ama 300 spartalıyla kabadayı filmleri hakkaten güzel filimler yani doğruya doğru
-
benim en berbat filmim "Pan'ın Labirenti" IMDB puanına aldandık, indirdik. fiyasko istiyorsanız bunu seyredin. en iyiside 1 tane yok ama sıralamak gerekirse
Sin City (günah şehri)
Shawshank Redemption (esaretin bedeli)
Schindler's List (hayatımda bi bu filme ağladım(sonlara doğru), başkada ağlamam heralde)
-
sin city güzeldi bnce.
-
Resident Evil serisi süperdı ve 300spartalı süperdı zmbili filan oalcak banaonlar güzel 28 Days Later manyak bir filim tavsiye ederim :)
-
dayı ben "yumurta" adlı bi filme gittim ve bida sinemaya falan gitmicem :S a.q adam film boyunca 2 kelime laf etti canım sıkıldı herkes sevgilisini almış gelmiş sessiz film die galipa bende arkadaşlarla gelmiştim salak salak oturduk böyle bi film olursa kız arkadaşımla gelecem a.q sessiz bi ortam :) güzeL olur :P film yerine çiftleri izliodm a.q :D hepsi azmış :D
-
kötü film yoktur , tarz ve zevk vardır
-
tartısılmıaz filmler arasında benım ıcın kapımdakı dusman.Kral Arthur .CenntinKrallıgı,Truva namı dıyer TroY benım ıcın özeldir yerli filmlerde ıse türk sinamasınn şaha kalkmasında en buyuk etken olaraktan EŞKİYA YI TEK GECIYORUM :d
ve en en en özel ıkı fılm cesur yürek ve vatansever
-
Eğer konu iyi filmlere geldiyse bende bir kaç film ekleyeyim:
Esaretin Bedeli ( Shawsank Redemption )
Kelebek ( Papilion )
Nikita ( La Femme Fatale Nikita )
Ben- Hur
Zulu
İngiliz Hasta ( English Patient )
Dövüş Klubü ( Fight Club )
Baba ( The Godfather ) Serisi
Yedi Samuray ( The Seven Samurai )
Sıkı Dostlar ( Goodfellas )
Zorba ( Zorba The Greek )
U Dönüşü ( U Turn )
Müfreze ( Platoon)
Amelie ( La Fabuleux Destin;Amelie Poulain )
Büyük Lebowski ( The Big Lebowski )
Daha uzar gider bu liste :)
-
Milyon dolarlık bebek,Korkmak isteyenler için Dehşet sokağını öneririm.300 spartalı,Yeşil yol,baba,Piyanist,Er ryan ı kurtarmak güzel filmlerdi.Waz,Halka,hiç tavsiye etmem