Fındık Ve Fındık Ürünleri Satan E Ticaret Sitesi
-
hocalarım fındık ve fındık ürünleri olucak sitesi acıcam olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum biliorsunuz fındıgın yararları say say bitmez
-
Tamam, destekliyoruz da siten'nin linki nerde, ben mi goremiyorum?
-
Konu ID: 87624
Konuyu Acan : derbend
Konu Başlığı : netten fındık ve fındık ürünleri satsam piyasanın altına fikirleriniz
Silinme Sebebi : bu tarz konuların boku cıktı, bu tarihten sonra ne giyecem ne yiyecem ne yapacam tarzındakilerin alayını sileceğim...-----------------------------
-
olumlu
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Konu ID: 87624
Konuyu Acan : derbend
Konu Başlığı : netten fındık ve fındık ürünleri satsam piyasanın altına fikirleriniz
Silinme Sebebi : bu tarz konuların boku cıktı, bu tarihten sonra ne giyecem ne yiyecem ne yapacam tarzındakilerin alayını sileceğim...-----------------------------
yok bu silinmez o diğerleri bilmem ne alacam öneri nerden alayım nasıl alayım alırken posete mi koysun
hangi reyondan aalyım gibi konular :W
-
ben sadece bi işe giricem ve fikrinizi almak istedim o kadar sagolsun arkadaslar olumlu cevap vermişler
-
Bir kaç gün önce açtığım konunun sana yardımı olabilir
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=87602
-
scripti falan hepsini ayarladım sadece fikir gorusleriniz lazım bana :)
-
derbend bunu yazdı:
-----------------------------
scripti falan hepsini ayarladım sadece fikir gorusleriniz lazım bana :)
-----------------------------Hangi scripti kullanacaksın ?
fikrimi soruyorsan boşuna zaman kaybedersin.Kimse internetten fndık fıstık almaz :D
-
sattigin urunun mutlaka resmini koy,
her urunun resmi mutlaka olsun,
tuketici mutlaka almak istedigi urunun resmini gormek ister.
mumkunse her urunden birkac farkli resim koy, uretim yeri ve son kullanim tarihlerinide koyabilirsin mesela,
-
fındıgı vakumlanmıs posetlere koyucam zaten