Firefox Eklentisi Stylish
-
Araçlar>Eklentiler>Eklenti Ara>Stylish yazın... kurun yeniden başlatın...
Kurulduktan sonra sağ alt köşede ikona sağ tıklayın örn:facebook için Find styles for site... tıklatın seçin beğenin install deyin refreshe bile gerek yok :)Facebook windows 7 black editionı tavsiye ederim.Kaldırmak isterseniz yine sağ tık ikona manage styles...stili seçip disable ;) çok hoş google içinde rainbow tavsiye ederim =)CSSyi çok iyi bilen biri tbt içinde bi şeyler yaparsa kullanırız :)
-
yok mu deneyen :)
-
denemedim evet fena değil :)teşekkür
-
stylish firefox kullanırken bendede vardı çalışma mantığı greasemonkey tarzında olan bir eklenti sitelerde görünüm değişikliği ve kullanım kolaylığı sağlıyor,dahili olarak düzenleyiciside içinde mevcut ama sağlam bir css bilgisi gerktirmekte... youtube,google,facebook üzerinde hoş değişimler yapıyor ayrıca direk firefoxun görünümünü dahi değiştiriyor lakin artık opera kullanıyorum :)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
yok mu deneyen :)
win 7 teması 10 numara oldu :D -
aliyk bunu yazdı:
stylish firefox kullanırken bendede vardı çalışma mantığı greasemonkey tarzında olan bir eklenti sitelerde görünüm değişikliği ve kullanım kolaylığı sağlıyor,dahili olarak düzenleyiciside içinde mevcut ama sağlam bir css bilgisi gerktirmekte... youtube,google,facebook üzerinde hoş değişimler yapıyor ayrıca direk firefoxun görünümünü dahi değiştiriyor lakin artık opera kullanıyorum :)
Operadada bunu ayarlayabiliyosun eklentisiz :)
http://www.operaturkiye.net 'de UserJS kısmında olmalıydı. -
iyiymiş la :R bir kişi bunu beğendi
-
dikkat edinde tema muhabbetine hesabınızdan olmayın :))
dosya .css leri farklı sitelerden cekiyor :)
-
tahribat için de biri ya da bi kaç kişi uğraşsın ya :)
-
uygulama sitesi çökmüş sanırım =S
-
evet açılmıyor