Fişliyormusunuz
-
Son 2 aydır Bu thbt forumunda uyeyim / yeni Lamer de diyebilirisniz ama sanal alemde saclarını ağartmıs biri saylırım buraya yılardan beri bilirim yeni uye olmak nasip oldu. şimdi konuya gelelim
Son 1,5 aydan beri forumda acılan konu ve topicler aynen söyle bknz, nedenleri.
1- Dindarlar Ata yı neden sevmez
2-Basbakana yolanan maide Alevileri topa tutmak
3- AYM refarandumun konusunda suan bir topic var Bilmem (evet) mi (Hayır) mı HAYIR diyenler amena Evet diyenlerin coğu suan banlı tabi ban sebebleri kendi kafanıza görede ayarlayabilrisiniz . ama bu istisnadır
4-AKP partisine Ve basbakana Daima eleştiri ve hakaret içerikler
5-Güney Doğu Ve Genelde Kürt ve Alevileri eleştirmeler caktırmadan ve bazende alalen hakertler
6- Dini konular; örnk; acıp dunya öküz balık gözünde tevrat tan saptırılmıs hadisler
7- Bu gun oy kulansanız kime oy verirsiniz ( akp veren iyi chp veren mikemel mhp ye veren cok mukemel biriside BDP deyince hemen terörst tür deyip topa tutyorsunuz yada banlıyorsunuz ebidiyen
genel bu konulara ve bunun gibi cok topiğe yorum yapanlara coğu kişinin muhbir olduğunu apacık beli vs vs
düşünüyorumda Acaba (JİTEM e GİZLİ İSTİBARATA ,TERÖRLE MÜCADALEYE CALISAN ) var olduğunu düşünüyorum artı forumda sadece 4.5 admin var bu koskoca foruma 4,5 admin bakmaz tabi söz konusu bile olmaz acaba kac zehirli hafiye vardır allah bilir
bu konuda herkesi sağ duyulu olmaya calısyorum burası bir forum her konuya iyi ve kötü yorumlarda olur ama yukardaki madelerden son zamanlarda bu konular coğalnca aklıma kötü seyler geliyor .
kolay gelsin
-
açıklamanın zamanı geldi sanırım holy mit müsteşarı rene ise garnizon komutan :S
-
Bana düşmez ama admin sayısı yeterli
ben buraya üüç yıllık takılıyorum yönetiminde çok ii olduğunu düşünüyorum
burda kimseyi fişlemezler hatta geçmşte başka bi site açılıp buraki müridler fişlenince
tanınan üyeler mderatörler bile banlandı
ha bu arada bdp teröristtir bunu sen kabul etmiyosan ağırına gidiyosa sende öylesindir.
-
Scabie bunu yazdı:
-----------------------------
açıklamanın zamanı geldi sanırım holy mit müsteşarı rene ise garnizon komutan :S
-----------------------------olm hani açıklamıcaktım offf
-
2 ayda sıyırmışsın hoca... abartma bu kadar ya..
Kişisel görüşüm beğenmiyrosan çıkar gidersin.. geçen bir mesajım silindi çokta tınnnnn dedim.... silen siler.. burasıda böyle bir yer işte.. bir alevi ya da bir kürt hiç farketmez seni gocunmuş biri olarak gördüm.. çık söyle hacı.. banlanırsanda banlan.. ama doğru ol yeterki.. ayrıca dediğin diğer zırfvalıklara cevap dahi vermiyorum.. abartmışsın biraz.....
(İnternette fikir ve düşüncelerin yayılmasında büyük rol oynayan Web 2.0 siteleri (bloglar, forumlar, video siteleri, sosyal ağlar vs) çok sesliliğin ve demokrasinin bir parçası olarak anlaşılmalıdır.)
edit// kimse kimseyi fişliyor demekdim! yanlış anlaşılmasın..
-
muhbir olduğunu sanmıyorum. öyle olsa bu forumda tayyip erdoğana edilen küfürler şikayet edilse bi ömür boyu kapanır bu site. ama burası özgür bi platform deiil orası ayrı mesele.
-
SilenC3 bunu yazdı:
Scabie bunu yazdı:
-----------------------------olm hani açıklamıcaktım offf
-----------------------------bu mesajı sadece üyeler görebilir o da üye ki sivil insanlara bahsederse neler olucagını da biliyor
-
tabi hocam ben mitte calışıyorum zaten, buluştuğumuzda görüştüğümüzde fln, bi tane dublörüm var onu kullanıyorum normalde 46 yaşındayım...
tahribatıda milleti fişlemek için kullanıyoruz noramlde 42 kişilik yazılım ekibi tarafından yazılıyo...
hatta bilgilerinizde amerikalılara sattığımız için, serverımız amerikada...
-
yascakucuk bunu yazdı:
Bana düşmez ama admin sayısı yeterli
ben buraya üüç yıllık takılıyorum yönetiminde çok ii olduğunu düşünüyorum
burda kimseyi fişlemezler hatta geçmşte başka bi site açılıp buraki müridler fişlenince
tanınan üyeler mderatörler bile banlandı
ha bu arada bdp teröristtir bunu sen kabul etmiyosan ağırına gidiyosa sende öylesindir.
(ha bu arada bdp teröristtir bunu sen kabul etmiyosan ağırına gidiyosa sende öylesindir.
bende mhplilere bu devlete hep anarşi getiren parti diyorum baskasıda chp ye bunu diyor
en son istanbuldaki bir mahalede mhp liler bir kac esran kese silah veripte kürtlere sık demedimi buna ne diyecen
-
Beyler silmeyin lan adam fişliyomuşuz :D ahahaha:D
-
fişleyin lan beni :D