Fişliyormusunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zatkaros
    zatkaros's avatar
    Erkek

Son 2 aydır Bu thbt forumunda uyeyim / yeni Lamer de diyebilirisniz ama sanal alemde saclarını ağartmıs biri saylırım buraya yılardan beri bilirim yeni uye olmak nasip oldu. şimdi konuya gelelim

Son 1,5 aydan beri forumda acılan konu ve topicler aynen söyle bknz, nedenleri.

1-  Dindarlar Ata yı neden sevmez

2-Basbakana yolanan maide  Alevileri topa tutmak

3- AYM  refarandumun konusunda  suan bir topic var Bilmem (evet) mi (Hayır) mı HAYIR diyenler amena Evet diyenlerin coğu suan banlı   tabi ban sebebleri kendi kafanıza görede ayarlayabilrisiniz . ama bu istisnadır

4-AKP partisine Ve basbakana Daima eleştiri ve hakaret içerikler

5-Güney Doğu  Ve Genelde Kürt ve Alevileri eleştirmeler caktırmadan ve bazende alalen hakertler

6- Dini konular; örnk; acıp dunya öküz balık gözünde tevrat tan saptırılmıs hadisler

7- Bu gun oy kulansanız kime oy verirsiniz ( akp veren iyi chp veren  mikemel mhp ye veren cok mukemel biriside  BDP deyince hemen terörst tür deyip topa tutyorsunuz yada banlıyorsunuz ebidiyen

genel bu konulara ve bunun gibi cok topiğe yorum yapanlara  coğu kişinin muhbir olduğunu apacık beli  vs vs

düşünüyorumda Acaba  (JİTEM e GİZLİ İSTİBARATA ,TERÖRLE MÜCADALEYE CALISAN ) var olduğunu düşünüyorum artı  forumda sadece 4.5 admin var bu koskoca foruma 4,5 admin bakmaz tabi söz konusu bile olmaz acaba kac zehirli  hafiye vardır allah bilir

bu konuda herkesi sağ duyulu olmaya calısyorum  burası bir forum her konuya iyi ve kötü  yorumlarda olur ama yukardaki  madelerden son zamanlarda bu konular coğalnca aklıma kötü seyler geliyor .

kolay gelsin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

açıklamanın zamanı geldi sanırım holy mit müsteşarı rene ise garnizon komutan :S

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bana düşmez ama admin sayısı yeterli

ben buraya üüç yıllık takılıyorum yönetiminde çok ii olduğunu düşünüyorum

burda kimseyi fişlemezler hatta geçmşte başka bi site açılıp buraki müridler fişlenince

tanınan üyeler mderatörler bile banlandı

ha bu arada bdp teröristtir bunu sen kabul etmiyosan ağırına gidiyosa sende öylesindir.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

Scabie bunu yazdı:
    -----------------------------

açıklamanın zamanı geldi sanırım holy mit müsteşarı rene ise garnizon komutan :S

olm hani açıklamıcaktım offf

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2 ayda sıyırmışsın hoca... abartma bu kadar ya..

Kişisel görüşüm beğenmiyrosan çıkar gidersin.. geçen bir mesajım silindi çokta tınnnnn dedim.... silen siler.. burasıda böyle bir yer işte.. bir alevi ya da bir kürt hiç farketmez seni gocunmuş biri olarak gördüm.. çık söyle hacı.. banlanırsanda banlan.. ama doğru ol yeterki.. ayrıca dediğin diğer zırfvalıklara cevap dahi vermiyorum.. abartmışsın biraz.....

(İnternette fikir ve düşüncelerin yayılmasında büyük rol oynayan Web 2.0 siteleri (bloglar, forumlar, video siteleri, sosyal ağlar vs) çok sesliliğin ve demokrasinin bir parçası olarak anlaşılmalıdır.) 

edit// kimse kimseyi fişliyor demekdim! yanlış anlaşılmasın..  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

muhbir olduğunu sanmıyorum. öyle olsa bu forumda tayyip erdoğana edilen küfürler şikayet edilse bi ömür boyu kapanır bu site. ama burası özgür bi platform deiil orası ayrı mesele.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:

Scabie bunu yazdı:

olm hani açıklamıcaktım offf

bu mesajı sadece üyeler görebilir o da üye ki sivil insanlara bahsederse neler olucagını da biliyor

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

tabi hocam ben mitte calışıyorum zaten, buluştuğumuzda görüştüğümüzde fln, bi tane dublörüm var onu kullanıyorum normalde 46 yaşındayım...

tahribatıda milleti fişlemek için kullanıyoruz noramlde 42 kişilik yazılım ekibi tarafından yazılıyo...

hatta bilgilerinizde amerikalılara sattığımız için, serverımız amerikada...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zatkaros
    zatkaros's avatar
    Erkek

yascakucuk bunu yazdı:

Bana düşmez ama admin sayısı yeterli

ben buraya üüç yıllık takılıyorum yönetiminde çok ii olduğunu düşünüyorum

burda kimseyi fişlemezler hatta geçmşte başka bi site açılıp buraki müridler fişlenince

tanınan üyeler mderatörler bile banlandı

ha bu arada bdp teröristtir bunu sen kabul etmiyosan ağırına gidiyosa sende öylesindir.

(

bende  mhplilere  bu devlete hep anarşi getiren parti diyorum  baskasıda  chp ye bunu diyor

en son istanbuldaki bir mahalede mhp liler bir kac esran kese  silah veripte kürtlere sık demedimi  buna  ne diyecen

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Beyler silmeyin lan adam fişliyomuşuz :D ahahaha:D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

fişleyin lan beni :D

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 25745 Toplam Mesaj: 149