Fişliyormusunuz
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
beyler hepiniz yanlış biliyorsunuz.
holyone tubitakın kodladıgı bir yapay zeka
bende reneyi rakip olarak kodlamıştım ama nasıl olduysa oldu bunlar arkadas olup birlikte çalışmaya başladılar.
(bot kendi kafasına göre çalışır mı demeyin bkz: terminatör skynet)
ha ben mi ?
ben jandarma istihbarat merkezi başkanı :D
Sen hala kendi kafasına göremi değişti sanıyosun ? Renenin kodlarını ben değiştirdim reneyle holy birleşirse dünyayı ele geçeribelirim . -
bigpower bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
beyler hepiniz yanlış biliyorsunuz.
holyone tubitakın kodladıgı bir yapay zeka
bende reneyi rakip olarak kodlamıştım ama nasıl olduysa oldu bunlar arkadas olup birlikte çalışmaya başladılar.
(bot kendi kafasına göre çalışır mı demeyin bkz: terminatör skynet)
ha ben mi ?
ben jandarma istihbarat merkezi başkanı :D
Sen hala kendi kafasına göremi değişti sanıyosun ? Renenin kodlarını ben değiştirdim reneyle holy birleşirse dünyayı ele geçeribelirim .
-----------------------------nerde hata yapmışım söyle hoca :D bug nerde :D ona göre patch yazıcam bak :D
-
Fişlemeyenin a.*
edit:Pardon yanlış olmuş len :D *.q olacaktı :D
-
la madem adı geçmiş açtığım konunun yeri gelmişken sorayım madem silinen konu loglarında görünmüyor,profilimde açtığım konularda çıkmıyor,aramada çıkmıyor ne oldu la neden silindi konu gören oldu mu ?
-
PARANOYA :D
Sen
Her otobüse,
Minübüse
Trene,
Karıya,
Bindiğinde izlendiğini sananlardansın hocam :D
Her sokağa çıktığında tanımadığın insanları acaba beni mi izliyor, izleniyor muyum diyenlerdensin.
Bir gün beni keşfedecekler derin devlet olacam fantazisi içinde yaşayanlardansın.
Hayırlı olsun bir kaç yıl sonra şizofreni olacan :D
Ayrıca sen Ülkenin bölünmez bütünlüğüne, ilkelerine inklaplarına, milli olan her türlü değerine sahip çıkıyorsan ve bu şekilde fişlensen ne olacak?
Ve BDP yi terörist uzantısı olduğunu kabul etmiyorsan ve bu tip insanların sempatizanlığını yapıyorsan umarım herhangi bir devlet kurumu tarafından fiş demeyelimde :D kayıt altına laınmışsındır :=)
-
mrphs bunu yazdı:
şiişşşşşt. ölü taklidi yaparsak belki gider :D
-----------------------------koptum buna hajımm:):):):):)
-
bir kere tbtye thbt diyen adam senelerdir takip ediyor olamaz sallama :D
onun dışında bdp terörist değilde nedir bsg hacı ya
-
Arkadaşın kapısı az sonra çalar......
-
--- Son Dakika ---
Tahribat tarikatına üye olduğu anlaşılan M.B tutuklandı.Adresine gelen siyah takım elbiseli adamlara kapıyı açmayan M.B burada kimse yok dedi.Renegadealien lakaplı 6.Seviye Mit ajanı olayla bir alakalarının olmadığını söyledi.
Kaynak: Internethaber
-
Stargazer bunu yazdı:
--- Son Dakika ---
Tahribat tarikatına üye olduğu anlaşılan M.B tutuklandı.Adresine gelen siyah takım elbiseli adamlara kapıyı açmayan M.B burada kimse yok dedi.Renegadealien lakaplı 6.Seviye Mit ajanı olayla bir alakalarının olmadığını söyledi.
Kaynak: Internethaber
etme aslanım yiğidim.
rene üstad napmışın sen ya .. :D
Hocalar lütfen izleyin :D
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/7988/okuyom-ben-yaaa---hacihusrev-baskini
olay söyle gelişir..
Tbt'de vadi versiyonunun çekimleri sırasında dışarıdan hırtapozun biri çekimi izlemeye başlar ..
o esnada elinde yazar kasayla biri onlara ansızın yaklaşır .. veeee
gel la buraya ver kdv'yi .. yoksa holy dayı kulakları çeker.
mecburen kdv'de ötv'de o esnada verilmiş olur..
ve adları fişlenmiş hırtapozlara cıkar :D
sora keşkülden ev anselle gratel vs vs.. uzayıp gider :D