Fizikçi Arkadaslar...
-
hasattt bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar konuyu saptırdınızz
katılıyomama bildiğim kadarıyla fizkçilere tr de ekmek yok
-
Benim biraderde fizik mezunu.
Dükkanda babama yardım ediyo şimdi.
Türkiyede üniversite mezunu olacama piç olsam daha iyi...
-
okuma la fizik bizim arkadaşın bacısı var fizikçi boş bayadır iş bulmasıda zor görünüyor
-
Oysa Bilimsel Düşüncenin Temelleri Fizikçilerin Ellerindedir.
Tüm Elektronikten Tutun, Uzay Bilimine Arkeolojiden tutun Tüm Bilimlerin Temelinde Duran Bilimdir. Ülkemizde Gördüğü Değerden Bilimsel Çalışmalardaki Durumumuz Net olarak anlaşılıyor, Tüm Varolan Bilisel Enstitülerin Kocaman Bir Sıfıra Hizmet ettiklerini Görüp Üzülmektende Başka Bişey gelmiyor Vatandaşın Elinden. :(
-
f=m.a nedir ?
-
zoom8 bunu yazdı:
f=m.a nedir ?
kuvvet eşittir kütle çarpı ivme :D -
yaa anlamıyorum arkadaslar cok dandık bolumler var turkıyede ( vaktı zamanında bunlardan bırını secmedık ) cok düsük puanlı , bölümü bitirdiginde hemen işin hazır olan ,okurkende zorluk cekılmeyen ... ama okuması ölüm olan herseyin kaynagını ınceleyen bu bolum türkiyede bir s..ke yaramıyorr
-
hasattt bunu yazdı:
yaa anlamıyorum arkadaslar cok dandık bolumler var turkıyede ( vaktı zamanında bunlardan bırını secmedık ) cok düsük puanlı , bölümü bitirdiginde hemen işin hazır olan ,okurkende zorluk cekılmeyen ... ama okuması ölüm olan herseyin kaynagını ınceleyen bu bolum türkiyede bir s..ke yaramıyorr
-----------------------------bende fizik okuyorum ve bu sebeple yüksek lisansı ve doktaramı yurt dışında yapmyı düşünüyorum trükiye de bazılartının aklı öğretmen lik oludğu için anlamıyorlar
bir arkadaş mezun olunca neo acaksın diye sordu
bende dedim
kimyadan mezun olan ne olur kimyager kimyacı felan olur dedi
biyolojiden mezun olan ne olur dedim biyolog dedi
fizikten mezun olan ne olur dedim fizik öğretmeni dedi
şimdi türkiyede bu düşünce var fizikçiden bir bok olmaz
ne yapacaksın yüksek lisans sonrada doktora yapıp aünide kalıpacak sın araş.gör. yar. doç . prof olup hay6atını yaşayacaksın okadar
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------bertanyus bunu yazdı:
boy:1.81, kilo: 64 nasıl? :) yıllar önce bi konu açılmıştı böyle fiziği iyi olanlar baksın diye orda da aynı espri yapılmıştı :S:S
-----------------------------yine guldurmedi..
muhahhaahahah :D -
bankalarda :D