Fizikçilerin Dünyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

bir arkadaşımın facebook durum güncellemesi kendisi fizik mühendisliği okumaktadır aynı hocadan mezun olduk lisede. HNA da ondan oda fizikçi bizim gibi

Şu anda yanımda kettle var ve su ısıtıyorumda. Düşünüyorumda suyun normal şartlar altında ısıya göre özısısı değiştiğini düşünürsek , ve kütlesinin de bir kısmının nonlinear olarak buharlaştıgını düşünürsek , bu suyu ortalama 80 dereceye getirmek için ne kadar ısı vermemiz gerektiğini tam olarak asla hesaplayamayız. Cok ilginç lan.

işte bizim dünyamız böyle bazı insanalr için basit gelen şeyler bizim için çok komplike ve imkansızlığın sınırlarında olabiliyor.Etraftaki herşeyi fizik gözüyle görüyoruz herşeyin temeline inmeye çalışıyoruz. Bazen diyorumki acaba başka bi bölüm okusaydım herşey dahamı kolay olurdu.

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

İbretlik :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

"Bazen diyorumki acaba başka bi bölüm okusaydım herşey dahamı kolay olurdu."

olm sen bu sene gitmedin mi üniversiteye, ne bu kompleks :P

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

gerçekten böyle düşünen var mı acaba, bana böyle düşünmeleri çok yapmacık geliyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

gerçekten böyle düşünen var mı acaba, bana böyle düşünmeleri çok yapmacık geliyor.

arada böyle düşünürler feysbuka yazmak için, mesela ben şuan 37 liralık gss primini her ay nası ödeyecem diye düşünüyom

ulan bir susar mısın?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

"Bazen diyorumki acaba başka bi bölüm okusaydım herşey dahamı kolay olurdu."

olm sen bu sene gitmedin mi üniversiteye, ne bu kompleks :P

yokla geçen senede fizikteydim :D lisedede fizikle bozmuştum kafayı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    overbite bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

arada böyle düşünürler feysbuka yazmak için, mesela ben şuan 37 liralık gss primini her ay nası ödeyecem diye düşünüyom

hocam inab öyle yapmacık feysbuka yapmak için değil en azından bunu yazan adamı tanıyorum tanıdıgım günden beri fizkle iç içeyiz millet sahilde içerken karı kız muhabbeti ypaarken biz atomlardan karşıda patlayan havai fişeklerin ypaısından yıldızlardan vs etrafta ne varsa fizikle alakasından söz ederdik sabaha kadar.

yada kim evde arkadaşlarıyla toplanıp sabaha kadar hawkings belgeselleri izler

Baracuda tarafından 26/Ara/12 23:13 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

Allah'ın varlığının delillerini bulabiliyonuz mu hocam bizim dersanede hoca hep oralara bağlıyo :) *fem

test 1 2
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

Hacı pazartesi quiz var fizikten çalışamadım daha  vize zaten kötü senin gözleri kiralasana bana :D

bide fizik mühendisi deyince aklıma direk Macgayver geldi  ya la ......:D

I know me you know you.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı

Allah'ın varlığının delillerini bulabiliyonuz mu hocam bizim dersanede hoca hep oralara bağlıyo :) *fem

bu soru biraz ters olmuş hocam genelde fizikçiler ateist olur gibi bi kanı var öyle düşünürsek Allahın varlığına delil aramazlar :) 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    bisson bunu yazdı

Hacı pazartesi quiz var fizikten çalışamadım daha  vize zaten kötü senin gözleri kiralasana bana :D

bide fizik mühendisi deyince aklıma direk Macgayver geldi  ya la ......:D

gözlerle sınavlar yapılmıyo hacı öyle olsa benim vizelerde düzgün geçerdi çalışmaktan başka çare yok :D

Toplam Hit: 7363 Toplam Mesaj: 61