Fizikçilerin Dünyası
-
bir arkadaşımın facebook durum güncellemesi kendisi fizik mühendisliği okumaktadır aynı hocadan mezun olduk lisede. HNA da ondan oda fizikçi bizim gibi
Şu anda yanımda kettle var ve su ısıtıyorumda. Düşünüyorumda suyun normal şartlar altında ısıya göre özısısı değiştiğini düşünürsek , ve kütlesinin de bir kısmının nonlinear olarak buharlaştıgını düşünürsek , bu suyu ortalama 80 dereceye getirmek için ne kadar ısı vermemiz gerektiğini tam olarak asla hesaplayamayız. Cok ilginç lan.
işte bizim dünyamız böyle bazı insanalr için basit gelen şeyler bizim için çok komplike ve imkansızlığın sınırlarında olabiliyor.Etraftaki herşeyi fizik gözüyle görüyoruz herşeyin temeline inmeye çalışıyoruz. Bazen diyorumki acaba başka bi bölüm okusaydım herşey dahamı kolay olurdu.
-
İbretlik :))
-
"Bazen diyorumki acaba başka bi bölüm okusaydım herşey dahamı kolay olurdu."
olm sen bu sene gitmedin mi üniversiteye, ne bu kompleks :P
-
gerçekten böyle düşünen var mı acaba, bana böyle düşünmeleri çok yapmacık geliyor.
-
RockZs bunu yazdı
gerçekten böyle düşünen var mı acaba, bana böyle düşünmeleri çok yapmacık geliyor.
arada böyle düşünürler feysbuka yazmak için, mesela ben şuan 37 liralık gss primini her ay nası ödeyecem diye düşünüyom
-
Andrei bunu yazdı
"Bazen diyorumki acaba başka bi bölüm okusaydım herşey dahamı kolay olurdu."
olm sen bu sene gitmedin mi üniversiteye, ne bu kompleks :P
yokla geçen senede fizikteydim :D lisedede fizikle bozmuştum kafayı
-
overbite bunu yazdıRockZs bunu yazdı
arada böyle düşünürler feysbuka yazmak için, mesela ben şuan 37 liralık gss primini her ay nası ödeyecem diye düşünüyom
hocam inab öyle yapmacık feysbuka yapmak için değil en azından bunu yazan adamı tanıyorum tanıdıgım günden beri fizkle iç içeyiz millet sahilde içerken karı kız muhabbeti ypaarken biz atomlardan karşıda patlayan havai fişeklerin ypaısından yıldızlardan vs etrafta ne varsa fizikle alakasından söz ederdik sabaha kadar.
yada kim evde arkadaşlarıyla toplanıp sabaha kadar hawkings belgeselleri izler
Baracuda tarafından 26/Ara/12 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah'ın varlığının delillerini bulabiliyonuz mu hocam bizim dersanede hoca hep oralara bağlıyo :) *fem
-
-
__hsyN__ bunu yazdı
Allah'ın varlığının delillerini bulabiliyonuz mu hocam bizim dersanede hoca hep oralara bağlıyo :) *fem
bu soru biraz ters olmuş hocam genelde fizikçiler ateist olur gibi bi kanı var öyle düşünürsek Allahın varlığına delil aramazlar :)
-