Flaş Kat Sayı Uygulaması Kaldırıldı
-
sonuçta böyle bir hakkı var ve imkansızda değil devlet bu hakkı verdi bu katsayıyla
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
sonuçta böyle bir hakkı var ve imkansızda değil devlet bu hakkı verdi bu katsayıyla
-----------------------------bu hakedılen bır haktı ve verıldı bunda bu kadar sorun yapacak bişi yok.
-
buradaki yazılarımın hepsini okursan anlayacaksın beni sorunun ne olduğunu mobilya dekarasyon bölümü okuyup lisede sonrada tıp okuyacağım demek çok salakça
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
buradaki yazılarımın hepsini okursan anlayacaksın beni sorunun ne olduğunu mobilya dekarasyon bölümü okuyup lisede sonrada tıp okuyacağım demek çok salakça
-----------------------------bende dıyorumkı lısede aldıgı o egıtımle bu mumkun mu hayır ! :) endıseye gerek yok
tum yazılanları okudum merak etme :)
-
serdar iyi oldu iyi :D boşver sen adam hükümete geldiğinde yapacam dedi uğraşa uğraşa yaptı lan sonunda :D elemanlarını sokarak hal etti
şu işsizleğede bi çare bulsa off of
-
abi ne diyorsunuzya şuanda benim normal lise mezunu arkadaşım meslek lisesi diploması alabiliyor saçmalamayın.
hak haktır çokda güzel oldu süper oldu hatta ortayı şeriatçılar basacak diye bizim hakkımız çok yeniyordu bakın ben şahsen öss yi tekrar düşünüyorum artık imam hatipmiş meslek lisesiymiş sonuçta onlarda bu ülkenin evlatları ve eşit olmaları gerekir.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------serdar iyi oldu iyi :D boşver sen adam hükümete geldiğinde yapacam dedi uğraşa uğraşa yaptı lan sonunda :D elemanlarını sokarak hal etti
şu işsizleğede bi çare bulsa off of
-----------------------------oda olur alperim bak bu karar çok önemli bir karar ülkede dengesizlik varsa zaten sorun çoğalır işsizlikte bir sorun ama düzelecektir oda zamanla.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------abi ne diyorsunuzya şuanda benim normal lise mezunu arkadaşım meslek lisesi diploması alabiliyor saçmalamayın.
hak haktır çokda güzel oldu süper oldu hatta ortayı şeriatçılar basacak diye bizim hakkımız çok yeniyordu bakın ben şahsen öss yi tekrar düşünüyorum artık imam hatipmiş meslek lisesiymiş sonuçta onlarda bu ülkenin evlatları ve eşit olmaları gerekir.
-----------------------------yürü be :)
-
cerrah olmak isteyen biri niye meslek lisesine gider biri bana açıklayabilir mi :|
@buzul
normal lise mezunu arkadaşım meslek lisesi diploması alabiliyor
o nasıl oluyo?
-
Bu sistemle 10 yıl önce uygulanan sisteme dönüldü ve eşit olanda budur. 10 yıl önce ideolojik kaygılarla eğitim tahrif edildi yok imam hatipmiş yok bilmem neymiş giibi konular bahane edilerek bu ülkede mesleki eğitime darbe vuruldu. Meslek lisesi en etkisiz, başarısı düşük öğrencilerin sıkıştırıldığı yerler haline getirildi.
Kardeşim meslek lisesinde elektrikte, makinada.. okuyan adam elektrik, makina mühendisi olamıyordu, bunun kadar saçma bir eğitim anlayışı olur mu. Adam lisede mesleğinde başarılıdır kafada çalışıyordur sen böyle bir adamı mühendis, mesleğinin öğretmen olması için ayrıca ek puan vereceğin yerde sokağa itiyorsun.
Bu maduriyet böylece giderilmiş oldu.