folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Flaş Kat Sayı Uygulaması Kaldırıldı

Flaş Kat Sayı Uygulaması Kaldırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    sonuçta böyle bir hakkı var ve imkansızda değil devlet bu hakkı verdi bu katsayıyla

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    sonuçta böyle bir hakkı var ve imkansızda değil devlet bu hakkı verdi bu katsayıyla

bu hakedılen bır haktı ve verıldı bunda bu kadar sorun yapacak bişi yok. 

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    buradaki yazılarımın hepsini okursan anlayacaksın beni sorunun ne olduğunu mobilya dekarasyon  bölümü okuyup lisede sonrada tıp okuyacağım demek çok salakça

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    buradaki yazılarımın hepsini okursan anlayacaksın beni sorunun ne olduğunu mobilya dekarasyon  bölümü okuyup lisede sonrada tıp okuyacağım demek çok salakça

bende dıyorumkı lısede aldıgı o egıtımle bu mumkun mu hayır ! :) endıseye gerek yok

tum yazılanları okudum merak etme :)

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

serdar iyi oldu iyi :D boşver sen adam hükümete geldiğinde yapacam dedi uğraşa uğraşa yaptı lan sonunda :D elemanlarını sokarak hal etti

şu işsizleğede bi çare bulsa off of

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi ne diyorsunuzya şuanda benim normal lise mezunu arkadaşım meslek lisesi diploması alabiliyor saçmalamayın.

hak haktır çokda güzel oldu süper oldu hatta ortayı şeriatçılar basacak diye bizim hakkımız çok yeniyordu bakın ben şahsen öss yi tekrar düşünüyorum artık imam hatipmiş meslek lisesiymiş sonuçta onlarda bu ülkenin evlatları ve eşit olmaları gerekir.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

serdar iyi oldu iyi :D boşver sen adam hükümete geldiğinde yapacam dedi uğraşa uğraşa yaptı lan sonunda :D elemanlarını sokarak hal etti

şu işsizleğede bi çare bulsa off of

oda olur alperim bak bu karar çok önemli bir karar ülkede dengesizlik varsa zaten sorun çoğalır işsizlikte bir sorun ama düzelecektir oda zamanla.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

abi ne diyorsunuzya şuanda benim normal lise mezunu arkadaşım meslek lisesi diploması alabiliyor saçmalamayın.

hak haktır çokda güzel oldu süper oldu hatta ortayı şeriatçılar basacak diye bizim hakkımız çok yeniyordu bakın ben şahsen öss yi tekrar düşünüyorum artık imam hatipmiş meslek lisesiymiş sonuçta onlarda bu ülkenin evlatları ve eşit olmaları gerekir.

yürü be :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

cerrah olmak isteyen biri niye meslek lisesine gider biri bana açıklayabilir mi :|

@buzul

normal lise mezunu arkadaşım meslek lisesi diploması alabiliyor

o nasıl oluyo?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

Bu sistemle  10 yıl önce uygulanan sisteme dönüldü ve eşit olanda budur. 10 yıl önce ideolojik kaygılarla eğitim tahrif edildi yok imam hatipmiş yok bilmem neymiş giibi konular bahane edilerek bu ülkede mesleki eğitime darbe vuruldu. Meslek lisesi en etkisiz, başarısı düşük öğrencilerin sıkıştırıldığı yerler haline getirildi.

Kardeşim meslek lisesinde  elektrikte, makinada.. okuyan adam elektrik, makina mühendisi olamıyordu, bunun kadar saçma bir eğitim anlayışı olur mu. Adam lisede mesleğinde başarılıdır kafada çalışıyordur sen böyle bir adamı mühendis, mesleğinin öğretmen olması için ayrıca  ek puan vereceğin yerde sokağa itiyorsun.

Bu maduriyet böylece giderilmiş oldu.

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
Toplam Hit: 9636 Toplam Mesaj: 96