folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Flaş Kat Sayı Uygulaması Kaldırıldı

Flaş Kat Sayı Uygulaması Kaldırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Sanki meslek liselilerine verilen 2 yıllık hak,onların önünde mesleklerinde hayatlarında büyük değişimler yaşamlarına sebebiyet veriyormuş gibi konuşunlar ilk önce defolup bir meslek lisesine yazılsın ardından çıkıp iki yıllığı bitirip iş hayatına atılsınlar da ondan sonra göriyim ben onları macalarını.Bilip bilmedne konuşmak kolay,bu gün iki yıllık üni bitiren meslek çıkıilılardan kaç istediği işi yapıyor haberiniz yok gerçeklikten uzak anlamsızca ağlayıp zırlıyorsunuz.O okuyanların kaça iki yıllık unilerin iş hayatlarında istedikleri avantajı sağlandığını gidin konuşun öğrernin yada dediğim gibi bizzat yaşayan öğrenin.Emziğini kaybetmiş velet gibi zırlanıp ortada düz liselilerin hakkı huku yeniliyormuş gibi lanse edilip şerefsizce uygulanan bir yasanın yarattığı haksızlık kulak arkası etmek marifet değildir.

Dediğim gibi madem meslek liselinin gidip tıp istemesi aptalcaysa,düz liseleye yeni başlayanların hedefledikleri fakülteler okulun kapısından girilmeden not edilip hayatları hipotek altına alınmalı.Ondan sonra görürüm ben o götleri

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

hep aynı kişiler yorum yazıp-tartışıp duruo ki hepinizde liseyi bitirmiş kişilersiniz şimdi bişi sorucam size ?

bu kat sayı nedir :D

ben muhasebe okuorm lise 4 geçicem bu sene stajdayım anlamadım hiç bişi qwqew :)

anladığım kadarıyla : artık hukuk,tıp okuyabilicez sanırsam ( ki kazanırsak )

ama yaptıkları tamamen lafda kalır ben 2 senedir matematik,biyoloji,kimya,fizik görmüyorum aklım beynim muhasebe olmuş.. nası yapayım ben öss de o soruları !

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

yav onların derdi meslek liseleri değil imam hatip liseleri

düz liseli olarak şaşırdım bu karara ama meslek liseleri için iyi oldu birçok iyi arkadaş var oralarda ama imam hatiplere karşıyım...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Düz liseye gidenlerin hayatları o kadar garanti ki devlet onlara 2 yıllık hakkı bile vermemiş demek ki düz liselinin işi zordu şimdi onların bu haklarıda meslek liseliler tarafındanda gasp edilince  işi dahada zolaşmış olacak her halukarda düz liseliye haksılık oluyor ağlamayana meme yokmuş 10 yıl zırlayanlar mükafatını aldı verdiler emziği susarlar tabi ama düşünmezler ortada imam hatiplisesi olmasaydı onlar bu hakkı çook zor bulur lardı insalar keseri hep kendine yontuyor  birazda karşı tarafa doğru sallayın bakalım keseri sadece karşı tarafıbırak genel bir düşünülsün nedir ne değildir burada amaç gözleniyorki meslek liselinin kendi alanını düşündüğü filan yok en azından böyle açıklama yapanların, çünkü eğer kendi mesleğinin peşlerinde koşsalar benimde dediğim gibi melek liselerinin kendi alanlarında mühendislik okumalarını sağlayan bir yasayı desteklerlerdi ama olmaz neden amaç farklı ve tamamen siyasi düzliseliyi atın kenara adam yerine koymayın hem meslek  ahibi olalım hem liseye girelim evet doğalgaz bölümünü okuyan adamın tıp fakültesi okuması okumak istemesi aptalca kime desen başka bir uzvuya güler bu duruma o çok tantana edenler siyasibir şekilde böğürtüsü kesilenler dşünsünler bu işte biraz empatikurmayı öğrensinlerde düz liseninne karı ne kazancı var onu düşünsünler  o çok kanun çıkmadan önce eşitlik yanlısı kişiler düşünsünler çarklar kendi taraflarına dönünce eşitlik miş hak mış hukuk muş ne çabuk unuttular 10 sene hangi eşitliğin tantanasını yaptınız o zaman amacınız bam başkaymış anlaşıldı aslında kullanıldılar haberleriyok birileribu kanundan siyasi çıkar elde etti kendiisteiğini yaptı bunlarıda kullandı aslında dedğiniz gibi şuanki durumda düz liseli olunda öyldüşününbn meslekliselilerini empati kurarak düşündüm ve çok da güzel düşündüm olması gerekenide söyledim mantıklıda söyledim ama hak elde edince gözübirşey gömeyen kişiler anlamadı

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    iyi oldu iyi :) boşver serdar züper oldu ohh be :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    SeRDaR klavyenin nokta tuşu bozuk galiba. Noktasız bu kadar uzun yazabilmen büyük başarı :) Bir solukta okudum :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    iyi oldu iyi :) boşver serdar züper oldu ohh be :)=

3 mesaj üstteki mesajımı yorumlarmısınız :) sizin yorumunuzdan dinlemek istiyorum mümkünse :P

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

thrbtcell bunu yazdı:

SyspioniC bunu yazdı:

cerrah olmak isteyen biri niye meslek lisesine gider biri bana açıklayabilir mi :|

@buzul

normal lise mezunu arkadaşım meslek lisesi diploması alabiliyor

o nasıl oluyo?

@buzul

Koyu yazilan satirdaki olay nasıl oluyor bede merak ettim. :D Normal lise mezunu 2. olarak meslek lisesi diplomaı alabiliyor mu? :D

Meslek derslerini görmeden değil diploma hava bile alamaz :) ben hayatımda duymadım öyle bişi :) ozaman bende normal lise dıploması alırdım :)

@Serdar : hacı aynı şeyleri soyleyıpduruyorsun.  birde yazdıklarımızın sıyası oldugunu soylemıssın. Emin ol akpden senın nefret ettıgınden daha fazla nefret edıyorum !

bugune kadar adam akıllı ıkı iş yaptılar. bir kaysayı sorunu birde sigara yasagı. geri kalan hiçbi şeyde zerre destek vermem hakkımıda helal etmem.

ha bu arada şunuda soylıyım imam hatiplılerın derslerının kolay oldugunu mu zannedıyorsun bence meslek lıselerı ıcınde en agır derslerı onlar goruyor.

http://dogm.meb.gov.tr/imam_hatip_ders_%C3%A7izelge.htm

Hala anlamıyorsunuz buyuk buyuk yazıyorum hacım: MESLEK LISELERINDE MESLEK DERSLERINDEN BAŞKA ADAM GİBİ DERS VERILMIYOR OYUZDEN TIPA HUKUKA VSVS BIR YERE GIRMEMIZ HAYAL !  BEN HUKUKA TIPA GIREBILECEK KADAR EGTITIM GORSEM  2 YILLIK TA İŞİM NE OZAMAN ?

cevab verin ?

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Meslek liseli adam görmediği desrlerden oluşucak sorulardan girmeye çalıştığı bir sınavda eşit haklar istemesi o dersi alanlara bir haksızlık oluşmuştur demek aç gözlülüktür.Kalkıp meslek liseli adamı görmemezlikten gel,bunca zaman kulak arkası et,yanında durma,yalnız bırak,imam hatip meslek lisesi statüsünden ayrılsın diye tek bir ses çıkarma sonra vay efendim sen kullanıldın edildin de.Bu da çok umrundaydı meslek lisesi adamın.Zülm mertebesinde haksızlık var,çalınan bir gelecek var ister imam hatipliler yüzünden ister marslılar yüzünden bu sorun ortadan kalkmışsa.peygamber,ermiş olmadığı müddetce kimseden çıkıp bizi paravan edip birilerinin önünü açtılar istemiyoruz biz bu hakkı deme apttalığını bekleyen varsa daha çok bekler.Ulan bu devlet bu sistem ne vermiş bunca zaman şu adamlara şimdi kalkıp kullanıldın deme yüzsüzlüğü gösteriyorlar.Ne ekersen onu biçersin.Ülkesini seven adam oturup hamaset yapmaz oturup çalışır dersine girer sınavına bileğinin hakkı ile kazanır.Hani ortada sanki bu yasa ile gelin buyrun sınavsız fakülte okuyan diyen varmışda.Zekasına bilgisine çalışmasına güvene adam her şekilde geçer.Bunca yıl görmezden gelinen,uğradığı haksızlığı kulak arkası edinilen meslek lisesi adam şimdi bu karar ile imam hatiplilerin önü açıldı diye mevcut sistemins savunucu olmaya itilsin.Böyle iki yüzlülük böyle şerefsizliğe kimse alet olmaz.Çok beklersiniz.Şimdi akkoyun ile karakoyun ortaya çıksın herkes çalıstığı kadar,bilgisi ile zekası ile bir yerelere gelsin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:

hep aynı kişiler yorum yazıp-tartışıp duruo ki hepinizde liseyi bitirmiş kişilersiniz şimdi bişi sorucam size ?

bu kat sayı nedir :D

ben muhasebe okuorm lise 4 geçicem bu sene stajdayım anlamadım hiç bişi qwqew :)

anladığım kadarıyla : artık hukuk,tıp okuyabilicez sanırsam ( ki kazanırsak )

ama yaptıkları tamamen lafda kalır ben 2 senedir matematik,biyoloji,kimya,fizik görmüyorum aklım beynim muhasebe olmuş.. nası yapayım ben öss de o soruları !

hoca alan kısıtlaması yok önceden alan dışı yapınca puanın kesiliyordu şimdi kalktı o iş işte

benim fizik ve kimyan çok iyidi sayısalcılara 5 basıyordum a.q mühendislik felan olurdu ama gittik muhasebe gördük şuraya mihasebe yazarken bile midem kalkıyo 

üniversiteye geldim 9 çeşit muhasebe gördüm içim dışım muhasebe oldu + iş yok :) muhasebe işletme mezunu tonla

benden tavsiye başka yere git hoca çalış sık dershane felan yeni açılan bölümleri dene iyi iş yapıyo arz az olunca ücret artar talep artar :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 9632 Toplam Mesaj: 96