Flash Diskten Xp Kurmak ?
-
yukarida yazdiklarimi deneyen olmadimi hic? windows xp indirip denyecem simdi :D
-
hoca kurdun mu kurmadın mı ona göre bişi yazacam buraya
-
ayhun bunu yazdı
yukarida yazdiklarimi deneyen olmadimi hic? windows xp indirip denyecem simdi :D
hacım yazdım ya olmadı diye.. kurulum oldu ama açılmadı pc. oturum açma ekranında kalıyor. kullanıcı adına tıklıyom tıklıyom ayarlarınız kaydediliyor diyip geri oturum açma penceresine atıyor..
@yunusdogan söyle hacım bi de senin yöntemi deniyim.
-
haci kurulum bittikten sonra pcyi guvenli modda tekrar baslat. daha sonra administrator uzerinden giris yapip yeni kullanici olustur bide kurulumu boyle bitirmeyi dene daha sonra guvenli modda pcyi tekrar ac yeni olusturdugun kullanici uzeriden giris yap kurulum bitsin bu sekilde cozum olmasi gerekir.
-
joe_black ,
ayhunun dediğinide yapta, olmazsa ben sana kuram.. wintoflash progu ile.
-
hacılar 1 tane temiz orj, 3 tane de sata destekli xp isosu denedim.
wintoflash dan tutun da preb8.bat dosyasına kadar neredeyse 10 farklı yöntem denedim yükleyemedim tam.
@ayhan aynen o şekilde de denedim olmadı. şimdi yeni bi iso deniyorum bakalım olur inş. black edition diye
-
multiboot.usb.2.0 ile normal usbye atıyorum ama qemu ile menüye girip xp yükle diyince resimdeki hata geliyor. diğer herhangi bir seçeneği denediğimde de aynı hata geliyor. menüliste birşey mi eklemek gerek bilen var mı acep?
-
burhan808 bunu yazdı
indir en altta vista kısmını seç, xp isosunu göster, kur. çok basittir.
-
burhan808 bunu yazdıburhan808 bunu yazdı
indir en altta vista kısmını seç, xp isosunu göster, kur. çok basittir.
dostum yazdıklarıma okumamışsın belli ki.. o programı defalarca buraya yazmadan da denedim. boot ekranına bile girmiyor (bu program ile win7 win8 ubuntu mint vs hepsini yükleyebiliyorum. lakin xpde olmuyor..)
son bi yöntem deniyorum o da olmazsa hirensbootla yapmaya çalışcam.. bunlardan başka extra önerebileceğiniz program yöntem varsa mesajlarınızı bekliyorum..
-
Hocam xp dedigin bu devirde sanal olarak bile rahat calistirilir. VMware ile bak yoluna ugrasma.