Flashla Forum Yapılabilir Mi?
-
slm arkadaslar..
flashla hazırlanmıs forumlar varmı?ben bitane buldum
http://g.1asphost.com/panteray1/pforum
nası hazırlanmıs veri tabanı felan nası ayarlanmıs bi b.k anlamadım uyelik felan.... -
php veya asp ile yapılıyo.
esertifika.e-karne.com bizim hocanın sitesi oda online sınav sistemi yapmaya çalışıyo :P ehue :P tabi açıklarını kapatırsa. :P -
action script ile yapılıyor hoca
-
biraz daa arastırayom
-
antikky actionscript hakkında biraz bilgi verirmisin?Ben şimdi flash 8 proyu indirip kurdum.actığğımda flash document, bide alltta actionscript file cıktı ben
flash document sectim bi sayfa cıktı
actions fileda kod yazmak için bi sayfa cıktı sonuc olarak ben action scriptte hangi dilleri kullanmalıyım? asp oluyomu? -
actionscripti çok iyi bilmem ama baya iyişeyler yapan insanlar var bir alternatifinde siteyi flashla yapıp sitendeki veri işlemlerini php yada coldfuison ile yaptırabilirsin(tavsiye etmem) nette php flash talk die aratırsan bulursun
-
peki hocam herhangi bir programı varmı bunun güzel birşeye benziyor varsa bizde yapalım flaslı board...
-
hocam actionscriptle ilgili bi dokuman bizim arsivde var...
-
actionscript c dil tabanlı eğer kendine güveniyosan kaliteli bir yapım olabilir ama seni epey bi zorlar içinde her türlü scripti kullandırmakta java script falan kabul ediyo ama entegresini yapabilirsen sana şimdiden başarılar
-
actionscripttede veri tabanı baglantısı varmı? arastırıp bi flash forum buldum topic acıom acıldı gösterio ama topiği göstermio ugrasıp yapcam bişiler işte bulduum flash forum
http://www.hemenpaylas.com/download/457402/flashforum.zip.html
-
bildiğim kadarıyla flash la veri tabanına direk erişim sağlaymıyosun
ama asp yada php yi kullanarak iletişim sağlanabiliyo bende daha önce bu konuyla biraz ilgilendim üye kaydı ve girilen şifre ve rumuzun konturolünü yapan ufak çaplı bisey yapmıştım bulursam link veririm istersen. mantığı kapman için sadece gerisini sen yaparsın artık
Toplam Hit: 2166 Toplam Mesaj: 19