folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Flash+Php Tabanlı Online Oyun Yapmak İçin Ekip Kuralım

Flash+Php Tabanlı Online Oyun Yapmak İçin Ekip Kuralım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

Php + Flash tabanlı Online oyun derken? tolgasen'in yaptığı bi zamanlar mafya oyunu gibi mi de onda flash yoktu örnek gösterebilirsen iyi olur ? :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

1- kendi portalımı kodladım(forumuda var)

2- kendi bloğumu kodladım

bunlar 2 si için link ver dersen açık değiller uğraşçak vaktim yok.

diğer yaptığım şeylerden 1-2 tanesi pm atarım bekle

Edit: pm le uğraşamam www.guletbookers.com

4 senedirde aktif phpciyim ;)

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

cosmic bunu yazdı:
    -----------------------------

1- kendi portalımı kodladım(forumuda var)

2- kendi bloğumu kodladım

bunlar 2 si için link ver dersen açık değiller uğraşçak vaktim yok.

diğer yaptığım şeylerden 1-2 tanesi pm atarım bekle

Edit: pm le uğraşamam www.guletbookers.com

4 senedirde aktif phpciyim ;)

flashı oyunun nerelerinde kullanmayı düşünüyosun yani aklında nasıl bir şey var tam olarak. illa flasha gerek varmı ya da ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

hocam facebookta farmville var ya oyun genel olarak flash hatta görünen kısmı flash ama ben iyice inceledim flashtan verileri post attırıyo php ye ondan sonra veritabanına falan kaydediliyo. o tarz bişey düşünüyorum ama tabi daha farklı
    edit: flasha gerek var çünkü yani görsel olması lazım biraz yada şimdi ajaxla bir iki örnek buldum gayet hoş biraz araştırıyorum

Edit: tabi teknik açıdan yardım edicek kimseyi bulamazsam hiç girişmem bile işe tek kişiyle yapılcak iş değil.

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

k.gelsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

@cosmic

hocam php dediğini sadece veritabanına bağlanıp ekle, düzenle ve sil işlemlerinden mi ibaret sanıyorsun ? forum sistemiyle blog sistemiyle bir mi bu ?

bunun sadece server tarafı için bile tek başına bir sistem uzmanı lazım. o iş yalan yani sanmıyorum yapabileceğinizi.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:

@cosmic

hocam php dediğini sadece veritabanına bağlanıp ekle, düzenle ve sil işlemlerinden mi ibaret sanıyorsun ? forum sistemiyle blog sistemiyle bir mi bu ?

bunun sadece server tarafı için bile tek başına bir sistem uzmanı lazım. o iş yalan yani sanmıyorum yapabileceğinizi.

zaten kimseden ses çıkmadı tek başımada yapabilceğim şey değil zaten.

ayrıca sadece veritabanıa ekle düzenle sil işlemlerinden ibaret olduğunu kim söyledi?

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

cosmic bunu yazdı:

Fikret bunu yazdı:

@cosmic

zaten kimseden ses çıkmadı tek başımada yapabilceğim şey değil zaten.

ayrıca sadece veritabanıa ekle düzenle sil işlemlerinden ibaret olduğunu kim söyledi?

hocam hesap makinesi kodlamıyorsun, oyun kodluyorsun. sistemi yazıp bitirdiğini varsayıyorumki bunun yazıp bitirmeyle iş bitmiyor. sunucunda performanslı çalışacak şekilde kodlaman gerekiyor. hadi çok sağlam yazılımcısın onu da yaptın. server yönetimi ne olacak ? amatör biriyle olcak iş değil işte o. profesyonel adamda ücretsiz çalışmaz. senin 5-10 parçaya bölünecek gelirine de ihtiyacı yoktur zaten :)))

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

bir girişimci gitti ona destek olacak bir firma cıkardı belki

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

8mm ekatılıyorum php bilginiz iyi olsa flash bilginiz grafikerliğiniz olsa dahi oyun yapabilmeniz için bir çalışma disiplinine ihtiacınız vardır buda ne demek?

her ay herkesin parasına oyundan başka bi derdi olmayacak bu işle upraşan adamların  hem lisede okuyayım hem oyun yapayım olmaz artı olarak bi ofisvari bi yer olucak sürekli çalışılacak çok büyük şirketler bile bi oyunu yapmak için senelerini harcıyorlar.3-5- kişi bi araya gelip hadi oyun yapaşım diye toplanırsanız 2 haftaya kalmaz imkansız oldugunu anlarsınız bırakırsınız yada çok sabrettiniz yaptınız bişeyler yaptıgınız şey vasatın altı olur o onuda tbtdeki bi kaç kişiyle oynarsınız.

Toplam Hit: 6414 Toplam Mesaj: 25