folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Ford Ordu Altas Servisinde Bozulan Araba



Ford Ordu Altas Servisinde Bozulan Araba

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mart/2008
    Erkek

    Merhabalar oncelikle herkese,size birsey danismak istiyorum ancak once olayi bir anlatayim sonra sorumu sorayim. Simdi servise sikintisiz calisarak gelip serviste calismaz hale getirilen arabanin hikayesini anlatacagim.

     

    16.07.2021 tarihinde gece saati 2020 model ford transit courier aracim motor ikaz isigi yakti,ancak arabanin ne cekisinde ne sesinde bir sorun yoktu. Sabah kalktim fordu aradik en yakin ordu altas var dedi,sonra bir ustayla konusturdular adam durduk yere yanmis olabilir getirin bakalim dedi tamam dedim goturdum. 50 dk yol gittim biraz uzak oldugu icin servis neyse 11.45 itibari ile servise ulastim ,saat 12.30 gibi araci aldilar saat 1 gibi de beni cagirdilar,arabayi kaldirmislar altini gosterdiler ford burada tasarimda sacmalayip tam arabanin surtme yerine dizel partikul temizleme ile ilgili bir sensor varmis onu koymus ariza da zaten o sensore giden kablonun tek tirnaginin kirilip yerinden cikmasi yuzunden oldugunu soylediler. Surtulmus dedi ancak soyle de bir sacmalik var oralarda hatta altinda arabanin surtme izi yoktu kapak yamulmus dedi bence onu da onlar yapti ama kanitlayamam neyse. İdarelik tutturalim mi yoksa yenisini takalim dediler 3 ya da 4 bin civari dediler bende siz tutturun ben tatil icin geldim gerekirse istanbulda yaptiririm burada o kadar vakit yok dedim. Neyse tamam dediler son kontrolu yapip teslim ederiz tamam dedim basladim beklemeye beklemeye aradan 1 saat gecti noldu dedim teste cikardilar araci son kontrolu yapiliyor dendi,aradan 1 saat daha gecti arac calismiyor arkadaslar bakiyor dendi, 1 saat daha bekledim arac ne zaman cikacak dedim birsey soylemiyorum dedi. Sacmaliklar bundan sonrasinda basladi iyice zaten. Kaca kadar bekleyecegimi soyleyemiyor,o kadar bekledikten sonra sonuc olacak mi olmayacak mi soyleyemiyor,yedek arac verin ben gideyim diyorum o da yok. Ford'u aradim sikayet kaydi olusturdum tabi ki ford donus bile yapmadi bununla ilgili. Saati onunla bununla konusurken yanlis hatirlamiyorsam 4 ettim,sonra dediler ki arac cozulemedi size yedek arac veremiyoruz Ford'dan isteyin. Ford'u aradim onlarinda sagolsun donusu neredeyse 6yi buldu ve sonuc bizimde verebilecegimiz arac yok siz bir yerden arac kiralayin 200 lirasini biz verelim gunlugunun 3 gun boyunca dediler. Baktim yakinlarda hic arac kiralayan yer yok,samsun havalimaninda vardi meraktan baktim piyasasinaen ucuz 570 lira gunluge focus veriyordu onlarda. Ordu'yu hic bilmedigim icin servis muduru otogra kadar atti oradan da otobusle eve geldim.

    Sorunlara gelecek olursak,

    1- Ben buraya tatil icin geldim,persembe gunu istanbul'a donecegim, benim yuruyerek soktugum arabayi bozduklari icin istanbula gidisim sikinti. Ayrica ben bu arabayi burada birakirsam sonra bir daha istanbul ordu yapip arabayi almaya gelmem dunyanin en sacma seyi sucum gunahim yokken.

    2- Bana en cok koyan sey caresizlik,adam benim calisan arabami bozuyor sonra da bana bi cozum sun deyince yapacak birsey yok deyip siyriliyor isin icinden,ford ford diyorsun onlarda araba yok deyip siyriliyor birde ustune komik seyler oneriyor magduriyeti gidermeye gram yaklasmayan. Bu adamlar arabayi bozdu bir yaptirim yok kimsenin bisey dedigi yok yine baska insanlari magdur edip duracaklar. Araba yapilacak mi yapilmayacak mi,ne zaman yapilacak,arabanin agzina iyice siciyorlar mi belli degil.

    Ozetle bana bir yol gosterebilir misiniz yapabilecegim bir sey var mi? İcimde sabahtan beri volkanlar patliyor sinirden elimden bir sey gelmiyor lutfen biri bir yol gostersin yapacak bir sey olsun. 

    Ayrica ne kadar yayabilirsem o kadar yayilmasini istiyorum eksi sozluge acabilecek biri varsa sahane olur. Telefondan yazdim eksik yanlis varsa kusuruma bakmayin lutfen.


    _ICEMAN_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Kasım/2010
    Erkek

    ekşi sözlükte başlık açmanı tavsiye ediyorum

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Kasım/2020
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı

    Ayrica ne kadar yayabilirsem o kadar yayilmasini istiyorum eksi sozluge acabilecek biri varsa sahane olur. Telefondan yazdim eksik yanlis varsa kusuruma bakmayin lutfen.

    geçmiş olsun, tüm kanıt belge vs. toplarsan bakabiliriz hocam; bende hesap yok ama arkadaşlara ücretle açtırırm

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2008
    Erkek

    Benzer bi vakka atlattik antalya man servisinde son model çekici elekrik aksamı garanti 1 yil mekanik 2 yil miş hava sistemini yöneten zamazingo mekanik içi elektronik neyse resim vidyo çekiliyor fabrikaya soruluyor neyse yazilim paralı güncelleyelim okey o gün kaldik yaban ellerde :) ikinci gün kartı sanayide yaptirmaya gittiler olmadi kart gelecek okey:) ikitane kart geldi gene olmadı şarteller atmaya başladı 1000000 tl araç kös kös yatıyor ustu yuklu neyse gidelim biz siz bilirsiniz dorseyi aldik parca gelmemiş o gunde yattı cumartesi pazar girecek fabrikayi vs ayağa kaldirdik buranın allahı kim neden hallolmuyor pazarteside olmazsa vinc çagirip araci man servisin önünde asacaz deyince yaptilar yaptilar bir hafta süründü 30000 tl lik parcayi degistiremediler a.g

    Şuan arac sahibinde satilik daha tövbe etti övene bile sövüp sayiyor scayna alinacak bakalim onda ne maceralar dönecek rabbim kaza bela vermesin sanada şu bayram arefesi bol sabir versin kardesim

     

    taekwondo tarafından 18/Tem/21 07:49 tarihinde düzenlenmiştir

    Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ekim/2005
    Erkek

    servisin halt etmez. Geçmiş olsun. Kasko yok mu ? Oradan ikame araç talep edebilirsin. 


    bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    tv ara muhabirleri ara. medyada geniş yer olsun rezil et.


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2003
    Erkek

    https://twitter.com/altaservet 

     


    ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    Kasko varsa araç veriyor mu sor yada kaskodan aracı çekiciyle İstanbul'a götürmelerini iste 

    allah yardım etsin benm de başıma şöyle bişey geldi ; 

    2021 Octavia aracım sos uyarısı verdi müşteri hizmetlerini aradım müsait olunca servise gidin dendi bu süreçte araba başka tekrarlamadı. 

    Sonrasında aracı gitmişken göstereyim servise dedim 6 saat bekledim yaptık tamam dediler ve araba daha sık uyarı vermeye başladı sonrasında çözümü kendim buldum. 

    elimden gelse yağ bakımına bile götürmem aracı servise


    JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mart/2008
    Erkek

    Dugunler vardi cevap yazamadim konuya,son 4 gundur 4 dugun yapti kuzenlerim bugunde son dugunu atlattik neyse konuya geleyim,

    Bugun 12.30 gibi aradim servis muduru yusuf okumus ile gorustum,bana bir arac ayarlamislar gidip aldim bu kadar dugun arasinda coluk cocukla,hic bilmedigin sehirde arabasiz olmuyor en azindan o cozuldu.

    Bu arada konuya yaptiklari iyilikleri de yazayim kimsenin hakki kimsede kalmasin,o gun normalde sanirim 3.30da kapatirlarken ford'un yedek arac donusu 6yi bulmasina ragmen beklediler beni kapinin onune koymaktansa,bir de otogara kadar biraktilar hic sallamayada bilirlerdi,bir de araca baksin diye aksam izinde ki bir ustalarini cagirmislar ama o da bulamamis oyle soylediler.

    Aracin son durumu yarin da bakacaklarmis ama sonrasi bayram umidim yok yapabileceklerine dair,bilselerdi zaten simdiye bulurlardi sorunu. En iyisi @cirkin 'in dedigi gibi arabayi istanbula kaskoyla cekici ustunde goturmek olacak. Yalniz bunlar garantiden yapilacak arac dendi sorunu bilmeden garantiden yapilacagi nerden belli anlamadim ama ben istanbul'da bir ford servisine goturdugumde sen bozmussun filan gibi bir sacmalik olmaz demi? 


    _ICEMAN_
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    Çok benzer bir olay kısa süre önce Antalya da Mercedes yetkili servisinde başıma geldi. Mercedes Almanya'ya mail attım ve 25 dk sonra Mercedes Türkiye den bi bayan aradı aracın sorunlarını müşteri memnuniyeti kapsamında garantisi bitmiş olmasına rağmen yapabileceklerini iletmişti. 24 bin TL tutarında yedek parça + servis ücreti ödememiştim. 

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı

    Kasko varsa araç veriyor mu sor yada kaskodan aracı çekiciyle İstanbul'a götürmelerini iste 

    allah yardım etsin benm de başıma şöyle bişey geldi ; 

    2021 Octavia aracım sos uyarısı verdi müşteri hizmetlerini aradım müsait olunca servise gidin dendi bu süreçte araba başka tekrarlamadı. 

    Sonrasında aracı gitmişken göstereyim servise dedim 6 saat bekledim yaptık tamam dediler ve araba daha sık uyarı vermeye başladı sonrasında çözümü kendim buldum. 

    elimden gelse yağ bakımına bile götürmem aracı servise

    ordudan istanbula götürecek bir kasko yok

    arıza durumunda ikame araç veren kasko bildiğim bir groupama var onuda orduda alıp istanbula bırakırsa dünyanın drop ücretini alırlar 

    ben olsaydım..

    1. Araç kaskosuz: gider özel servisler ile görüşür durumu anlatırdım getir abi derlerse çekiciye atar götürürdüm

    2. araç kaskolu: Sürtün meden mi olmuş kardeşim tamam aç hasar dosyasını ekpser baksın gerçekten sürtünmeden olduysa masrafı kaskoya yıkardım eğer eksper sürtünmeden olmamış kanısına varır dosyayı red ederse eksper raporunu alıp dava açardım


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2143 Toplam Mesaj: 19
ford altas ordu servis lanet olsun