Format Atmaya Son Süper Bir Program (No Rapid)
-
buna benzer bi program indirmiştim o sadece virüs falaln temizliyodu ama bilgisayarıma yine virüs girdi bilgisayar çökme noktasına gelmişti :) sonra kysper falaln hallettik sizde bilirsiniz bu kadar kolay format ve virüs temizleme olmaz olursada sağlıklı olmaz karar sizin yinede
-
alayı çalıntı ama güzel bi derlemeye benziyo ama yerli yapım içinde bişi vardır(:P) ama kullanmam ama kota doldu :)
-
muhaha :D:D
adam program yazmış canım nie öle dionuz
kodumun çakması :|
-
baba valla hiç bir şey anlamadım... anlayan varsa cevap yazsın
-
ukala-01 bunu yazdı:
-----------------------------baba valla hiç bir şey anlamadım... anlayan varsa cevap yazsın
-----------------------------
cevap :D -
Bu adam kim :D pek beyenmedim tipini ya trojan yaptıysa adam en iyisi indirmemek zaten deepfreeze işimi görüyor bnm
-
ben indirdim kullandım zararsız üstüne üstelik faydası var bir sürü :)
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------
haha kronun teki yazmis programi :) .. denesekmi napsak, turk mali sonucta :P
-----------------------------hocam hala anlamadınmı adam bi s.k yazmamış. Ccleaner vs toplamış programları bide bunları çalıştıran vb.net le bi çömezin 15 dakkada
yapabileceği bi arayüz çakmış. siz hala türk malı adam yazmış filan diyonuz. + içine trojan,virüs eklenmiş olma ihtimali yuksek.
bu Ccleaner in ekran görüntüsü
buda bu topaçınkinin
-
yav programları almıs bi form'a da koymus buttonları vermis exe cagır komutu sagına soluna biseyler yazmıs resimlerden gordugum kadarıyla bence bundan ibaret bisey bu işlemi yapmak istiyorsanız resimlerdeki programları indirin :D hepsinin ismi yazıyor orda
-
yinede ön yargılı olmamak lazımn tbt müridi veren arkadaş denemeden koyacağına inanmıyorum şahsen indirip deneyeceğimö
Toplam Hit: 16880 Toplam Mesaj: 24