Format Attıktan Sonra Klasörler Silinmiyor
-
Müridler bilgisayara format atıyorum ama önceki klasörler silinmiyor acayip bişe oldu... mesela şu an her formattan sonra oluşmuş toplam 5 tane belgelerim var:S
Proğramlar kalkıyor ama program files daki klasörler duruyor...
format atarken "L" sil diyorum. siliniyor diyo. silindi diyo bi bok silinmiyo kafayı yedim...
nasıl formatsa c: deki hiçbirşey silinmiyor. delirecem 2 günden beri format atıyorum. bi el atın ya:S
Kimse format atmayı iyi biliyomusun falan demesin:S sinirim tepemde... neden böyle olduğunu anlatın ne yapmam gerektiğini...
-
değişik bir cd ile dene derimm..
-
şimdi değişik cd i nerden buliyim yaf:S
ayrıca orjinal cd bu:S
-
bi yerde bi yanlislik yaptigin kesin..
-
5 seferde mi:S
-
Bilmiyosun işte olm. :D biraz önce ben sorduğumda bölümü sil diye bişey yok diyodun D:
-
Hacı Başka bir cd ile format at xp korsan bulursan gene at
ßunla orjinale çevire bilirsin gerekli anlatım var ..http://rapidshare.com/files/198086669/Legal_Xp.rar.html
rar pas: www.tahribat.com
-
büyük ihtimal sen windows üzerine tekrar windows kuruyorsundur :W
yani bence :|
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------büyük ihtimal sen windows üzerine tekrar windows kuruyorsundur :W
yani bence :|
-----------------------------
olm işte sorun orda ne yapmam gerek:S ya onar ya kur var kur diyorum öyle oluyo onar diyorum ine aynısı oluyo:Sdaha önce olmuyodu mq... kafayı yedim 2 gündür:s -
onarla kurla işin yok.. windowsları buldu ekranda esc ye bas.. sürücülerin listelensin.. C , D falan kaç tane bölüm warsa toplamda.. C ye gel D tuşuna bas..ENTERe bas .. L ye bas.. Sonra yeni bölüm olustur BÖLÜMLENMEMIS ALANın üstüne gelerek C ye bas.. enter de.. C nin yanında HAM Yeni yazar. ENTER de kurulumu baslat..
-
DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------Hacı Başka bir cd ile format at xp korsan bulursan gene at
ßunla orjinale çevire bilirsin gerekli anlatım var ..http://rapidshare.com/files/198086669/Legal_Xp.rar.html
rar pas: www.tahribat.com
-----------------------------
hoca gece gece nerden buluyum xp i ya:Sişim var pc de yarına bitirecem:S
ya müridler hadi bi el atın mq... kafayı yedim burda ben:S