Format Ve Klavye Sorunu
-
Arkadaşlar Selamlar Herkese.
1 ay kadar önce format attım ve klavyenin 5-6-screen-ileri tuşu çalışmadı.Tekrar 1 hafta kadar önce format attım gene çalışmıyorlar.
Neden böyle oldu hiç bir fikrim yok.Bu pc nin derdi nedir anlayan var mı? Formattan önce tuşlar çalışmaktaydı.Formattan sonra bozulduğuna eminim.
Pc: Casper Nirivana H36
St. Kodu : CN TKI-380A
Sistem : Win 7 Basic
-
edit
laptop mus
yanlış alarm
-
fn + numlk tuşlarına aynı anda basıp densene?
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------fn + numlk tuşlarına aynı anda basıp densene?
-----------------------------yok ersin ya olmadı .. forumlarda da vardı zaten
denedim olmuyo
-
harici bir usb klavye denesene onda çalışıyor mu eğer çalışıyorsa fiziksel bir arıza var demektir klavyede
-
düzenleme: yanlış anlaşılma :|
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------ersn bunu yazdı:
denedim olmuyo
-----------------------------aga bende forumlardan buldum zaten araştırıyorum bakalım bulursak birşeyler pmleriz.
-
turkuwaz bunu yazdı:
-----------------------------harici bir usb klavye denesene onda çalışıyor mu eğer çalışıyorsa fiziksel bir arıza var demektir klavyede
-----------------------------aga harici klavye yok ama öle bişi değil bu sorun .. çalışmaktaydı formatladım çalışmamaya başladı..fiziksel değil donanımsal olduğunu düşünüyorum
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------murdery bunu yazdı:
-----------------------------ersn bunu yazdı:
denedim olmuyo
-----------------------------aga bende forumlardan buldum zaten araştırıyorum bakalım bulursak birşeyler pmleriz.
-----------------------------tamam knka ama ben baya bi araştırdım google amcamda yok aradığım :D
-
Forumların bitanesinde şöyle bir mesaj yazıyordu işine yararmı bilmem ama denemekten birşey çıkmaz .
''Eğer BİOS a girebiliyorsanız oradan enable/disable yapabileceğiniz bir menü var. BİOS tan çözebilirsiniz''
-
Bico bunu yazdı:
-----------------------------Forumların bitanesinde şöyle bir mesaj yazıyordu işine yararmı bilmem ama denemekten birşey çıkmaz .
''Eğer BİOS a girebiliyorsanız oradan enable/disable yapabileceğiniz bir menü var. BİOS tan çözebilirsiniz''
-----------------------------hocam bana saçma gelse de yapmıştım :D
sadece 4 tane tuş çalışmıyo . ve ileri tuşu hariç diğerlerinin de çok bi vasfı olduğu söylenemez :) ya kesin bi donanım hatası felandır diye tahmin ediyorum..donanımdan felan anlamam daha önce belki bi arkadaşın başına gelmiştir . bana yardım edecektir :D bi umut :D