Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi
-
1500 2000 tl bütcem var yardımcı olun tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
bende en az 1080p çekim yapabileceğim bir tane arıyorum harbiden, ama digital olsun taşıma açısından.
Zeytun-i tarafından 10/Kas/13 13:33 tarihinde düzenlenmiştir
ortalama kaçtan başlar canon sony vs.
konuyu baltalamim :D -
kasv4 bunu yazdı
Hocam Nikon alacaksan o fiyata D7000 + 18-105 VR lensli bi fotoğraf makinesi alabilirsin sahibinden.com sıfır kutusu açılmamış yurt dışından gelen ürünler var veya az daha koyarım dersen Nikon D7100 + 18-105 VR de olabilir. Daha önce DSLR makine kullandınız mı ?
-
JuMaN bunu yazdıkasv4 bunu yazdı
Hocam Nikon alacaksan o fiyata D7000 + 18-105 VR lensli bi fotoğraf makinesi alabilirsin sahibinden.com sıfır kutusu açılmamış yurt dışından gelen ürünler var veya az daha koyarım dersen Nikon D7100 + 18-105 VR de olabilir. Daha önce DSLR makine kullandınız mı ?
yok hocam DSLR makine kullanmadım hiç.
-
kasv4 bunu yazdıJuMaN bunu yazdıkasv4 bunu yazdı
Al bine dene hocam DSLR verdiği zevki hiç bi makine vermez , DSLR büyük dersen ufak birşey arayağım dersen SONY Nex-3 , 5 , 7 serilerine bak derim.
-
JuMaN bunu yazdıkasv4 bunu yazdıJuMaN bunu yazdıkasv4 bunu yazdı
Al bine dene hocam DSLR verdiği zevki hiç bi makine vermez , DSLR büyük dersen ufak birşey arayağım dersen SONY Nex-3 , 5 , 7 serilerine bak derim.
tamamdır hocam ben zaten video klıp çekimleri için alıcam klip çekip montaj falan işimi görücek bişey lasım.
-
Go Pro al o zaman :)
-
Marka model tavsiyesinde bulunamam belki ama.
Cmos teknolojisine sahip algılayıcısı olan
Yüzey üzerine düşen ışık miktarının alabileceği en fazla ışık miktarını alması gereken bir algılayıcısı olan (yani: http://www.bascek.com/yuklemeler//2009/08/algilayici_boyutlari.png )
ISO değeri en yüksek mesela en az 128000 olan
Son olarak aynalı modellerde mekanik aksam olduğundan, ne kadar çok çekim o kadar yorgunluk anlamına gelmekte. Aynasız modellerede bakabilirsin.
-
fotoğraf makinesi olarak canon eos 7d önerebilrim, ancak onun fiyatı sana biraz fazla gelir, onun yerine 60d ye de bakabilirsin. ama hocam video çekmek istiyorsan fotoğraf makinesi alma derim. onun yerine git go pro felan al, son versiyonu 4k video çekiyor bildiğim kadarıyla.
LynXMaSTeR tarafından 10/Kas/13 15:10 tarihinde düzenlenmiştir -
samsung nx300
sony nex 6
hangisi işine gelirse özellikli makineler
ben bi şekilde nx300 ü daha cok sevdim niye bilmıorum
-
http://www.teknosa.com/urunler/135176135/nikon-d3100-18-55-dx-55-200-dx-double-kit-dijital
beyler bunu alıcamda video çekimi iyimi kötü diyorlar.