Fotokobi Makinası
-
arkadaşlar işyerine fotokobi makinası alıcaz önerebileceğiniz bi marka varmı fiyat olarak2 bin - 3 bin YTL arası olabilir.
-
yakamura, çakma nakamura :D
aramıza hoşgeldin
-
o paraya fotokopi, fax, tarayıcı, yazıcı cart curt herşeyi olan makina alırsın rahat ol. marka olarakda xerox önerebilirim. hp'ler biraz sikebilir seni (:
[gerçek bu ama ;) ]
-
bana konicaminoltayla toshibayı önerdiler bilgisi olan varmı
-
konica minoltayı kesinlikle alma. o kadar çenç bi yazıcı olamaz. toshiba hakkında hiçbir bilgim yok
-
Konica Minoltanın Bölge bayiliğinde çalışmıştım, Teknisyeniyim, Tavsiye ederim.
-
Develop u tavsıye ederım servısı falanda ıyı... Bırcok unı de kullanıyor
-
dayı toshiba e200 var bizde çok kral makinadır 160 bin copy yaptık daha da banamısın demedi
-
Develop ineo 350 = deve gibi makine;4 ayda 60 000 tane fotokopi çekmiişiz hala canavar gibi çalışıo ama fiyatı 6-7 bin yetele.
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
hp en iyisi bildiğim kadarıyla modeli size kalmış..ayrıca fotokobi deil fotokopi olacak :)
-----------------------------len madem cocugu bozuon fotokopi die, ben de sana biras yukleneyim :D fotokopi makinası alıcaz dio, fotokopi makinası gorunumlu printer demio... :D
kardesim roland, gestetner (yazılısını tam hatırlamıorum), konica minolta bu tur markalara bakın. 2 - 3 bin YTL ye digital makina almayı aklınızdan bile gecirmeyin, belki analog ikinci el bitane bulabilirsiniz o fiyata fazlasını beklemeyin. benim tavsiyem minolta dır. servisi ve kullanımı cok iidir. zamanında gecede iki tane 60 lık minolta ile hic durmadan 100 bin kopya yapmıstım :)) tık demedi alet :D bulduklarınızda isinizi gorur ama o konuda da suphe etmeyin...
-
xerox en iyisi