Foton Kuşağı Nedir????
-
ne bunlar şimdi? film senaryosumu yoksa bilim adamlarının tasdiklediği bir şeymi?
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
2012 nesin sen ? .. kimsin ? .. minibüs şoförü sen geldiğin zaman beraberinde marduk'u da getireceğini , bakkal amca kıyametin kopacağını , imam efendi deccal'in geleceğini , fizik hocamız foton kuşağına gireceğimizi söylüyor neden 2011 veya 2013 değilde 2012 , ağza veya kulağa çok mu hoş geliyor da senaryolar hep 2012 ye yazılıyor :///
-----------------------------harbi yav mısırlılarda 2012 diyolardı kıyamet tarihine :| acaba kopacakmı beklyelim görelim :|
-
CERN kıskanmıştır şimdi bu paylaşımı .
Bence mesajına , "kaynak belirtmek şartıyla alıntı yapmak serbesttir." ibaresini ekle . :|
-
evanescence bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
Gece gece Şaka yapıyon canın Sıkkın demi, Konuyu biraz daha açsana yemin ederim Okumaya takadim yok, uyanık kalmayada Mecburum. :(
ne şakası yaw şaka falan yapmıom
-----------------------------İyi Şaka olmamasına Sevindim, Şunun şurası 2012 ye ne kaldıki, Madem Öyle Ölmemek için Elimden Geleni yapacam. :)
-
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------film değil olucak şeyler arkdaşlar
-----------------------------hiç biri olmucak şimdi kendine bir iyilik yap ve su iç.
-
gfb_soldier bunu yazdı:
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------hiç biri olmucak şimdi kendine bir iyilik yap ve su iç.
bekle ve gör:D derim o senin düşüncen bilim ve bitakım şeyler bunu destekliyor -
gfb_soldier bunu yazdı:
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------Bilader yahu nerden biliyon olmayacağını Bi Saniye Evanescene sen nerden biliyon olacağın, Şunu bi adam akıllı anlatsana yahu. :)
-
çok iyi hatırlıyorum 99 depreminden sonrada yaa kuranda 2000 yılı yokmuş kıyamet kopacak kesin , zaten kuranda 2000 yılı yok ama 2000 yılında kıyamet kopacak yazıyormuş , gibisinden aptalca şeyler dönüyordu .. bende 9 10 yaşlarında bir çocuktum tabi fena tırsıyordum , artık dünyanın sonu geldi son zamanları yaşıyoruz vs. modundaydım , kantar31 arkadaşım mısırlıların öyle bir rivayeti yoktur , en çok aztekler üzerinde ilerletirler o aptal iddiayı ama sıkı bi araştırmacısı olarak hiç bi şekilde net kaynağa ulaşamadım..yani yanlış rivayetler,efsaneler,göt gazları.
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------gfb_soldier bunu yazdı:
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------Bilader yahu nerden biliyon olmayacağını Bi Saniye Evanescene sen nerden biliyon olacağın, Şunu bi adam akıllı anlatsana yahu. :)
-----------------------------arkdaşım gir google orda bile var yahu net elinin altında neden soruyosunki.bilim destekliyor diyorum sana ben sadece.bilmedğim etmedğim konuyu niye burayaa açimki bilginiz olsun diye açtım geyik için değil -
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------çok iyi hatırlıyorum 99 depreminden sonrada yaa kuranda 2000 yılı yokmuş kıyamet kopacak kesin , zaten kuranda 2000 yılı yok ama 2000 yılında kıyamet kopacak yazıyormuş , gibisinden aptalca şeyler dönüyordu .. bende 9 10 yaşlarında bir çocuktum tabi fena tırsıyordum , artık dünyanın sonu geldi son zamanları yaşıyoruz vs. modundaydım , kantar31 arkadaşım mısırlıların öyle bir rivayeti yoktur , en çok aztekler üzerinde ilerletirler o aptal iddiayı ama sıkı bi araştırmacısı olarak hiç bi şekilde net kaynağa ulaşamadım..yani yanlış rivayetler,efsaneler,göt gazları.
salak salak konuştular 99da patladık işte
depremde ölüyodum az kalsın...