Foton Kuşağı Nedir????
-
foton kusagı diye bir teori var ama diğer yazdıkların tamamiyle hayal ürünü
-
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------
FireX bunu yazdı:
hellcaraxe bunu yazdı:
-----------------------------heralde burda lise altında kimse yoktur..
boyle sacma seylerin boylesine savunulması acayip enteresan yani neresinden tutsan elinde kalıyo.
yok maya takvimi. ulan allah mı bu mayalar 2012 de bitiyosa belkide armutlar sonrasını hic dusunmedikleri icindir.
hayır kıyamet kopabilirde nasıl olacakda 12 sarmak dna olacak onu cok merak ettim..
salaklasmanın luzumu yok dna nın nasıl calıstıgını hic dusunmeden 12 sarmalı mukemmel olarak acıklama extra salakca..
yapmayın etmeyin gozunuzu seveyim..
Arkadaşa aynen katılıyorum. Böyle çocukça bir fikri ne akıl alır ne mantık ne de bilimsel bir açıklaması olabilir. Zerre kadar inanmasamda Google'da bilimsel açıklamalar var demeniz üzerine kimmiş bu bilimsel açıklamaları yapanlar diye merak ederekten araştırma yaptım. Karşıma çıkan siteler içerisinde ufo, atlantis, marduk cart curt gibi kanıtlanmamış tamamen efsaneleri ve masalları barındıran çoluk çocuk, mal , şarlatan insanların açtığı siteler çıktı. Hiçbir bilimsel açıklaması yok ve hiçbir bilim adamı tarafındanda doğrulanmamış şeyler. Olamazda. G.tünüzden element uydurmayın.
-----------------------------bi tarafımızdan bişey uydurduğumuz yok yapcaksın doğru yorum yap mal bilmem ne lafları koyma şu yoruma yapmıyosan katılmıyosanda katılmıyorum de hiç agresifçe tavırlara gerek yok
Etraftaki saf insanları kandıran site sahiplerine diyorum. Sen cımbızla o sözcüğü çekip kendi üstüne alıyorsun. -
ancak harry potter kültürüyle yetişen, kendini pokemon sanıp ordan oraya uçmaya çalışan embesil yeni nesli kandırabilecek bir teori..
buna inananlar benim gözümde "yakında kıyamet kopacak, ebemin rüyasına sakallı adamlar girmiş ellemiş çıkmış" vs diye salak salak spamlara inanlar kadar aptallar..
-
Çok usun yaf :S Biri özet geçebilir mi ?
-
Saçmalıktan ibaret gene, dünyadaki diğer büyük sorunları perdelemek gündemi değiştirmek için ortaya atılan bişiy.1999 daki deneyi millete deprem oldu diye milleti kandırdılar.Bknz: HAARP. Belki 2012 de büyük bir bomba patlatmayı planlıyorlar ve bunu foton bilmemnesiyle örtücekler.Zaten halkı kandırmak için tarihten bir kaç saçma kanıtla halkın aklına yatacak hale getirebiliyorlar.
-
gelse de görsek ya hiç sanmıyorum gerçi piyasada bi sürü geyik dönüyo ama biraz üstünde oynansa iyi senaryo olur bu arada" chakra" nedir bunun türkçe bi karşılığı yok mu
-
hayal ürünü bunlar.. arastirdimda genellikle ufodur carttir curttur tarzi sitelerde yogunlasmis bir konu bu. kaldiki atmosferin birden bire bir enerji kütlesi icine girip tamamen yenilenmesi , insanlarin farkli boyutlarda özellikle kazanmasi gibi vs seyler sadece hayal gücünün zorlanmasi ile ortaya cikmis bir teori. ve yinede diyorum ki bu sadece teoriden ibarettir. teori bir tahmindir. bir sürü bunun gibi teori atildi ortaya yok 2000 yili yok 2006 yili kayda deger seyler olacak diye. ama hic biriside tutmadi. ve bu foton muhabbeti yas arkadaslar.. dünyanin afedersin agzina ...ıc sonrada temizlenecek diye element uydurulsun.. ne yapiyorsa insan yapiyor bu düyaya.. doga olaylarinida mahveden insanlar olmadimi zamaninda..
-
senin fikirlerine saygı duyarım ama bir sartla anlasılabilir anlatılabilir yalanlanabilir ve kanıtlanabilir olduklarında..
gerci ortada ole bi sacmalık var ki herhangi biriyle bu konu tartısılamaz bile. allah askına hakikaten inanıyomusunuz bunlara. hic arastırdınızmı bu etkiler ne sartlar altında ortaya cıkar. kendinizi komik duruma dusuruyosunuz baska bisey yok..
-
Net bir İfadeyle şunu belirtmek durumundayımki, inanmak yada inanmamak bu gibi konularda önemini yitiren kavramlardır, Tek bir Gerçek verdır, İspatıda Şu An Varolan alabildiğine Büyük Kainattır, İşte o Kainatı Yaratan Yaratıcı Allah Şayet Emretmişse, Şayet istemişse İnsanoğlu ve diğer Tüm yaratılmışlar Bir evre Daha Gelişebilir, Gereken Şartları Yaratma hususunda Onun Gücü ve Kudreti Sadece Bir Ol Demek kadar Basittir.
-
shockman bunu yazdı:
Net bir İfadeyle şunu belirtmek durumundayımki, inanmak yada inanmamak bu gibi konularda önemini yitiren kavramlardır, Tek bir Gerçek verdır, İspatıda Şu An Varolan alabildiğine Büyük Kainattır, İşte o Kainatı Yaratan Yaratıcı Allah Şayet Emretmişse, Şayet istemişse İnsanoğlu ve diğer Tüm yaratılmışlar Bir evre Daha Gelişebilir, Gereken Şartları Yaratma hususunda Onun Gücü ve Kudreti Sadece Bir Ol Demek kadar Basittir.
shockman zatn bunlar yaratansız gerçekleşemez ki biz demiyoruzki herşey kendiliğinden olacak .bunlar apaçık kıyamet alametleridir.kıyamet alameti(mesihin gelmesiyle altın çağın yaşanması)bu olay budur.kainat elbetteki sonsuz değildir.bu sadece bir varsayımdır.bilimin eleştirip süzüp ilgilendiği bir varsayım.şu anki olaylar özellikle(ortadoğudaki savaş ve deccalin pakistanda ortaya çıkması,ortadoğudaki iç savaşlar,afrikadaki kıtlığın son boyutları,türkiyedeki bitakım olumsuz değişimler(su sııkıntısı bu dünya içinde gündemde)yani bunlar kıyamet habercisi rabbimiz(c.c) bize bunu ayetlerinde bildirmiştir.bu olaya bide o yönden bak derim