Frontoza Balık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Arkadaşlar konyada frontoza balık yetiştiren satan var mıı varsa fiyatı ne kadar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calculator
    calculator's avatar
    Erkek

hacı değişik bir balık,zebra papagan karısımı bir tür  :)))

Çok üşengec
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

zebra gibi çizgili ama papağan gibi değil bence yunusa daha çok benziyor erkek yunusa kafa yapıları aynı anaç olduğunda

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calculator
    calculator's avatar
    Erkek

dogru erkek yunus olabilir.

Çok üşengec
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

Frontoza bakmak baya masraflı iş akvaryum.com forumu var oraya bir bak istersen.

Kafam oldu galiba:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/AkvaryumFan

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

dede yunus lan bu (:

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

akvaryum.com da bulabilirsn üreticiler ucuz fiyattan veriyolar . Yunuslada ne alakası var be:D

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Hoca İstanbulda bul bende alıcam çok hoşlar :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hocalar yapmayın ne yunusu zebrası kendine has bi tür bu akvaryumun ağır abisidir.Yetiştirmek zahmetlidir 3 yıl sonra yavru alırsın bunlardan oda yerini partnerini beğenirse evet bunlar partnerinden hoşlanmazsa çiftleşmiyorlar.Yetiştirmek istiyorsan 1.25 ten küçük akvaryumda besleme depresyona giriyo ve büyümüyo yavru alıcaksan yanına 1-2 tane yunus at büyüyünce çıkar yunusları 3 dişi 1 erkek idealdir bunlara 1 e 1 sakın besleme kavga ederler..

edit: Gerçekten çok zahmet isteyen balıklardır.Akvaryumun dibine şekil olsun diye renkli kum koyma midye kırığını severler büyük testi vazo falan koy 3-5 tane üremek için.Ama el kadar oldukları zaman otur başına sabaha kadar seyret zerre bıkmazsın..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocalar yapmayın ne yunusu zebrası kendine has bi tür bu akvaryumun ağır abisidir.Yetiştirmek zahmetlidir 3 yıl sonra yavru alırsın bunlardan oda yerini partnerini beğenirse evet bunlar partnerinden hoşlanmazsa çiftleşmiyorlar.Yetiştirmek istiyorsan 1.25 ten küçük akvaryumda besleme depresyona giriyo ve büyümüyo yavru alıcaksan yanına 1-2 tane yunus at büyüyünce çıkar yunusları 3 dişi 1 erkek idealdir bunlara 1 e 1 sakın besleme kavga ederler..

edit: Gerçekten çok zahmet isteyen balıklardır.Akvaryumun dibine şekil olsun diye renkli kum koyma midye kırığını severler büyük testi vazo falan koy 3-5 tane üremek için.Ama el kadar oldukları zaman otur başına sabaha kadar seyret zerre bıkmazsın..

-----------------------------

hoca yunus dedigin nedir ki ?  1.25 mtre mi akvaryum dedigin ?

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 4222 Toplam Mesaj: 33