Fujifilm S4000
-
dostlar gittigidiyorda s4000 i 535 tl ye fln satıyorlar adam japonyadan mı ne getiriyormuş. izlediğim birkaç G.Kore Japon filmlerinden heveslendim :D hiç anlamam fotoğrafçılıktan. baktım bunu buldum ucuz özellikler de iyi gibi görünüyor 30x optik zoom fln de dersiniz alsam mı?
-
Kanka ayni işi bizde yapiyoruz site adresini vermeyim 490 liraya satiyoruz. ki havale ile 480 liraya veriyoruz. yok getirdim vs alayi yalan dürst değiller kargo ile gonderiyoruz.
-
scarletbeard2 bunu yazdı:
-----------------------------
Kanka ayni işi bizde yapiyoruz site adresini vermeyim 490 liraya satiyoruz. ki havale ile 480 liraya veriyoruz. yok getirdim vs alayi yalan dürst değiller kargo ile gonderiyoruz.
-----------------------------hoca 1 hafta önce diyeydin ya 400 tl ye fujifilm finepix 2950 aldım.
bileydim 90 daha koyar senden alırdım..
edit: site adresini pm atsana hacı
-
abi 8 aydir bu işi yapiyoruz sanalpazarda vs satişlarimiz var. saglık olsun tbt cok kişi dedi tbt ye yaz die ama tbt reklam amacli olmadigi içinyazmiyoruz. s2950 suanda bizde 370 lira olmasi gerekiyor. :D
-
adamlar ayak üstü satış yapcak ya :D arkadaşlar makineyi kullanan bilen varmı nedir ne değildir bilgilendirseniz biraz körü körüne almayalım.
-
abi 8 aydir bu işi yapiyoruz sanalpazarda vs satişlarimiz var. saglık olsun tbt cok kişi dedi tbt ye yaz die ama tbt reklam amacli olmadigi içinyazmiyoruz. s2950 suanda bizde 370 lira olmasi gerekiyor. :D
-----------------------------338,14 TL +KDV :)
-
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------338 + kdv eder 400 lira biz satiyoruz 370 liraya kardesim. ben arti olarak hiç bir şekilde reklam yapmadim yazana yardimci olmak babinda cevapladim. tbt de hiç reklamim yok. hepsi buradanin binlerce sikayeti al bakalim gonderiyorlarmi bu ürün oyle nette hemen yazmakla oluyor ama bak benim hiçbir yerde hiç bir şekilde şikayetim yok ..
-
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------338 + kdv eder 400 lira biz satiyoruz 370 liraya kardesim. ben arti olarak hiç bir şekilde reklam yapmadim yazana yardimci olmak babinda cevapladim. tbt de hiç reklamim yok. hepsi buradanin binlerce sikayeti al bakalim gonderiyorlarmi bu ürün oyle nette hemen yazmakla oluyor ama bak benim hiçbir yerde hiç bir şekilde şikayetim yok ..
-----------------------------hocam pra bulduğum gibi kapını çalarım :) böylebi makine lazım bana :)
-
GoldenBoy bunu yazdı:
bak bakim kaça geliyor kdv'si ile birlikte :) -
bu makinemyidi tam kestiremedim ama teknosada baktım köpek gibi zoom yapıyordu..koydunmu anasını ağlatır.amatörü tatmin eder
-
gittigidiyorda 485 tl ye kadar var. bende bundan almayı düşünüyorum