Full HD Olayı Bitmiştir Artık
-
-
Bunu ne ile oynatmayı ne ile indirmeyi düşünüyosun? :D
Artık 1TB harddisklerde satılır filmler herhalde :|
-
2k gayet yeterli. O kadar detayı zaten göremeyiz. Bilemedin 4k ya kadar çıkar. Daha fazlasını çekmezler.
-
Ya durun nolur durun daha yeni tadını çıkarıyorum full hd tvnin biraz daha bekleyin çıkarmayın ya :)
-
sonuçta kullandığımız ekranların maksimum çözünürlüğü ne ki? o kadar çözünürlüğe gerenk yok şimdilik için. belki ilerde yeni ekranlar yaparlar bunlara göre
-
Ya abi küçük ekranlarda zaten kullanman çok gereksiz gözün de belli bir farkındalık olayı var. Yani o kadar büyük çözünürlükler bir işe yaramaz. Ancak 100000 kişinin aynı anda izlemesi gereken bir film olur, onu da böyle yüksek çözünürlüğe sahip DEV gibi bir ekranda gösterirsin. Ancak böyle durumlarda işe yarar. Ya da belki askeri alanlarda felan kullanımı olabilir.
-
Çözünürlük bir yerden sonra sabit kalır. Daha fazlası gereksiz masraf çıkartır.
-
bizim evde hâlâ tüplü televizyon + karıncalı yayın var.adamlar full hd'yi ilkel buluyor.yer gösterin atıcam kendimi boşluğa.
-
hd evler için standart sadece, imax gibi sinema olayları için o kadar yüksek çözünürlükler kullanılıyor.
-
Valla sizi bilmemde ben 1080p den aşşağı yayın izliyemiyorum gözlerim kanlarnıyor ağrıyor,
-
hd ne abi :| biz daa antenli tvdeiz