Galaxy S3 Iphone5 E Takas
-
Öncelikle bir kaç yerde ras geldim ancak önce buraya açayim dedim. (tbt ye güvenimiz daha fazla)
25 Eylül 2012 de aldıgım çakıl mavisi 16gb s3 ümü takas etmek istiyorum. Takas sebebim değişiklik istemek iOs cihazım olmadı.
Cihaz androidtürkiye den alınmıştır (şimdi telefoncu.com oldu ) Faturası kutusu ile verilecektir.
Aradığım kriterler kozmetik olarak yüksek (gözü rahatsız edecek çizik veya darbe içermeyen) beyaz ve kayıtlı bir iphone5 dir.
Cihazı uzun süre deri kılıf ile kullandıgım için kılcal çizikler dışında pek birşey yok sağ alt kısmında çok dikkatli baktıgınızda görünen bir soyulma var.
(not iphone 5 üstüne para isteyen olursa pm den bildirsin cüzzi bir fark verebilirim.)
-
fotoları buraya ekliycem
-
Boyle bir takas acaba Mümkünmü Sabırsızlıkla bekliyorum
-
Spyware__007 bunu yazdı
http://forum.donanimhaber.com/m_69969083/tm.htm
kaçırmışım.
Eğer takas mümkün olmazsa satıp farklı bir model alabilirim one x veya ip5s gibi.
Cep telefonunu çok fazla kullanan biriyim uygulamalara da bayagı para verdim. Asıl sebep değişiklik arayışında olmam.
(not iphone 5 üstüne para isteyen olursa pm den bildirsin cüzzi bir fark verebilirim.)
-
Spyware__007 bunu yazdı
Adam S3 verıcem ustune para verıcem dıyor ... ''Mümkün'' olmayan kısmı nerde? :)
Hacım S3 vardı , Note2 aldım 2 gun kullandım gerı verdım eskı S3 ümü aldım :)
İp5 te kullandım ama S3 e gerı donebılrısın :)
Ip5 in su STABIL calısması ve sorunsuz calsıması dısınca pek bı esprısı yok bea :)
HEe bı de IP5 bıraz ınce ve tatlı tabı :) -
suhatuna bunu yazdıSpyware__007 bunu yazdı
Adam S3 verıcem ustune para verıcem dıyor ... ''Mümkün'' olmayan kısmı nerde? :)
Hacım S3 vardı , Note2 aldım 2 gun kullandım gerı verdım eskı S3 ümü aldım :)
İp5 te kullandım ama S3 e gerı donebılrısın :)
Ip5 in su STABIL calısması ve sorunsuz calsıması dısınca pek bı esprısı yok bea :)
HEe bı de IP5 bıraz ınce ve tatlı tabı :)uzun süre s3 kullandıktan sonra iphone5 elime oyuncak gibi geldi hatta malzemesi daha bile kötü geldi çünki avcumu kaplamadı :)
ama bana bir değişiklik lazım belki alacağımı satarım note2 alirim felan ama oda fazla büyük aga :)
-
Üste para isteyen olursa derken? Üste para istemeyen gerizekalıdir bnce 500tl hatta daha fazla isterler
-
salaklık etme olm ya
-
Cosmic bunu yazdı
salaklık etme olm ya
Tecrübe böle kazanılıyor moruk,
iphone 5 de o kadar kötü değil abartmayın amk :))
yerden yere vurdunuz bende s3 var biliyon ama iphone 5 denemek lazım.
-
SnipeTR bunu yazdıCosmic bunu yazdı
salaklık etme olm ya
Tecrübe böle kazanılıyor moruk,
iphone 5 de o kadar kötü değil abartmayın amk :))
yerden yere vurdunuz bende s3 var biliyon ama iphone 5 denemek lazım.
onu demem iphone 5 olmasından değil isterse iphone 10 veyahut s10 olsun. elektronik ürünlerde ikinci ele pek sıcak bakmıyorum. sıfır alıcaksa alsın ama takas etmesin
-
s3 para etmeyecek elimden cıkarayım diyo anlayın işte cüzii bişi verir size:)