Galaxy S3 Iphone5 E Takas

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Kardeşimde ve kuzenimde 5 var arada elime alıyorum telefonuda , S3 ten sonra oyuncak telefon gibi geliyor , logosundan baska biseyi yok bence.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

s3 para etmeyecek elimden cıkarayım diyo anlayın işte cüzii bişi verir size:)

aha 2 dakikada adami üç kağitçı yaptin ya helal. 

edit: imla

livane tarafından 27/Mar/13 09:49 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

s3 takılmaya basladı kıllandırıyor arada 5 almadıgıma pişman gibi birşeyim ele tam oturuyor arkadaş adamlar yapmıs

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı

s3 takılmaya basladı kıllandırıyor arada 5 almadıgıma pişman gibi birşeyim ele tam oturuyor arkadaş adamlar yapmıs

Maşşallah kürek gibi el var sende sanırım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

bence salaklık edersin tayfun. bu yaz glaxys 4 alabilirim  cCc  boşuna uğraşıcan takas üstüne parayla..

Break Dance Bboy MaxeL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

up

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

bence salaklık edersin tayfun. bu yaz glaxys 4 alabilirim  cCc  boşuna uğraşıcan takas üstüne parayla..

Valla üstad şunu çok merak ediyorum Galaxy S4 almak için bana S3 den farklı olan (Ben öle ahım şahım bi fark göremiyorumda)

5 madde yazarmısın ? 
    Neden S4 almalıyım ciddi soruyorum.

Konuda baltalandı ama bi up olsun hem

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

Valla üstad şunu çok merak ediyorum Galaxy S4 almak için bana S3 den farklı olan (Ben öle ahım şahım bi fark göremiyorumda)

5 madde yazarmısın ? 
    Neden S4 almalıyım ciddi soruyorum.

Konuda baltalandı ama bi up olsun hem

hocam merhaba

neden glaxys 4 almalıyım demişsin. hocam ben samsun wawe 2 kullanıyorum s3 alcaktim  param olucağı için s4 e karar verdim.  ayrıca hoşuma giden 1 2 özelliği var diğer s4 leri hoporlör olarak kullana biliyorsun misal. dokunmatiğinde ki isi takibi yani parmağını deydirmeden sayfalar arası geçiş. telefonu açma durumu (s3de varmı bilmiyorum) kısacası wawe 2 den badadan kurtulmak için s4 alamasam bile kesinlikle s3 alırım =)

Break Dance Bboy MaxeL
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

son zamanalarda az cok telefonlarla ilgileniyorum, 

acikcasi ios yerine android kullanmayi tercih ediyorum. bende buna benzer bi takas yapmistim iphone 4s verim galaxy nexus aldim elimdede bi s3 ve iphone5 vardi ki kiz arkadasim kapti elimden. 

fakat sunu acikca soylemeliyim ki ne kadar s3 ve ya diger android smartphonelar iphone dan performansli olsada fiyatlari cabuk dusuyor iphone dusmuyor. 

kisacasi eger fiyati dusmeden kullanmak isteyen olursa iphone alsin hem daha basit, hem fiyati stabil. biraz daha kurcalamayi sevenler samsung ve sony'ye yonelmeli diye dusunuyorum. 

bende takas yapma derim para yonunu dusunmuyosan.

la liberte ne meurt jamais.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    7-19 bunu yazdı

son zamanalarda az cok telefonlarla ilgileniyorum, 

acikcasi ios yerine android kullanmayi tercih ediyorum. bende buna benzer bi takas yapmistim iphone 4s verim galaxy nexus aldim elimdede bi s3 ve iphone5 vardi ki kiz arkadasim kapti elimden. 

fakat sunu acikca soylemeliyim ki ne kadar s3 ve ya diger android smartphonelar iphone dan performansli olsada fiyatlari cabuk dusuyor iphone dusmuyor. 

kisacasi eger fiyati dusmeden kullanmak isteyen olursa iphone alsin hem daha basit, hem fiyati stabil. biraz daha kurcalamayi sevenler samsung ve sony'ye yonelmeli diye dusunuyorum. 

bende takas yapma derim para yonunu dusunmuyosan.

Benim amacım para degil , değişiklik amaçlı birşey.

şuan yurtdışı pasaport kayıtlı 1300 e kadar 0 iphone5 ler var bir ihtimal satıp üstüne para ekleyip alabilirim bir taraftada iphone 5s çıkacak bakalim.

Toplam Hit: 3798 Toplam Mesaj: 29