Galaxy S4 Vs Sony Experia Z

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

ikisininde aq :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

gençlik burda size ufak bi teknik detay vereyim.

amoled henüz super lcd vs. teknolojilerinin kalitesine yaklaşabilmiş değil. yani amoledlerin görüntüleri

gerçeğe yakın değil.  amoled de aynı görüntüyü verebilmek için RGB led lerinin ekranda dizilimi ile oynanıyor.

böylece gözü yanıltabiliyorsunuz. önümüzdeki 2-3 yılda böyle bir farkın kalacağını sanmıyorum. amoledler ileride daha da yaygınlaşacaktır.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

İphone 5 retina ekran, kolay işletim sistemi ios, sağlamlık, kullanılırlık, ucuz ve çok yedek parça bulma imkanı ve çok daha fazlası...

müdür yukarıdaki iki telefon retina ekranı ezip geçiyor

retina ekran 326ppi

yukaridaki teledonların 441ppi

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    wert bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

İphone 5 retina ekran, kolay işletim sistemi ios, sağlamlık, kullanılırlık, ucuz ve çok yedek parça bulma imkanı ve çok daha fazlası...

müdür yukarıdaki iki telefon retina ekranı ezip geçiyor

retina ekran 326ppi

yukaridaki teledonların 441ppi

piksel yoğunluğu ekranın kaliteli olduğunu göstermez. super lcd lerde pixel sharing yok ama amoledlerde var.

ftw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı

s4'ün lansman partisine gittim, aldım elime oynadım.

öyle bi vay amk durumu oluşmadı.

s3'e göre tasarım toparlanmış, ekran boyutu telefon boyutuna göre baya iyi.

ama hassaslık konusunda iphone'a hala yaklaşamamış.

bi de standart plastik kasa harbiden kötü hissettiriyor.

Hassaslık derken nasıl hassas olması lazım.

Busiest men find the most time....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

sizi bilmem de ben 4.9 inçlik bi "TELEFONU" taşyamam telefon dediğin ele oturacaka kullanımı kolay olacak (bknz:iphone 5)

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

lan sizde ne para ne vakit ne zaman ne cep varmış bu telefonları alıyorsunuzda nerenizle taşıyorsunuz çalışma ortamında nasıl cıkarıpta konuşuyor veya yazıyorsunuz veya hangi cebe sokuyorsunuz aranızda hiçmi sanayine çalışan yok inşaatta çalışan yok fabrikada içci diye çalışan yok bana bedava versele kullanmaz rafa koyardım cünkü en saglamının a.k yardım ben cepte yankaeki pense ile ölür gider zaten alo de bir telefonla yeterli bu kadar fazla paraya yazık hepinizmi patronsunuz lan hepinizmi müdürsünüz lan

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İphone işletim sistemi yeter, işi götürende bu cihazlarda işletim sistemidir kim ne derse desin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

onu bunu bırakın az kaldı 5 aya sony xperia honami geliyor. Bu telefon ortalığı kasıp kavuracak. O zaman ne xperia z ne s4 ne de htc one konuşulur. Ben özelliklerini yazayım siz tartışın kıyaslayın birbirinize girin :)

Model 5 inç full hd ekrana, 4 çekirdekli 2.3 Ghz hızında çalışan snapdragon 800 işlemci, 2gb ram, adreno 330 grafik birimi, 2700-3000 mAH bataryaya sahip olacak. Bunun yanında yeni bir walkman yongası ile de müziksecerlerin ilgisini çekecek.

Bunlardan daha çok ilgi çeken ise cihazın kamera özellikleri.

20 megapiksel kamera, Carl Zeiss lens ve xenon flaş / led flaş kombinasyonuna sahip. Şu ana kadar ki en iyi kamera özelliklerine sahip telefon olacak. 

Sizin düşünceleriniz ne bilemem de bu sene ps4 de tanıtılacak. IFA fuarında bu telefonun da tanıtımı yapılacakmış. Sanırım sony efsanesi geri dönüyor :)

Kaynak : http://www.xperiablog.net/2013/4/28/sony-h2-flagship-rumour-mill-details-on-togari-and-honami

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

onu bunu bırakın az kaldı 5 aya sony xperia honami geliyor. Bu telefon ortalığı kasıp kavuracak. O zaman ne xperia z ne s4 ne de htc one konuşulur. Ben özelliklerini yazayım siz tartışın kıyaslayın birbirinize girin :)

Model 5 inç full hd ekrana, 4 çekirdekli 2.3 Ghz hızında çalışan snapdragon 800 işlemci, 2gb ram, adreno 330 grafik birimi, 2700-3000 mAH bataryaya sahip olacak. Bunun yanında yeni bir walkman yongası ile de müziksecerlerin ilgisini çekecek.

Bunlardan daha çok ilgi çeken ise cihazın kamera özellikleri.

20 megapiksel kamera, Carl Zeiss lens ve xenon flaş / led flaş kombinasyonuna sahip. Şu ana kadar ki en iyi kamera özelliklerine sahip telefon olacak. 

Sizin düşünceleriniz ne bilemem de bu sene ps4 de tanıtılacak. IFA fuarında bu telefonun da tanıtımı yapılacakmış. Sanırım sony efsanesi geri dönüyor :)

Kaynak : http://www.xperiablog.net/2013/4/28/sony-h2-flagship-rumour-mill-details-on-togari-and-honami

qoqo kardeş gelecekten bahsedeceksek eğer 5s sölentiyi de geçti artık s4 ve xperia malum bundan önce çıkan telefonlar bana göre 5 bile bunlara bedelken bakalım 5s nasıl olacak, 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
Toplam Hit: 3979 Toplam Mesaj: 41