Galaxy S4 Vs Sony Experia Z

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

leadertay mobilden yazıyorum alıntı yapmayacağım o yüzden çok zahmetli oluyor düzenlemek. Gelecek dediğin 3 ay sonrası mı? Adamlar cihazı zaten üretmiş temmuzda çinde kullanılmaya başlanacak eylül - ekim gibi Türkiye'ye gelir. O zamana 5s çıkar mı bilemem tabi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

leadertay mobilden yazıyorum alıntı yapmayacağım o yüzden çok zahmetli oluyor düzenlemek. Gelecek dediğin 3 ay sonrası mı? Adamlar cihazı zaten üretmiş temmuzda çinde kullanılmaya başlanacak eylül - ekim gibi Türkiye'ye gelir. O zamana 5s çıkar mı bilemem tabi.

5s haziranda çıkıyomuş

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

5s haziranda çıkıyomuş

Hayırlı olsun o zaman iphone cular yine apple store ları dolduracak :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Türkiye ye gelmesi Kasım ı bulur gibime geliyor 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

lan sizde ne para ne vakit ne zaman ne cep varmış bu telefonları alıyorsunuzda nerenizle taşıyorsunuz çalışma ortamında nasıl cıkarıpta konuşuyor veya yazıyorsunuz veya hangi cebe sokuyorsunuz aranızda hiçmi sanayine çalışan yok inşaatta çalışan yok fabrikada içci diye çalışan yok bana bedava versele kullanmaz rafa koyardım cünkü en saglamının a.k yardım ben cepte yankaeki pense ile ölür gider zaten alo de bir telefonla yeterli bu kadar fazla paraya yazık hepinizmi patronsunuz lan hepinizmi müdürsünüz lan

Arkadaşım var inşaatta amelelik yapar çocuk cebinde samsung S3 var ..

ben mecburiyetten alıyorum.Millet artık yadırgıyor bu iş içersindesin teknolojiyi takip etmek zorundasın .

Busiest men find the most time....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Ben de S4 almaya karar verdim bugün,

E71 kullanıyorum normalde, işimi de az çok görüyor. Ama yetmemeye başladı ne yazık ki..

1- Navigasyon

2- Dropbox-yandex disk

3- Outlook

4- Dwg açma özelliği

5- Ye kürküm ye..

Bu ülkede patronun senin giyimine kuşamına, telefonuna göre sana maaş öneriyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

Ben de S4 almaya karar verdim bugün,

E71 kullanıyorum normalde, işimi de az çok görüyor. Ama yetmemeye başladı ne yazık ki..

1- Navigasyon

2- Dropbox-yandex disk

3- Outlook

4- Dwg açma özelliği

5- Ye kürküm ye..

Bu ülkede patronun senin giyimine kuşamına, telefonuna göre sana maaş öneriyor.

Aynen hocam doğru takip etmek zorundasın.2 Yıldır direttim akıllı telefon almıcam.Dokunmatik telefon almıcam diye.İnsan bir yerden sonra mecbur hissediyor.Ben Aslında 3310 istiyorum.Sağlam telefon , bataryasıda uzun gidiyor.

Busiest men find the most time....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Vay beeee eskiden android ios mu vardı Nokia hangi telefonu çıkarırsa moda o olurdu.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

toplamsal baskı haline geldi dokunmatik telefonlar. uzun süre bende akıllı telefon kullandım 2 ay önce telefonu kardeşime verdim normal tuşlu orta düzey bi samsung var elimde. aslında her işimi görüyor. 

ama yinede oturuyoruz arkadaşlarla bakıyorsun biri çıkarmıs oyun oynuyor biri face takılıyor biri yeni bi uygulama bulmus sanki o yazmış gibi çaka satıyor. 

sinir olmamak elde değil. hani içimden sövüyorum. vallahi az önce yaşandı adam 3 aydır s2 kullanıyor müzik çalarda 'ara' özelliği olduğundan bi haber.

laf ortasında güzel özellik dedim benim telefonu da öyle yapsana dedi :/

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 3984 Toplam Mesaj: 41