Galaxy S4 Vs Sony Experia Z
-
leadertay mobilden yazıyorum alıntı yapmayacağım o yüzden çok zahmetli oluyor düzenlemek. Gelecek dediğin 3 ay sonrası mı? Adamlar cihazı zaten üretmiş temmuzda çinde kullanılmaya başlanacak eylül - ekim gibi Türkiye'ye gelir. O zamana 5s çıkar mı bilemem tabi.
-
qoqo bunu yazdı
leadertay mobilden yazıyorum alıntı yapmayacağım o yüzden çok zahmetli oluyor düzenlemek. Gelecek dediğin 3 ay sonrası mı? Adamlar cihazı zaten üretmiş temmuzda çinde kullanılmaya başlanacak eylül - ekim gibi Türkiye'ye gelir. O zamana 5s çıkar mı bilemem tabi.
5s haziranda çıkıyomuş
-
__hsyN__ bunu yazdıqoqo bunu yazdı
5s haziranda çıkıyomuş
Hayırlı olsun o zaman iphone cular yine apple store ları dolduracak :)
-
Türkiye ye gelmesi Kasım ı bulur gibime geliyor
-
-
Foxxxxxx bunu yazdı
lan sizde ne para ne vakit ne zaman ne cep varmış bu telefonları alıyorsunuzda nerenizle taşıyorsunuz çalışma ortamında nasıl cıkarıpta konuşuyor veya yazıyorsunuz veya hangi cebe sokuyorsunuz aranızda hiçmi sanayine çalışan yok inşaatta çalışan yok fabrikada içci diye çalışan yok bana bedava versele kullanmaz rafa koyardım cünkü en saglamının a.k yardım ben cepte yankaeki pense ile ölür gider zaten alo de bir telefonla yeterli bu kadar fazla paraya yazık hepinizmi patronsunuz lan hepinizmi müdürsünüz lan
Arkadaşım var inşaatta amelelik yapar çocuk cebinde samsung S3 var ..
ben mecburiyetten alıyorum.Millet artık yadırgıyor bu iş içersindesin teknolojiyi takip etmek zorundasın .
-
Ben de S4 almaya karar verdim bugün,
E71 kullanıyorum normalde, işimi de az çok görüyor. Ama yetmemeye başladı ne yazık ki..
1- Navigasyon
2- Dropbox-yandex disk
3- Outlook
4- Dwg açma özelliği
5- Ye kürküm ye..
Bu ülkede patronun senin giyimine kuşamına, telefonuna göre sana maaş öneriyor. -
kaanstain bunu yazdı
Ben de S4 almaya karar verdim bugün,
E71 kullanıyorum normalde, işimi de az çok görüyor. Ama yetmemeye başladı ne yazık ki..
1- Navigasyon
2- Dropbox-yandex disk
3- Outlook
4- Dwg açma özelliği
5- Ye kürküm ye..
Bu ülkede patronun senin giyimine kuşamına, telefonuna göre sana maaş öneriyor.Aynen hocam doğru takip etmek zorundasın.2 Yıldır direttim akıllı telefon almıcam.Dokunmatik telefon almıcam diye.İnsan bir yerden sonra mecbur hissediyor.Ben Aslında 3310 istiyorum.Sağlam telefon , bataryasıda uzun gidiyor.
-
Vay beeee eskiden android ios mu vardı Nokia hangi telefonu çıkarırsa moda o olurdu.
-
toplamsal baskı haline geldi dokunmatik telefonlar. uzun süre bende akıllı telefon kullandım 2 ay önce telefonu kardeşime verdim normal tuşlu orta düzey bi samsung var elimde. aslında her işimi görüyor.
ama yinede oturuyoruz arkadaşlarla bakıyorsun biri çıkarmıs oyun oynuyor biri face takılıyor biri yeni bi uygulama bulmus sanki o yazmış gibi çaka satıyor.
sinir olmamak elde değil. hani içimden sövüyorum. vallahi az önce yaşandı adam 3 aydır s2 kullanıyor müzik çalarda 'ara' özelliği olduğundan bi haber.
laf ortasında güzel özellik dedim benim telefonu da öyle yapsana dedi :/