Galiba UFO Gördüm [Vidyo]
-
Neden hep uzay araciylla gelecegini dusunuyorsunuz belki motorsiklet ile gelecek.o kadar gelismisler ise
-
herkes tutturmuş uzaylı var ufo var. bisiktiringidin ak. zaten tek siz görüyonuz farkediyosunuz. adamlar uzaya adam gönderiyorlar uydu gönderiyorlar. böyle bişeye ne rastlanıyor ne görünüyor. bir iki nokta görüncede hemn ufo inancı çıkıyor. yok ufo felan aq. aklınız alıyormu aq. birde bizden üstün görüyorlar ne biliyon aq adamlar olupo olmadığı meçhulken son teknolojik araçlarla dünyaya gelecekler. vay bee.
amerika mal, gerizekalı adamlarla dolu o zaman ırakta,afganistanda pokmu var aq. git uzaylı ara mekanlarını ele geçir ileri derece silahalrı için anlaşma yapmaz dimi :)))))
-
hiç inanmadım ufoya filan inanmamda.
-
bence helikopter vb bir uçak değil. bildiğin ufo lan bu.! 8I
-
ufo tanımlanamayan uçan cisim demektir zaten (bkz: undefined flying object), arkadaş tanımlayamamış, biz de bu videodan kolay kolay tanımlayamayacağımıza göre cismi UFO ilan ediyoruz :)
-
Yıldız, uçak, uydu, kuş, kelebek (çevremden gelen yorumlar :) olmadığından kesin eminim. O kadar yakında uçak,uydu veya yıldız olması imkansız.
7000 metrenin altında, tahminimce 2000-3000 metrede uçan birşeydi, daha da yakın olabilir ama uzak değil (uçakların 7000'de gittiğinden yola çıktım)
HD olarak tam ekran izlerseniz Üç noktanın döndüğünü net olarak göreceksiniz.
En mantıklı yorum siganfu'nun dediği gibi otellerin kutlama için attığı balon olabilir. Bu tür balonları araştıracağım, bakalım böyle bir model var mıymış. Eğer böyle bir oyuncaksa ben de istiyorum, süper birşey olur :)
-
Ufo, saçmalığından bıkmadımı millet. Bak yüzyıllar sonra bir oval ufo aracı görsen. Yeminle söylüyorum içinden çıkan şey insan olacaktır.
Yani insanların işi uzaylı ufo falan filan diye birşey yok abd'nin gündemi meşgul etme cabaları..
Irakta, bin sivil öldürür. 3 gün sonra bakarsın ufo haberi... -
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------
Ufo, saçmalığından bıkmadımı millet. Bak yüzyıllar sonra bir oval ufo aracı görsen. Yeminle söylüyorum içinden çıkan şey insan olacaktır.
Yani insanların işi uzaylı ufo falan filan diye birşey yok abd'nin gündemi meşgul etme cabaları..
Irakta, bin sivil öldürür. 3 gün sonra bakarsın ufo haberi...
-----------------------------Arkadaşım bu haberi basın yayın organlarında görsem ben de aynı şeyi söylerdim; gündemi meşgul etme çabaları derdim de ben ne Aydın Doğan'ın ekibinde gazeteciyim ne de NTV'de haber yapıyorum. Cafe'de otururken garip birşey gördüm, olay bu :) İçinden ne çıkar bilmiyorum ama şu sonuca vardım demek ki gerçekten garip şeyler görülebiliyormuş...
-
kendi etrafında dönüyor ak :|
-
Google'da "Üçgen UFO" şeklinde arama yaptığımda tüylerim diken diken oldu, vay arkadaş