Galip Derviş (Çakma Monk) Başlıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    Werterg bunu yazdı

sanırım yarın akşam başlamakta düşünceleriniz nedir size bence monk tuttu ama bunun tutma olasılığı yok replika dizi olmaz bence ki monkta tony shalhoub baya süper performans sergileyip emmy ödüllü dizi oldu çıktı monk ama bu dizinin pek gideri yok gibi geliyor bana.

http://www.youtube.com/watch?v=xSoEJqjsLy8

http://www.youtube.com/watch?v=SlMuZUh1B9c

hocam dediğin diziye karşı cahilliğimi hoş gör Thementalist var takip ettiğim onun komedi hali burhan var :))

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

karakter engin günaydın a tam uymuş.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hemen nie çakma makma diyonuz ki adamlar bişeyler yapmaya çalışıyor.Dünyada hemen hemen her tür film çekildi.Tamamen özgün bişey olması  için zaten Burhanın yerine dansöz kılığına girip elinde İsveç çakısıyla savaşan, yemeğini hacıoğlundan yiyen,Barış Manço kadar uzun saçlı bir Japon dedektif olmalı.Anca o zaman sizin istediğiniz gibi %100 orjinal olur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

umutsuz ev kadınları vol.2 olacak bu dizide anlaşılan ilk sezon süper tutar ikinci sezon eh idare eder üçüncü sezon pert olur...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

dram dizilerden komedi dizilere geçiyor televizyoncular.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Bizim türk dizi furyasında tutar bu...
    Monk'tan haberdar olmayıp bundan zevk alacak insan çok.

Ve kıyaslama yapmadan da izlenebilir zaten, güzel Türklere özgü espiriler olacaktır, izlenilir.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Monk'u da sevmemiştim, buna hiç bulaşmam herhalde :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

bir üstteki arkadaşında dediği gibi monkun reklamını bile görmüş insan için o hareketler o kadar sahte geliyorki engin günaydının oyunculuğu bile kurtarmıyor lakin monku aklınızdan tamamen çıkarıp izlerseniz başlaması için sabırsızlanabilirsiniz eh türkiyede her akşam tv izleyen insan sayısı 50m desek 20m i monku izlemiş olsa kalır 30m şimdi konuyu açan arkadaş yarın akşam başlıyor demiş lakin bunu çarşamba 2.45 te söylemiş acaba yarın akşam derken çarşamba akşamını mı kastetti perşembe akşamını mı eğer çarşamba ise monku daha önce izlememiş olan 30m lik insan topluğunun 17m i izler bu diziyi monku daha önce izlemiş olan 20mlik kısımında 14m i izlese 31m eder vay amk tamamen doğaçlama hesap yaparken 31m çıkardım buda mı tesadüf :D ama bir diğer ihtimal bu arkadaş yarın akşam derken perşembeyi kastetti ise bilmiyorum kvp ile kapışabilir mi 

hocam yarın başlıcak yani perşembe günü akşam saat 23:00 da monk'un 8 sezonluk maceradan sonra bu aynı gelicek bana kesin kez bakalım yarın akşam izlicem biraz durum belli edicek kendisini.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

bitince yazdılar beyler "...based on the monk series..." gibisinden bişiler vardı.

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

monk komedi kategorisine sokamadım ben pek. Bu daha mizahi olacak sanırım

Toplam Hit: 4537 Toplam Mesaj: 39